Beoordelingen Hotel Fiesta Beach****

25 mei 2013

Fiesta Beach****
Beoordelingen Hotel Fiesta Beach****
BP.N°71, 4116, Djerba
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Fiesta Beach**** in Djerba, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Fiesta Beach**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Fiesta Beach scoort een 8,3 uit 10, op basis van 285 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Fiesta Beach**** in Djerba, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Fiesta Beach****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Fiesta Beach**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 228 vakantiefoto's van Hotel Fiesta Beach**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Fiesta Beach**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Hotel Fiesta Beach**** met andere accommodaties in Djerba.

261 beoordelingen over Fiesta Beach****

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Leuk maar niet nog een keer"
m.de Horn
10-9-2012 Wij hebben genoten van de zon en strand,maar op onze kamer hadden wij een stank overlast door waarschijnlijk de airco.Dat was jammer anders hadden wij ze een hogere score gegeven.

met vrienden, Juni 2012
"Super plek!"
Patricia
6-7-2012 Leuk opgezet hotel met meerdere gebouwen in park vorm, prima zwembaden en een eigen strand.

Het eten is prima, ruime keuze, de kamers zijn super schoon en de minibar wordt dagelijks gevuld met flessen drinken

met partner, Juni 2012
"Prima hotel met goede service"
Bert
29-6-2012 Goed hotel met prima service. Goed en gevarieerd eten. Mooie en goed onderhouden tuinen. Prachtig schoon strand. Kamers werden dagelijks goed schoon gemaakt met ook steeds nieuwe handdoeken. Gala diner bij het zwembad met aansluitend een beach-party was geweldig. Wat een werk moeten ze daar voor verzetten. Klasse!

met jonge kinderen, Juni 2012
"Prachtig hotel"
nathalia.vos
29-7-2012 kindvriendelijk en goed hotel. direct aan het strand met veel accommondatie

met partner, Juni 2012
"Jammer van ligging"
j en h
14-6-2012 Zijn net terug van dit hotel Moet zeggen we schrokken toen we met de bus voor hotel stopten De eerste aanblik was pover vergeleken bij andere hotels Ook de receptie was voor 4 sterren hotel niet lux Maar toen we in de tuin en het zwembad kwamen veranderde de stemming Dit was echt prachtig Wij kregen eerst 1 kamer die een mooi uitzicht op het zwembad had s nachts bleek echter dat we de aico net boven onze kamer hadden Er viel niet te slapen Na klacht bij receptie kregen we direkt nieuwe kamer en die was gerestaureerd Alle 2 de kamer waren netjes en groot Eten viel ons een beedje tegen Maar als je van vis en buitenlands eten houdt zit je hier goed All in drankjes waren goed Ze waren niet scheutig met alcohol en een fooitje doet wonderen Er waren voldoende bedjes bij zwembad en strand Buiten hotel echt niets te doen Als je ergens naar toe moet kun beste de taxi nemen die kost zowat niets Krokodillen echt een aanrader Voor ons was 1 weekje geweldig toch ook voldoende

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Prima hotel !!"
Dorothé
10-4-2012 Wij zijn de eerste week van april in dit hotel geweest en het was prima! De kinderen (14, 12, 6 en 3 jr) hebben zich goed geamuseerd, alhoewel het zwembadwater nog zeer fris was. Ook het binnenzwembad, verwarmd, was voor hun dik in orde. Het animatieteam is zeer enthousiast op een leuke manier, dus niet opdringerig. Kinderen zijn er zeer geliefd. Er wordt veel Frans en Duits gesproken en beetje Engels. Eten is prima, kamers zijn dik in orde. Let niet op details en afwerking, want dat kan voor onze normen beter. Maar al bij al was het een zeer geslaagde vakantie.

met oudere kinderen, Feb. 2012
"SUPER!!!"
Veronique
27-2-2012 Wij zijn met een gezin met 1 kind naar Djerba geweest.Toen we aankwamen was de animatie onmiddelijk tot bij ons gekomen!We waren er nl.vorige vakantie ook!Ze merkten onmiddelijk dat we met 2 kinderen minder waren!!!!De Animatie was TOP,het eten was zeer lekker én varierend!De zwembaden waren zeer mooi en het binnenzwembad was verwarmd.Het hotel is zeer goed gelegen en op wandelafstand van het strand.Niet veel op wandelafstand maar goedkope taxi's staan direct voor je klaar!
Dit hotel verdient ZEKER 4 sterren en is een echte aanrader voor gezinnnen met of zonder kinderen.

"Druk, maar te weinig toezicht (hotel)"
lien en ed
15-9-2011 Fiesta Beach is een goed hotel, alleen het warme eten laat te wensen over. Vaak bijna lege bakken of druipend van de olie.Borden en bestek niet voorbereid op grote toeloop.
Strand ideaal, maar zwembad is asociaal(geen bedje te vinden na 07.00 uur)

"Mooi hotel in fraaie tuin"
anoniem
28-7-2011 Net terug van 15 dagen Fiesta Beach. Mooi hotel met zeer vriendelijke mensen. Niets is teveel, annimatie in overvloed(Duits en Franstalig, soms ook Engels). Weinig Nederlanders. Veel Fransen en Duitsers. Voor Tunesische begrippen goed en netjes schoon gemaakt, voor Nederlandse begrippen kon het iets beter. Wij hadden een prachtige kamer(net nieuw) maar hebben ook mensen gesproken die minder bedeeld waren. Het zijn gebouwen in een prachtige bloementuin gelegen, dus er lopen (zeker op de begane grond) soms wel eens mieren of kakkerlakken binnen. Vraag een spuitbus en het is opgelost. Het reserveren van bedjes bij het zwembad was dramatisch(maar daar kan het hotel niet veel aan doen)soms lagen er s'avonds al handdoeken voor de volgende dag klaar. Aan het strand waren wel altijd bedjes vrij. Het eten was in het grote restaurant beter dan in het zwembadrestaurant vonden wij. Veel keuze en altijd vers. Je bent natuurlijk in een land waar ze veel vis, kip en groente serveren. prijs/kwaliteit

met jonge kinderen, Juni 2011
"Een aanrader zeker met kleinere kinderen!"
Danielle
25-7-2011 Leuk opgebouwd hotel, kleine gebouwen met kamers in een mooie tuin aan het zandstrand.
Kamers prima, schoonmaak prima, eten erg goed en veel variatie, prima animatie, lief voor kinderen.

Niet veel dingen op loopafstand maar taxi voor de deur. Pinnen in lobby!! Erg mooie zwembaden en een erg leuk kinderbad en zandbak! Voor herhaling vatbaar.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?