Hotel Sol Phebus**** in Gammarth Tunesië beoordelingen 6.2 | Zoover

Hotel Sol Phebus**** Gammarth

Beoordelingen Hotel Sol Phebus****

Les Cotes De Carthage, 2070, Gammarth
Hotel Sol Phebus scoort een 6,2 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sol Phebus****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sol Phebus**** in Gammarth, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Hotel Sol Phebus**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Hotel Sol Phebus**** met andere accommodaties in Gammarth.

20 beoordelingen over Sol Phebus****

6,5
met partner, Okt. 2010
"Redelijk hotel"
jozef roefs
17-10-2010 mooi hotel , mooie en nette kamers , eten matig lange transfers van enfida , zeer afgelegen , prijs /kwaliteit goed

"Dat was nikss"
16-4-2010 geen animatie geen lekker eten onvriendelijk personeel

"Liever thuis dan hier"
nagi
13-10-2009 Na 1 nachtje phebus ben ik gaan lopen, echt heel slecht. Een lelijk hotel, het personeel was onvriendelijk, vuile kamers, geen animatie, weinig variatie van eten. Dode sfeer. Phebus heeft 4 sterren maar verdiend naar mijn gevoel maar 2 sterren of zelf minder. Zeker geen aanrader!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Sol Phebus**** bij:

met partner, Sept. 2009
"Voor rust en ruimte: een aanrader!"
Willem
28-9-2009 We zouden 14 dgn hier zijn, maar ivm met ziekte na 12 dgn vertrokken, met onze bijzondere dank aan de hostess Ellen van onze touroperator. Zij heeft op haar vrije dag de retourvlucht kunnen regelen.
Wil je rust en ruimte, dan is dit hotel aan te bevelen. Alle vertekken waren schoon en goed verzorgd. Kamers en badkamers aan de riant grote kant, uitzicht: fantastisch, personeel: zeer vriendelijk en behulpzaam in cq met alles. Uiteraard doet een "tipje" voor de kelners, het kamermeisje enz. enz. wonderen, maar hun vriendelijkheid was echt. Met wat kleine hulpmiddelen zou van dit hotel iets moois te maken zijn. Zwembad: goed verzorgd en voldoende ligstoelen. Strand: heerlijk ruim, men zou eens per 1 tot 2 dgn af en toe wat kunnen opruimen, maar toch....! Nogmaals wil je rust en ruimte om je heen en verwacht je geen 5sterren all inclusive zoals bv. in Sharm el Sheikh Egypte, dan is dit qua prijs/kwaliteitverhouding zeer goed. Het weer werkte alleen niet mee, maar dat kan natuurlijk.

"Teleurstellend"
christine
9-10-2008 deftig hotel maarniet onderhouden geen variatie in de maaltijden nietsvan animatie niets te doen in de omgeving

met partner, Sept. 2008
christine
8-10-2008 schoon van ver maar verre van schoon op zichzelf een mooi hotel maar niet onderhouden buffet goed maar niet verzorgd tuin en zwembad waren wel proper uitzicht zee vanop uw kamer wasniet om naar huis te schrijven strand was echt smerig doorachtergelaten flessen blikken en noem maar op waarvan de toeristen toch ook deels verantwoordelijk voor zijn tot slot 1 week was meerdan lang genoeg hopekijk volgende keer beter!

met partner, Mei 2008
"Leuk voor een weekje"
Martijn
4-2-2009 of het hotel 4 sterren waard is heb ik mn twijfels bij maar het is zeker geen slecht hotel.
de kamers zijn netjes en schoon, er is een mooie tuin met lekker zwembad met genoeg ligstoelen waar je heerlijk kunt relaxen, verder vrij rustig.. je loopt zo het strand op wat vrij groot is. het is geen toeristenoort dus geen boulevard of leuke winkeltjes te vinden in de omgeving...
het eten is lekker met toch wel enige variatie, maar na een week heb je het wel gezien dit komt vooral omdat er qua omgeving totaal niks te beleven valt...
maar wil je een weekje rust en genieten van de zon en een goed boek en heb je verder geen eisen is het zeker de moeite waard.

charlie
6-11-2007 een heerlijk hotel, mooie ruime kamers, en ruime badkamer. en het eten was elke dag weer anders, en ook erg lekker. het personeel was bijzonder vriendelijk, heb er leuke vrienden aan over gehouden. al met al een hotel om zeker nog eens te bezoeken.

met vrienden, Okt. 2007
jeanine en joze
22-10-2007 wij zijn nu twee terug uit Sol Phebus, en wij vonden het een heel leuk hotel. we hebben heerlijk gegeten, brood was helemaal niet hard, en elke dag wat anders, niets op aan te merken. kamers waren schoon en elke dag werd ons bed weer anders opgemaakt met verse bloemen. personeel was heel vriendelijk, oke bij het zwembad kwamen wel eens mensen van het dorp, maar dat vonden wij helemaal niet hinderlijk, je kan ook eens een praatje met ze gaan maken, i.p.v. je er aan te ergeren!!! al met al een geweldig hotel, ga zeker nog eens terug!!!!

Sara
26-9-2007 Dit is zeker geen aanrader, dit hotel werd ons aanbevolen door Jetair maar het trok op niks, geen 4-sterren waard, ligt heel afgelegen, zwembad vol met plaatselijke bevolking, zeker geen hotel voor jonge nederlandstalige mensen m.a.w. hotel zit vol met oudere mensen die frans spreken, het eten is lekker de eerste dag maar je wordt het snel beu (je mag geen bezwaar hebben tegen vuile borden), ontbijt was soms goed (verse koffiekoekjes enz..) andere dagen mag je je verwachten aan brood waarmee je iemand kan doodslaan,...
Please don't go to Sol Phebus, for your own good :-)