Hotel Caribbean World Djerba (Midoun)**** in Djerba Tunesië beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Caribbean World Djerba (Midoun)****

31 mei 2012

Hotel Caribbean World Djerba (Midoun)**** Djerba

Beoordelingen Hotel Caribbean World Djerba (Midoun)****

BP.76 . Midoun, 4116, Djerba
Hotel Caribbean World Djerba (Midoun) scoort een 8,0 uit 10, op basis van 133 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Caribbean World Djerba (Midoun)****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Caribbean World Djerba (Midoun)**** in Djerba, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 120 vakantiefoto's van Hotel Caribbean World Djerba (Midoun)**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tunesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tunesië. Vergelijk Hotel Caribbean World Djerba (Midoun)**** met andere accommodaties in Djerba.

120 beoordelingen over Caribbean World Djerba (Midoun)****

met vrienden, Mrt. 2012
"Super hotel"
Marieke Veenhuijsen
18-3-2012 We zijn net terug van een weekje vakantie in dit hotel en hebben ons enorm vermaakt. De week is voorbij gevlogen. Je moet wel tegen veel mensen kunnen het animatie team is enorm en zijn continu wel in de buurt maar wij vonden dit niet lastig maar juist gezellig. De shows die ze s'avonds geven zijn leuk om te zien. De Franse hebben een apart animatie team dit vonden wij juist prettig en fijn en je heb er totaal geen last van. De mensen zijn vriendelijk! En het hotel is in prima staat. De kamers worden elke dag netjes schoon gemaakt. De omgeving is rustig en niet veel te beleven en daarom juist aan te raden om even heerlijk bij te komen. Gaan zeker nog keer terug.

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Prachtig hotel, aan het strand"
Gea
3-3-2012 Het is een mooi hotel, in het begin een beetje onoverzichtelijk door de slechte bewegwijzering, maar dat went snel. Mooie kamers (wij hadden familiekamer type B, dat waren 2 kamers met een tussendeur, ideaal!). Er is een (beetje) verwarmd zwembad met zout water, en een warm bad binnen. Buiten zijn een groot zwembad met glijbanen (glijbanen waren in het begin van de week nog dicht ivm watertemperatuur, maar op vrijdag gingen ze open) en een kinderbad met glijbaan. Hotel ligt aan het strand. Het eten is lekker, niet heel afwisselend, maar wel goed verzorgd. Kamers zijn schoon en elke dag schone handdoeken. Animatie is opgesplitst in 2 delen: voor de Fransen en voor de rest van de gasten. Zeer actief en gezellig en leuke avond-shows. Kortom: echt een aanrader en we gaan vast nog eens terug!

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Dit was onze 3e keer!"
daneels_peter
30-10-2011 Dit was voor ons de 3e keer in evenveel jaren dat we dit hotel boekten. Net zoals de vorige keren hebben we hier 100% genoten van onze vakantie. Het vriendelijk personeel, lekkere eten, propere kamers en het mooie weer zorgden er voor dat we weer met spijt in het hart huiswaarts moesten. Nu is het aftellen tot maart 2012, dan gaan we weer terug!

"Niet wat we verwacht hadden"
robert
20-9-2011 personeel in heel het park top behalve in het retaurant. onze kamer had heel wat mankementen. eten voor de hele week bekend . fransen hebben een dikke streep voor op de andere gasten .let op het eten vooral de garing veel rauw vlees

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Zeer kindvriendelijk resort"
Cees en Mettje
15-9-2011 Heerlijk resort aan mooi strand ( wordt elke dag schoongemaakt) en 2 grote zwembaden en een kleinere..veel te ontdekken. Frans animatie en anderstalige animatie inderdaad apart, wij vonden dit een voordeel, hierdoor zijn de groepen iets kleiner ( nog groot genoeg). Wat we hebben gelezen dat je anders behandeld wordt als je geen Frans spreek vonden we echt onzin. We werden ontzettend netjes behandeld en men wilde je overal mee helpen, receptie, kamers, restaurants. Animatie voor jonge kinderen, teenagers, volwassen, alles was aanwezig...Onze kinderen willen volgend jaar wel weer, dat zegt genoeg !!

"Prima hotel met geweldige familiekamers"
mike akemann
15-5-2012 Gewoon een prima hotel in de all inn sfeer met vriendelijke mensen.
Er zijn inderdaad veel fransen maar wie daar over zeurt moet eens een beetje zich gaan verdiepen in het verleden en die leert dat tot 1956 het een onderdeel van Frankrijk was dusssssssssssssss......................
Zeker voor gezinnen een top plek.

"Super"
Marc en Kris
13-7-2011 Wij zijn net terug, schitterend hotel. Vernieuwde familiekamer, type 22. Proper, heel ruim, perfect. Badkamer niet ok. Eten : heel lekker, veel variatie, vis,vlees... Apart kindermenu, maar ook altijd pizza, pasta ... Ook snackbar met frieten, brochettes, hamburgers. Wel bizar : aparte organisatie "fransen" en anderen. Maar dienstverlening is minstens even goed. Zalige zwembaden, een aanrader !!!

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Weer een super vakantie"
marianne
8-5-2011 We hebben weer een geweldige vakantie gehad ...
Het hotel is echt super en het personeel is zeker super vriendelijk.
Ook het animatie team was goed...
Maar het was op het hele eiland heel rustig ....Maar er is niets meer van de revolutie te zien.... Dus men kan er goed naar toe gaan....Zeker een aanrader

met oudere kinderen, Okt. 2010
"Geweldige 12 dagen Caribbean World Djerba"
De Veene's
7-11-2010 Wij gezin met 2 jongens (10 en 13 jr) hebben een fantastiche vakantie gehad.
Eten zeer gevarieerd en warm en erg lekker, ook de 3 a la carte restaurants zijn erg de moeite waard. Kamers erg netjes, zwembaden zeer schoon. Vriendelijk personeel. Genoeg keuze aan drank (zelfs bier was lekker), kindercocktails etc. in glazen. Taxi's kosten bijna niets. Houmt Souk, Midoun, Krokodillenfarm met een soort openluchtmuseum zijn zeer de moeite waard alsook de 1 daagse woestijntrip
(Matmata - Douze). Kortom geen minpunten!!! Begrijpen de "klagers" dan absoluut niet!!!!

met vrienden, Okt. 2010
"ER zijn beter hotels in Djerba"
Albert
19-10-2010 zijn er geweest van 02/10/2010 tot en met 09/10/2010 Het hotel is te groot om gezellig te zijn,en in de kamer veel mankementen die na herhaaldelijk vragen nog niet opgelost geraakten.Zo was er ondermeer de airco die niet afgezet kon worden,kranen die losstonden en een wc die scheef geplaatst was.Eten redelijk, maar voor senioren te weinig animatie.Zal er niet meer terug gaan.