18-4-2011
Voor de 2de keer daar geweest.2 jaar geleden nog Iberostar, nu Sentido maar nog zelfde personeel.Meer Duitse en Vlaamse toeristen als toen. Heel goede service, tot aan het zwembad!En altijd even vriendelijk. Nog nergens anders gezien. Bij aperitief nootjes,olijven,popcorn,...We vroegen een kamer met zwembadzicht en die zijn heel goed gelegen. Heel rustige sfeer tijdens de eerste week(was niet volgeboekt)op het einde werd het drukker.
Animatie: ze doen hun best, niet te opdringerig, Vlaamse voor de kinderanimatie,shows nogal flauw.
Ligging: prima aan strand. Rustig wandelen langs de straatkant bestaat er niet: wij storen ons enorm aan het feit dat je niet buiten het hotel kan komen zonder verkopers aan je lijf te krijgen..Rustig iets kiezen in een winkel kennen ze ook niet. Eten iets minder uitgebreid als vorige keer, wel nog even lekker.
Vroeger zouden we nooit 2 keer naar een zelfde hotel gaan, maar we zijn blij dat we het toch deden. Willen zeker nog eens terug
20-11-2010
Gezelschap: baby 10 mnd, kind 2 jr, vrouw&man 32 jr, net terug uit Tunesie (1ste keer). Het Sentido hotel is een aanrader, alles schoon en netjes. Niet nieuw wel goed onderhouden (oa. buiten aan het schilderen) Dagelijks overal schoonmakers, tuinmannen, bediening en animatie medewerkers. Qua strandligging perfect, je stapt uit het hotel op het strand (onderdeel van het hotel, daardoor geen strandverkopers ed), straatzijde midden in een toeristisch gebied = hotels, supermarktjes en bouwkavels. Stelt niks voor. Veel Duitsers en Fransen, voornamelijk ouderen (90%) en gezinnen met kleine kinderen. Kinderclub met animatie, minizwembad en speeltuin: prima (laagseizoen). Eten is afwisselend en lekker. Vlees, vis, salades, etc. Verwarmd binnenbad, super! Kamer in 't bijgebouw gehad, voldoende ruimte, schoon en rustig gelegen. Vriendelijk personeel, servicegericht, niet opdringerig. Wij waren 1450 kwijt: all-incl / BRU-DJE. Internet beperkt tot lobby. Hotel - vliegveld: 20 min