26-10-2010
Heel goed met spel, aquagym, aerobic, steps, tennis, pingpong, minigolf, beachvolley, buik- en latinodansen, boogachieten, enz. Lekker gevarieerd eten en toetjes, mmm. Kamers schoon (geen ijskast/safe (wel aan balie)/ fohn (wel huur)/zitje), maar daar was een mooie lounge en 24-uurs bar voor. Mooi theater met leuke shows en mooie disco. Mooi strand (kano's). Handdoeken zwembad tegen borg, wassen 1 Dinar, Erg leuk personeel. Alles gaat in het Frans, een enkeling spreekt engels of duits.
11-8-2010
Wij zijn op vakantie gegaan naar rym beach in de zomer van 2010 met 2 kleine kindjes en 2 grote,
voor allebei en ook voor ons was het een super goede ervaring om zeker nog eens over te doen.
De animatie is gewoon buiten gewoon goed!
Gigantische shows elke avond!
Lekker uitgebreide eten, voor ieder wat wils...
Allerlei activiteiten zoals: banana, banden,jetski, boogschieten, petanque, gymnastique, minigolf allemaal in het hotel!
Ook in het hotel georganiseerde tochten(bij betalend) met de dromedaris en tochten in de woestijn met berber huisjes, lange tijd in de bus zitten maar zeker de moeite waard! dit hotel is echte luxe, zeker aan te raden!