18-5-2012
Dit riu hotel is een luier vakantie super,lekker eten , personeel vriendelijk en charmant, het uitzicht was geweldig, prijs kwaliteit was goed,schoonmaak kamers iedere dag,schitterende tuin,wij hadden een superieur kamer was groot appart toilet en bidet, gr badkamer met ligbad, groot bed, zitje, balkon met zitje, airco hebben we niet hoeven aan te zetten snachts de schuifpui open en gratis "airco"
bij diner iedereen netjes gekleed, geen rennende kinderen, ze mogen hier ook niet zonder begeleiding van volwassene rond rennen, sorry voor ouders met kind maar wij vonden het heerlijk rustig!!!!genoeg ligstoelen zowel aan zwembad als aan strand, je kon iedere dag groote badlakens krijgen aan de receptie, er stonden in de kamer iedere dag flessen water in een klein koelkastje,al met al wij vonden het helemaal geweldig!!!!!
4-12-2011
We hebben wederom een prima week gehad.Hotel is erg goed, erg vriendelijk en behulpzaam personeel, fantastisch eten met uitgebreide buffetten ( vis, kip, rund varkenvlees, eend diverse salade s, warme voorgerechten, div bijgerechten, pizza ) De kamers zijn groot, schoon , mooie badkamer, apart toilet. Hotel gaat niet sluiten, kan gewoon geboekt worden Wij vragen ons af wat de mensen die klachten hebben over dit hotel thuis gewend zijn. Het enige minpuntje wat we konden ontdekken was dat wanneer het weer wat minder was er binnen geen bar openging, er staat wel een koffie, thee en frisdrank automaat maar de sfeer is dan niet zo gezellig. Verder een absolute aanrader
Bert en Ineke