Beoordelingen Hotel Club Med Djerba la Douce***

24 mei 2013

Club Med Djerba la Douce***
Beoordelingen Hotel Club Med Djerba la Douce***
BP160, 4116, Djerba
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Club Med Djerba la Douce*** in Djerba, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Club Med Djerba la Douce*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Club Med Djerba la Douce scoort een 8,1 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Club Med Djerba la Douce*** in Djerba, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Club Med Djerba la Douce***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Club Med Djerba la Douce*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Hotel Club Med Djerba la Douce*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Club Med Djerba la Douce*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Hotel Club Med Djerba la Douce*** met andere accommodaties in Djerba.

14 beoordelingen over Club Med Djerba la Douce***

met jonge kinderen, Okt. 2012
"Ontzettend vriendelijk personeel"
Celi Cao Dieguez
24-10-2012 Het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam (vooral met mijn zoontje van 9 maanden). Er is een babycorner waar je 24 uur per dag terecht kunt voor speciaal water (voor baby's en groente/fruitpotjes) Op de kamer was alles voor de baby aanwezig. Wij hadden een Calypso (zeezicht). Een mooie, ruime en schone kamer. De kwaliteit van het eten was heel goed en veel variatie. Mooi clubdorp, helaas waren er wel veel algen aan het strand al werd elke dag het strand schoongeharkt. Het weer was perfect, zo'n 32 graden. Een hele fijne vakantie gehad en kom hier zeker nog een keer terug.

met partner, Juni 2012
"Relaxte vakantie"
Sandra
21-6-2012 Een heerlijke vakantie gehad in deze club. Bij aankomst werden we ontvangen door een Belgische medewerker die ons naar de kamer bracht en meteen een tour gaf door de club. De kamer (Calypso kamer, absolute aanrader!) was schoon en ruim, ook lagen er als cadeau een sjaal en wat Tunesische hapjes klaar. De club zelf was vrij rustig, er waren eigenlijk alleen wat oudere echtparen (50+) en gezinnen met een baby. Wij hebben de meeste tijd doorgebracht bij het zwembad van hotel Calypso, daar was het overdag het rustigste. Ook hebben we hier telkens ontbeten en gelunched. De keus is hier wel iets minder dan in het grote restaurant maar hier zit je wel rustiger. Het eten was van prima kwaliteit zoals we dat gewend zijn bij Club Med! Er zijn heel veel sporten te doen zoals zeilen, tennis en boogschieten maar daar hebben we verder geen gebruik van gemaakt.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Redelijke vakantie in Djerba"
jaccovangelder
30-7-2012 Met ClubMed naar Djerba beviel ons redelijk. Mooie zwembaden, palmbomen, wit zand, blauw water. Het weer was warm maar helaas was de service koud. En dat is toch behoorlijk bepalend! De kwaliteit van het eten was goed hoewel het wel typisch lange-rijen buffetten waren. De kinderclubs zijn niet echt geschikt voor niet-franse kindjes. De ge-upgade kamer aan zee viel tegen. Al met al is deze ClubMed middelmatig en gezien de prijs/kwaliteit verhouding niet echt aan te raden.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Club Med Djerba la Douce***...

met vrienden, Mei 2010
"Zeer goede prijs/kwaliteit voor 3 * club med"
Elke Van Mieghem
15-9-2010 Ik ben in de maand mei in dit clubdorp geweest en alles is prima meegevallen.
Zéér goede keuken met heel veel keuze, sevice en vriendelijkheid van GO's is uitmuntend!
Zeer lang zandstrand met een rustiger gedeelte.
Bungalows zijn wel zeer verouderd, aan te raden zijn dan ook de vernieuwde kamers Calypso (super mooi!) of Aziza.

met jonge kinderen, Mei 2010
"Prachtige accomodatie"
Frans ven Lith
15-5-2010 Opa,oma, dochter en 2 klein zoontjes ( 4 en 2 jaar)
Vriendelijke mensen,mooie kamers, schoon (zelfs het strand wordt geharkt), erg kindvriendelijk (bedje en badje voor kind van 2 stonden klaar in de kamer zonder dat we daar vooraf om gevraagd hadden). Zeer goede service: dag van vertrek, in bus vlak bij vliegveld, vergeten het kluisje te kegen. Om 6.15 uur !!! receptie gebeld en n 45 minuten later stond er een taxi ( kosten € 7,50) bij de vertrekhal met onze spullen. Op het vliegveld was ook nog een medewerker van club med aanwezig die hielp. HULDE!!!!!

met vrienden, Okt. 2009
"Leuk voor een weekje ontspanning"
Mike
20-10-2009 Ondanks het feit dat Club Med zich als een internationale reisorganisatie wil profileren, is en blijft het een franse aangelegenheid. Als men daar geen problemen mee heeft, dan is het prima. Kies voor de accomodatie Aziza of Calypso en niet de bungalows!
Verder is dit Club med dorp vnl voor gezinnen met (kleine) kinderen. Als je daar niet van houdt, zoek dan een andere bestemming!

alleenreizend, Sept. 2009
"Super team en heerlijke plek!!"
Iris
22-9-2009 Djerba la Douce is werkelijk een heerlijke plek om óf uit te rusten, óf, als je daar zin in hebt, mee te doen met activiteiten, overdag en/of s'avonds. Heel erg leuk team van personeel, aller vriendelijks, veel humor, schone!!! bungalows!!!! Kortom, prima om alleen, of met anderen heen te gaan. Gelukkig geen techno. stille nachten.
Het uurtje "jeu de café" was heel erg vermakelijk met (zoals wij haar noemde) "Madame Plaquette".. wij zijn fan! wat een droge humor!
In deze tijd enkel hele kleine kindjes (-4 jr) met ouders of v.a. +/- 40 jr.
Zeker een aanrader om een weekje 'bij te tanken' !!

met jonge kinderen, Mei 2008
"Nooit meer"
Jan
1-2-2009 Reuze kakkerlakken op de kamers.
Geen ruimte voor individuele activiteiten.
Vriendelijke maar waardeloze receptie.
Ze waren niet geautoriseerd om ook maar iets met je klachten te doen.
Men werkt volgens het credo :Gewoon pech gehad.
Kapotte en versleten accommodatie.

Familie, Mei 2008
M. Schroeder
8-5-2008 Fraai hotel, maar lang niet alle zeezicht-bungalows hebben daadwerkelijk zeezicht.

alleenreizend
bonnie loonen
13-1-2008 Van 5-12 januari 2008 voor het eerst alleen op vakantie en naar Club Med.

Hoewel laat aangekomen hartelijk onthaald en ondanks dat het restaurant dicht was nog gelegenheid tot eten.

Vond de gereserveerde bungalow te klein en donker. Omgeboekt naar Aziza: ruime en lichte kamers, mooi sanitair en balkons met zicht op zee en/of de mooie tuin.

De GO's/GE's zijn vriendelijke, open en professioneel. De Chef de Village een goede manager en zeer toegankelijk.

Het buffetconcept voldoet. Een divers aanbod, geen hoogstandjes op culinair gebied, maar gewoon goed.

Beschaafd publiek, prettig in de omgang - geen overlast, wanklanken of excessen - van voornamelijk Fransen en Italianen.

Alles bij elkaar een heel aangenaam verblijf. Beslist voor herhaling vatbaar.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?