Hotel Djerba Plaza & Thalasso & Spa**** in Djerba Tunesië beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel Djerba Plaza & Thalasso & Spa****

Hotel Djerba Plaza & Thalasso & Spa**** Djerba

Beoordelingen Hotel Djerba Plaza & Thalasso & Spa****

Zone Touristique, 4116, Djerba
Hotel Djerba Plaza & Thalasso & Spa scoort een 8,6 uit 10, op basis van 103 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Djerba Plaza & Thalasso & Spa****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Djerba Plaza & Thalasso & Spa**** in Djerba, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 64 vakantiefoto's van Hotel Djerba Plaza & Thalasso & Spa**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Hotel Djerba Plaza & Thalasso & Spa**** met andere accommodaties in Djerba.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

86 beoordelingen over Djerba Plaza & Thalasso & Spa****

"Heel goed hotel"
wim vanderbeken
11-8-2011 positief:
-lekker en WARM eten met veel variatie
-heel goeie all-in
-Mooie gerenoveerde kamers
-prachtig zwembad.
-mooie spa
-vriendelijke bediening.

Negatief:
-nogal trage bediening in lobby en avondbar.
-avondanimatie.
-aftekenen van kastickets is een vreemde manier voor all-in (beter met een polsbandje)

Algemeen een zeer goed hotel voor een strandvakantie.

"Mooi hotel"
koen goessens
6-8-2011 een mooi hotel,verzorgd,proper.
groot zwembad,zeer mooie kamers
eten lekker
negatief is strand vuil,en avonds in hotel valt er niets tebeleven en buiten hotel weinigs tezien.

met vrienden, Mei 2011
"Goed 4sterren hotel"
Peter en René
4-6-2011 Gewoon goed,lekker verzorgd eten,!
grote uitgestrekte tuin maar onderkomen,strand ook niet erg verzorgd. Wel een mooi Thalasso en spa,zeker doen !

met partner, Okt. 2010
"Zonnige bestemming, goed hotel"
Luc & Partner
12-10-2010 Bij aankomst kregen wij een gerenoveerde familiekamer toegewezen: salon (twee bedden) aparte slaapkamer en twee badkamers met wc en inloopdouches, netjes gerenoveerd, goed onderhouden. Opmerking over douchegel is terecht, wij hadden hetzelfde probleem maar dit werd onmiddellijk opgelost. Slechts een klein gedeelte is gerenoveerd. Daarom sluit het hotel volgens PR uitzonderlijk van 01/11/2010 tot ongeveer 01/05/2011 voor volledige renovatie van alle kamers.Het eten is voldoende afwisselend (kalkoen, kip, runds- en lamsvlees, vis...) De bediening is perfect, vriendelijk en behulpzaam. Ruim landschapszwembad met voldoende aantal ligstoelen. De animatie draaide nog op volle toeren, hotel volledig volgeboekt.Fijn zandstrand, ideaal voor kinderen met een zee waar het water geleidelijk dieper wordt.Zeker voor herhaling vatbaar wanneer de volledige renovatie doorgevoerd wordt.

met partner, Sept. 2010
"Goed voor een keer"
Theo &partner
2-10-2010 Bij aankomst kregen we een oude kamer toegewezen,dringend aan renovatie toe.
Na klacht bij receptie kregen we na lang aandringen een nieuwe kamer.Deze was tiptop.
Kamermeisje was onvriendelijk en kamer werd slecht gepoetst.Eerste 3 dagen gaf ze ons zelfs geen douchegel en shampoo.Na klacht werd er bezorgd.4 dagen later weer het zelfde.Opnieuw klacht en vijf min. later werd het bezorgd.Ze probeerde gewoon van dag 1 een fooi te krijgen maar bij mij is het motto goede service goede fooi en niet andersom.
Eten was goed maar keuze beperkt.
Bediening was heel goed zowel in bar als restaurant.
Altijd ligzetels vrij aan het mooi zwembad dus geen handdoek leggen.
Strand heeft last van algen.
Animatie is o.k.
S'avonds live muziek en dans.
Voor ons was het goed maar kon beter.
Veel zaken aan renovatie toe

"Super vakantie ! "
Kirsten
28-8-2010 Echt een super vakantie ! We konden direct naar de kamers, dus hoefden geen uren te wachten. het zwembad is mooi groot en schoon, en het strand is heel dichtbij. Het eten was heel lekker, de obers waren vaak ook wel snel, behalve s'middags vanwege de ramadam. maar ook met dat was het personeel en animatie heel vriendelijk. en volgend jaar zou ik er zo weer heen gaan !

dus echt een aanrader

met partner, Aug. 2010
"Super mooi complex met enorm zwembad!"
Fam. de With
29-8-2010 We hebben een hele mooie week gehad in dit hotel.
Zeer luxe zwembad met fonteinen.
Genoeg ligbedden en een bar aan het zwembad!
Het All-in clusive programma is prima in orde!
Genoeg keuze qua eten.
Wij zouden dit hotel zeker aanraden!
Djerba is gewoon een leuk eiland!

"Djerba Plaza"
Rolande
25-8-2010 Hotel waar binnen gerookt mag worden,ook in de eetzaal, brrr! Groot hotel, verouderde sjiek, maar ze gaan renoveren! Strand niet direct grenzend aan hotel, stukje lopen. Op het strand alles een zootje, slechte stoelen en veel rommel. wij hadden hp en moesten voor alles bijbetalen. Over het algemeen vriendelijk en behulpzaam personeel. Geef vooral fooien aan mensen die niet veel verdienen,b.v. de kamermeisjes.Excursie met een jeep naar de woestijn was geweldig. De uitstapjes naar de stadjes in de omgeving ook. Kamer verouderd maar alles deed het en super schoon, elke dag schone handdoeken en lakens. Ook hier moesten we weer vroeg (6 uur) ons bed uit voor een stoel met schaduw, maar het was natuurlijk ook hoogseizoen. Eten echt goed, helaas wel buikkrampen maar geen idee waar het van kwam. Mooi zwembad. Taxi's makkelijk en spot goedkoop.

"Super vakantie!"
Erik en Kirsten
23-8-2010 Het was een super vakantie, mooi zwembad. dicht bij het strand ! en super lekker eten! de bediening en animatie zijn allemaal heel aardig. dus voor ons was het een super leuke vakantie! volgend jaar gaan we er waarschijnlijk weer heen

met partner, Aug. 2010
"Luxueus en gezellig"
Remco en Esther
17-8-2010 Een erg schoon, mooi en luxueus hotel. Erg mooi zwembad en dichtbij een schitterend strand. Ook het eten was erg goed. Wij hebben hier een top vakantie gehad!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende