Hotel Club Diana Rimel Djerba**** in Djerba Tunesië beoordelingen 7.9 | Zoover

31 mei 2012

Hotel Club Diana Rimel Djerba**** Djerba

Beoordelingen Hotel Club Diana Rimel Djerba****

Midoun Djerba, 4116, Djerba
Hotel Club Diana Rimel Djerba scoort een 7,9 uit 10, op basis van 98 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Club Diana Rimel Djerba****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Club Diana Rimel Djerba**** in Djerba, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 119 vakantiefoto's van Hotel Club Diana Rimel Djerba**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Club Diana Rimel Djerba**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Hotel Club Diana Rimel Djerba**** met andere accommodaties in Djerba.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

74 beoordelingen over Club Diana Rimel Djerba****

met vrienden, Mei 2012
"We gaan zeker vaker !!!!!"
Karin de Jong
17-5-2012 Heerlijk hotel,eten prima, alles lekker,personeel vriendelijk, shows zijn echt goed,animatie vriendelijk
en enthousiast. gezellige avonden, sprookjeshotel,sávonds met sfeerverlichting, zwembad heerlijk groot,binnenbad lekker warm,Hammam niet duur.Met 4 vrouwen geweest.gratis handdoekservice.

met partner, Dec. 2011
"Het was heerlijk! zeker een aanrader"
Violanta
27-12-2011 Het was daar geweldig! en zeker voor die prijs. Het hotel was super schoon, het personeel stond bewijs van, 24/7 te poetsen. We hebben daar heerlijk paard gereden, wel via de reisorganisatie. Het strand ligt op een steenworp afstand, de stad is ook niet zover. De taxi betaal je ongv.1 euro en dan zit je zo een stadje verder.

Het eten was niet zo geweldig maar voor 8 dagen is het te toen. Er waren niet zo veel gasten waardoor het lekker rustig was. Je heb een discotheek in het hotel, erg leuk maar gezien de opkomst was het dus een beetje saai. Het personeel is ook erg vriendelijk, ze spreken alleen weinig tot geen engels. In het hotel geven ze leuke optredens, zo kwam er een avond een meneer met slangen (cobra o.a), hagedissen, Schorpioenen. Ondanks dat er maar 100 gast waren (als het niet minder was). Kortom heb een hele fijne vakantie gehad.

met partner, Nov. 2011
"Heerlijk weekje weg"
Cor
16-2-2012 Het complex heeft een sprookjesachtig uiterlijk. De gebouwen zijn redelijk goed onderhouden en zien er niet vervallen uit. Het is er erg rustig in deze tijd. Er zijn veel 'overwinteraars' aanwezig. Er zijn niet veel uitgaansmogelijkheden in de directe omgeving maar dat is op te lossen door gebruik te maken van de vele taxi's die voor een prikje gebruikt kunnen worden over het hele eiland. Het personeel is over het algemeen erg vriendelijk en hulpvaardig maar verstaan het engels soms erg slecht. Frans is prima te gebruiken. Het animatieteam is fenomenaal, zelfs in deze tijd, en trekt alle registers open om u in beweging te krijgen of naar de voorstellingen te komen kijken. Hebben zelfs les Arabisch gehad in ruil voor een les Nederlands aan hem. Eten is prima verzorgd en er is keuze voor iedereen. Het flesje wijn of rosé bij het eten is bij de lunch en diner standaard (of water). Op het terrein zijn meerdere eetgelegenheden die niet allemaal open zijn dit deel van het jaar. Prima hotel.

"Nooit meer"
Robert
20-10-2011 3 weken geweest. Slechtste Hotel ooit op 9 x Djerba.Kamers en infrastuctuur zeer goed en proper. Maar eten ondermaats. Overleg gehad met F & B manager en chef-kok maar zonder verbetering. Brochure touroperator vermelde aanbevolen voor eten maar dat is dan van lang vervlogen tijd.Zeer veel misnoegde (Duitsers,Franse,Zwitserse,Belgen). informatie zowel bij aankomst als op kamers nihil. Kassier onbetrouwbaar. Indien geen nieuw management niet meer aan te bevelen.

"Mooi 4* hotel, slecht eten."
estheryolanda
5-10-2011 Mooi hotel aan zee, buiten het hotel is er in kilometers niets te zien of te doen. Prachtig zwembad met ligbedden, ook aan het strand. Zeer schoon hotel, ook de kamers waren prima in orde. Personeel bij receptie zeer onduidelijk. Wij hadden een kamer op toplocatie dachten we (aan het zwembad) tot we er achter kwamen dat er tot 12 's avonds luide bonkende muziek werd gedraaid. Ook overdag dreunde de muziek tot 6 uur over het zwembad. Als wij op het balkon zaten kon ik niet met mijn man praten, zo luid was het. Jong animatie team verzorgde de muziek. Bar/strandbar personeel niet klantvriendelijk. Als er een beetje regen was gevallen bleef de strandbar de hele dag dicht net als het restaurant voor de late ontbijters. Restaurant binnen ongezellig, buiten zeer sfeervol en netjes. Ontbijt met zoete broodjes en stokbrood. Lunch en diner, vaak taai vlees of te rauw. Hier is nog heel wat te verbeteren.

"Viel tegen"
vleugel
19-10-2011 bij aankomst moest je zelf maar alles zien te vinden, totaal geen informatie. je werd van kastje naar de muur gestuurd. vooral met de handdoeken service was een ramp. wij zijn daar twee weken geweest, je kon op zich een film maken over hoeveel mensen er boos wegliepen hoe het was geregeld met de handdoekenservice. eten viel tegen,was geen variatie.eten was snel op.ochtends is er stokbrood als ontbijt, en ook wel andere broodjes.
animatie deed erg hun best, vooral met kleinekinderen was erg leuk.
het is mooi hotel om te zien, zwembad , kamers zijn goed.
je kon alleen niet 'savonds gezellig buiten zitten, het geluid stond zo hard dat je elkaar niet kon verstaan.
derbja zelf valt niet veel te beleven.

"Nooit weer!"
Janneke
12-10-2011 Bij aankomst om 9.00 uur werden wij aan ons lot overgelaten. Alles moesten we zelf uitzoeken. De communicatie bij de receptie is erg slecht. Men geeft geen informatie. Met engels kom je hier niet ver. Wij hebben in 3 weken tijd, drie kamers gehad. Sommige personeelsleden waren onvriendelijk. Wanneer je ze fooi geeft, doen ze op dat moment eenmalig iets voor je. Groot animatieteam. Je wordt er de hele dag vermaakt. Jammer dat er niet veel te doen was in de buurt van het hotel. Wij hebben ons samen wel vermaakt, maar vonden Djerba niets bijzonders.

met vrienden, Sept. 2011
"Fantastisch en voor herhaling vatbaar"
Otto van Voorst
5-10-2011 Dit resort voldoet aan alle verwachtingen die men maar aan de vakantie toekent. Kindvriendelijk, goed eten en drinken, schone kamers ern sanitaitre voorzieningen, mensen heel vriendelijk en behulpzaam. Ook de animatiemensen op deze club voldeden als geen ander , ik zou daar en cijfer 120 voor toekennen

met oudere kinderen, 2011
"Prachtig volledig gerenoveerd hotel"
R. Zwaan
1-5-2011 Rimel Djerba was al een sprookjeshotel, maar na de renovatie is het nog mooier geworden.
Alle kamers zijn volledig gepimpt en gemoderniseerd. Ook hebben zijn alle kamers nu voorzien van een balkon of terras.

met partner, Okt. 2010
"Uitstekend hotel"
Mell
21-10-2010 Voor de derde keer in Hotel Rimel Djerba. Weer genoten van het prachtig weer, het strand en het eten. Kamers zijn verouderd, maar wel schoon. In de wintermaanden wordt een gedeelte gerenoveerd. Voor een weekje relaxen is het een prima omgeving.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende