Hotel Radisson Blu Resort & Thalasso Djerba***** in Djerba Tunesië beoordelingen 9.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Radisson Blu Resort & Thalasso Djerba*****

Hotel Radisson Blu Resort & Thalasso Djerba***** Djerba

Beoordelingen Hotel Radisson Blu Resort & Thalasso Djerba*****

Zone Touristique, P.O.Box 712, 4128, Djerba
Hotel Radisson Blu Resort & Thalasso Djerba scoort een 9,3 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Radisson Blu Resort & Thalasso Djerba*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Radisson Blu Resort & Thalasso Djerba***** in Djerba, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Hotel Radisson Blu Resort & Thalasso Djerba***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Hotel Radisson Blu Resort & Thalasso Djerba***** met andere accommodaties in Djerba.

14 beoordelingen over Radisson Blu Resort & Thalasso Djerba*****

"Super klasse"
Julie
31-3-2010 Reeds 2 jaar gaan we naar dit hotel. Prachtige ligging, met prachtig zicht vanuit de ontbijtruimte/ buffetrestaurant. vriendelijk personeel, rustig, geen ruidluchtige Duitsers of Russen. Een betere klasse klanten.
Een echte aanrader qua prijs/ kwaliteit. Heel lekkere maaltijden.

met partner, Nov. 2009
"Luxe hotel voor de rustzoeker"
R. van der Vegte
1-12-2009 Prima hotel met een aparte ambiance en architectuur. Buiten het hotel is in de directe omgeving echter vrijwel niets te beleven .
Eten is prima, maar niet voor hen die van de "hollandse pot" houden

"Mooi hotel"
jolanda
8-7-2009 prachtig hotel
buffet was uitstekend veel variatie
neem half pension is goedkoper
uitstekende reisleiding
de mensen zijn daar vriendelijker dan vaste land
voor een week rust en luxe ga ik zeker terug naar dit hotel

met partner, Okt. 2008
"Voor de echte rustzoeker."
van der Vegte
31-10-2008 Prachtig hotel gericht op relaxen en luxe.
Vermijd echter de (Franse) schoolvakanties als u voor de echte rust komt!.

"Absolute klasse"
Hr. L.H.M. Peters
12-9-2008 Voor een strandvakantie is dit hotel top. En wat een service en een stoot aan vriendelijke mensen.
Alleen was het toilet op de kamer aan de kleine kant en verkochten ze in de boutique geen herenkleding.

"Uitmuntend hotel."
G. Schilt
10-9-2008 Gisteren weer teruggekeerd van ons weekje Djerba,waar wij jaarlijks verblijven.
Het Radisson is ronduit een fantastisch hotelpaleis! Het heeft ons aan niets ontbroken en het service-niveau is uitmuntend.
We hebben in ons leven veel 5-sterren hotels bezocht, maar dit hotel ontspringt de 5-sterren status.
Ronduit Geweldig.
Wij zullen hier zeker nog vaak vertoeven.

met partner, Juli 2008
"Een heerlijke week genieten!"
Remco
5-8-2008 We hadden echt even zin om verwend te worden en dat werden we! Van de manager van dienst die ons welkom heette en rondleidde door het hotel tot de obers in de restaurants. Niets dan lof. We vonden het hotel een kunstwerkje, aan alles was gedacht. De kamers waren goed. We hebben zelf geen kinderen, maar we zagen dat alle gezinnen het erg naar hun zin hadden. Zelfs in het hoogseizoen viel het mee met de drukte (ook aan het zwembad). Het buffet was goed. Ga vooral na het buffet naar de Turqoise Bar, lekker aan een cocktail bij het prachtige vuur in het midden van de vijver!

Ly en Ric
5-11-2007 fantastisch hotel, vriendelijk personeel, steeds nette kamer, heerlijke maaltijden met veel keuze Zijn er verbleven van 21.10 t/m 31.10.2007 met maar 2 dagen minder goed weer. We verbleven er wel zonder kinderen. Het zeewater was de 2 eerste dagen vuil, dit was te wijten aan de hevige storm met hagel van de vorige week, na de kering was het prettig in het water.

ellen
29-10-2007 Het grootste probleem was dat het zwembad niet verwarmd was en dat er dus niet of nauwelijks in gezwommen kon worden. Dit betekende dat de kinderen zich moesten vermaken in het binnenbad, ookal was het buiten bijna dertig graden! Heel vreemd. Het strand was vies, werd niet opgeruimd, ze zeiden dat dat kwam omdat er een storm was geweest. Hotel inrichting was leuk, kamers prima. Er waren heel veel bejaarde mensen, met name Fransen.De bar was iedere avond bijna leeg. De bediening was vriendelijk maar niet al te snel. Het eten vonden wij niet top. De omgeving zag er niet uitnodigend uit om verder op onderzoek te gaan. Ik vond het hotel geen vijf sterren waard. Mijn uitzicht vanuit de junior suite met zeezicht was bedroevend. Jammer, ik kan er niet meer van maken. Voor ons geen Tunesie meer.

met partner, Sept. 2007
Van Goethem Patrick
11-9-2007 het Radisson Sas hotel is een stukje paradijs op aarde! het heeft een schitterende ligging aan een mooi zandstrand! prachtige zwembaden waarvan ook binnenzwembaden en een buitenzwembad van meer dan 1000m2. fijn dat de zetels en parasols gratis zijn en steeds voorzien van handdoeken. het interieur van het hotel is gewoon luxueus en modern! de kamers zijn op en top klasse met alle voorzieningen. de restaurants en het eten zijn perfect! het thalasso center is professioneel! kortom een aanrader!