Hotel Barcelo Hammamet (vh Miramar Hammamet)**** in Hammamet Tunesië beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Barcelo Hammamet (vh Miramar Hammamet)****

31 mei 2012

Hotel Barcelo Hammamet (vh Miramar Hammamet)**** Hammamet

Beoordelingen Hotel Barcelo Hammamet (vh Miramar Hammamet)****

Rue Nevers, 08050, Hammamet
Hotel Barcelo Hammamet (vh Miramar Hammamet) scoort een 7,7 uit 10, op basis van 58 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Barcelo Hammamet (vh Miramar Hammamet)****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Barcelo Hammamet (vh Miramar Hammamet)**** in Hammamet, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 96 vakantiefoto's van Hotel Barcelo Hammamet (vh Miramar Hammamet)**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Barcelo Hammamet (vh Miramar Hammamet)**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Hotel Barcelo Hammamet (vh Miramar Hammamet)**** met andere accommodaties in Hammamet.

1 2 3 4 5 volgende

47 beoordelingen over Barcelo Hammamet (vh Miramar Hammamet)****

met partner, Dec. 2011
"Vacantie miramar dec 2011"
maria jack vermette...
1-2-2012 wij zijn een maand gast geweest bij hotel miramar , heel goed hotel zeer vriendelijk en gastvrij personeel en geweldig animatie team . ondanks t mindere weer in de eerste week .zeer wisselvallig en veel regen hebben wij een prima vacantie gehad die zeker voor herhaling vatbaar is.

met oudere kinderen, Okt. 2010
"Prima!"
Fam. van der Hoeven
2-11-2010 viel ons reuze mee, zeer mooi en groot aangelegde tuin/park met 2 zwembaden en 1 overdekt. Verder waren ze bezig met een apart bad met allerlei glijbanen, dit was bijna af.
Het eten was lekker en van goede kwaliteit, italiaans, rijstgerechten, vlees, prima toetjes enz. en verder was het personeel echt vriendelijk.
De hotelkamers vonden wij een voldoende, schoon genoeg maar wel toe aan wat opknapwerk. Er waren wel wat Aso-Russen helaas, gelukkig niet veel maar ik vrees dat er in het hoogseizoen heel wat zullen zijn.

met partner, Sept. 2010
"Heerlijk plek om lekker tot rust te komen."
Jorieke
22-11-2010 Wij kwamen om 7u in de ochtend aan. We mochten meteen lekker van het ontbijt genieten en een uur later was onze kamer klaar.
Mooie, ruime kamers en heerlijke bedden.
In de omgeving niet erg veel te doen, en wij hebben niet erg veel ondernomen. Hammamet niet echt bijzonder. Weinig te doen.
Animatie, elke avond en overdag. Wij vonden het animatie team vaak een beetje opdringerig.
Eten vonden wij lekker. Divers en lekker frietjes en goede mayo en ketjup ;).
Ook in de ochtend, altijd vers gebakken eitjes, omelet, of gekookte eieren.
Het strand vonden wij echt heerlijk. Leuke parasolletjes wat het vakantie gevoel echt afmaakt. Mooie zwembaden, en 1 in aanbouw met glijbanen.
Leuk en gezellig personeel, als je zelf aardig doet! Door de Russen wordt het personeel voordurend afgebalft, logisch dat ze zelf ook geirriteerd raken.
Het Tunesische volk vonden wij minder. Wat opdringerig. Continu het gevoel belazerd te worden.
Super mooie tuinen
Voor een week vakantie, een echte aanrader!

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Mooi, rustig gelegen"
M. Daems
12-9-2010 Aankomst liet te wensen over. We kwamen aan en moesten uren wachten op onze kamer. Hadden ze dit vooraf gezegd, dan hadden we ondertussen aan het zwembad gaan liggen maar dit was niet het geval. Uiteindelijk wel een kamer met zeezicht gekregen (wel na een vrij kwaad gesprek). Kamer netjes en dagelijks zeer goed gepoetst. Meestal vriendelijk personeel (muv de "verkopers" van de thalasso, piratenboot etc die je dagelijks lastig bleven vallen). De winkeltjes in het hotel zijn aan te raden, alsook sommige winkels buiten het hotel (links gaan, eerste straat rechts en vooral het winkeltje links achteraan naast de jeansstore is een aanrader. Zeer vriendelijke en NIET opdringerige verkoper. Echt een leuke winkel). De medina : agressieve verkopers. De winkels rond het hotel waren soms veel goedkoper dus oppassen!!! Verhuur kluis in hotel = ok. Eten ben je inderdaad na een paar dagen min of meer beu vooral het vlees. Animatie is TOP. All inclusive : beperkt in tijd = jammer.

met vrienden, Juli 2010
"Een super vakantie gehad!"
Suzan & Rianne
19-8-2010 Wat een geweldig hotel in een mooie plaats. Wij kwamen voor een vakantie om te relaxen en dat is hier zeker goed gelukt! Het klopt dat je idd alleen in het middelste gedeelte je drankjes en hapjes kan halen als je all in geboekt hebt. Maar we hebben dit niet als vervelend ervaren. Het eten was super! Italiaanse en Tunesische keuken iedere dag. De mensen van de hammam komen idd op je af, maar als blijkt dat je voor één derde van de prijs uit de folder daar terecht kan is dit niet zo erg toch? En ze komen gewoon eens een praatje maken. Volop animatie aanwezig en wil je niet mee doen is het ook goed! Als je de mensen een paar dinar geeft zijn ze daar heel gelukkig mee (bv koffers brengen en schoonmaken) ze verdienen gemidd tussen de 15-300 dinar per maand en voor de gemidd nedl. is 5 dinar wel te missen toch? Al met al een mooie omgeving en vriendelijke mensen! En je kunt gewoon 's nachts de straat op en met taxi ergens naar toe gaan. Wij 2 meiden van rond de 25 voelden ons gewoon veilig!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Dit nooit meer"
Beijer
26-7-2010 Bij aankomst werden we op zich goed ontvangen. We kregen een cocktail aangeboden als welkoms drankje, maar dat was ook gelijk het aardigste ongeveer wat het hotel heeft gedaan. Al gauw wilde ik wat anders bestellen in de lobby, want we hadden tenslotte alles inclusief maar de werkelijkheid was anders. Ik mocht daar niets bestellen, dat was alleen voor betalende gasten. Er werd dus onderscheid gemaakt tussen all inclusief en betalende gasten en wij konden maar bij één van de vier baren drinken halen en die bar was ongeveer in het midden van het complex. Dit is niet wat ik van all inclusief gewend ben en vind dan ook dat ik teveel betaald heb.

Verder waren ze bezig met groot onderhoud en verbouwingen met het nodige lawaai (zie foto’s). Ook daar zat ik niet echt op te wachten in mijn vakantie. Ik ga op vakantie omdat ik tot rust wil komen.

Dan de slaapkamer. We hadden een familiekamer geboekt, maar bij aankomst bleek het gewoon een twee persoonskamer te zijn met een bijgeplaatst bed

met jonge kinderen, Juli 2010
"Geweldig genoten"
Jeremy
25-8-2010 Leuk hotel, perfecte ligging, vanuit het zwembad loop je in 100 meter naar het strand. Ze waren wel met bouwwerkzaamheden bezig, maar daar heb ik geen last van gehad eerlijk gezegd. Na een dag of 9 heb je het eten wel gehad, we zater er 15 dagen en op een gegeven moment verlang je naar iets 'normaal's. Eten was wel goed, warm, niet te lang wachten. Dus echt een aanrader

"Een aanrader."
Gert
13-12-2009 Wij zijn hier geweest van 26 oktober t/m 7 november 2009. Prima hotel, bijzonder vriendelijk personeel, heel lekker en gevarieerd eten, niets te klagen. De klagers zijn thuis misschien alleen maar junkfood gewend. Prachtig strand, fijne zwembaden. Schitterende tuin. Ruime kamer en heerlijke bedden. Wij gaan beslist nog eens terug.

met partner, Sept. 2009
"Plek om tot rust te komen!"
MRS Wolfs
21-7-2010 Het is een rustig plaatsje. Leuke winkeltjes en leuke eettentjes. Je moet wel een eindje reizen naar andere plaatsen om echt dingen te bezichtigen. Of via je reisorganisatie een excursie te boeken. 's avonds voelden wij ons namelijk niet veilig genoeg om zelf heen en weer te reizen.
Verder erg mooie stranden!
Hotel Miramar is groot en erg mooi opgezet allemaal. Ons appartement was ook ruim genoeg, elke dag wordt het netjes schoongemaakt. Het eten was niet altijd even goed. Ontbijt niks mis mee. Maar het vlees 's avonds was te vaak erg taai.
Salades, stokbrood, rijstgerechten, nagerecht waren allemaal erg lekker!
Bed was best hard, maar lag eigenlijk bijzonder goed!
Personeel was vriendelijk.
Zwembad was mooi, altijd genoeg ligbedden over en leuke entertainment, ook in de avond!

met partner, Juni 2009
"Fantastisch hotel"
Angela
19-1-2012 Het hotel is echt geweldig. Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Direct aan het strand gelegen en top services!

1 2 3 4 5 volgende