Vraag en Antwoord Tunesië

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

uitstapjes van Hammamet (0 reacties)
Hotel Mehari Hammamet*****
Joyce Jaeger
25-5-2013
wij zitten eraan te denken om eind december naar Hammamet te gaan, heeft iemand ervaring met het weer in deze periode? Daarnaast zou ik graag willen weten of het mogelijk (haalbaar qua tijd en geld) is om vanuit Hammamet naar Tunis, etc. te reizen met trein/bus. Wij zijn nu een aantal keer naar Skanes geweest en vanuit daar ben je zo in Sousse/Monastir en Port el Kantoui. Aangezien we dat nu een paar keer hebben gedaan is het misschien leuk om nu eens een ander stukje te bezoeken. Dit hotel lijkt ons overigens helemaal geweldig.

wie o wie. (0 reacties)
Hotel Riadh Palms****
Rodney van der Meer
25-5-2013
Zijn er toevallig nog meer Nederlanders die van 20 Juli tot 3 Augustus in dit resort verblijven?, wij zijn met ze drieën, 2 volwassenen en een zoon van 17!.Lijkt ons leuk om weer een leuke vakantiegroep op te bouwen, met Nederlanders onder elkaar. Iemand ervaring met de aanwezigen Nederlanders in dit resort? Alvast bedankt.

hotel bravo almaz (0 reacties)
Hammamet
ellie
24-5-2013
wie heft er informatie over en over de minibar kan je er gratis gebruik van maken en hoe warm is het daar iong op 1 juni en wt is er te doen biten het hotel en is het prijzig

hoeveel zwembaden heeft het hotel? (0 reacties)
Hotel El Mouradi Hammamet*****
anne
23-5-2013
ik heb een vraag hoeveel zwembaden heeft dit hotel? en zijn er nog meer mensen die a.s dinsdag 28 mei daar op vakantie gaan?

bar/toilet (0 reacties)
Hotel Vincci Lella Baya****
Ria
23-5-2013
Is er aan het strand ook een bar en toilet?

Temperatuur in Juli (2 reacties)
Hotel Riadh Palms****
Kiri
22-5-2013
Hallo! Kan iemand mij vertellen hoe warm het ongeveer in Sousse is eind Juli? Ik hoor namelijk van heel veel mensen dat het wel 50 graden is dan.. Wil graag weten of dit klopt. Alvast bedankt! Groetjes, Kiri

D.
23-5-2013
Kiri, Eind juli is het behoorlijk warm en vaak ontzettend druk in het hotel. Indien je de mogelijkheid hebt kies dan voor mei/juni of september/oktober.

Kiri
23-5-2013
In die maanden moeten wij naar school, dus we moeten wel in juli/augustus helaas. Toch bedankt voor je informatie, D.

john
22-5-2013
Hallo, Weet iemand of de Cappucino en Cola Light Inbegrepen is in de All Inclusive ? Bonjour, Peut quelqu'un me dire si le Cappucino et le Coca Light sont inclus dans le All in ? merci/dank u

centrum loopafstand (0 reacties)
Hotel Iberostar Belisaire****
marloes
20-5-2013
hallo! Kan iemand mij vertellen of er iets in de omgeving is op loopafstand? Kan je gemakkelijk het resort af om savonds een wandeling te maken? Gr , Marloes

familie-klomp
19-5-2013
Hallo, Is het wifi gratis en kan je ook op je kamer op wifi? Ook is het nieuw dat wij landen op Enfidha heeft iemand daar al ervaring mee? vast bedankt

Kan je (0 reacties)
Hotel Le Marabout***
Zariena
19-5-2013
ook wisselen bij de airport? Daar is het denk ik beter om te wisselen dan in het hotel. Of niet?

Daniels
18-5-2013
Heeft er iemand ervaring met de mogelijkheid van watersporter zoals windsurfen? Dit zou inclusief zijn is dat ook?

Gerard
23-5-2013
Ik heb geen surfer gezien.

wilt iemand deze vraag alsjeblieft beantwoorden!? (1 reacties)
Hotel Mehari Hammamet*****
Pascal
17-5-2013
ik ga over een paar weken in Augustus naar dit Hotel en mij vraag is hierover hebben ze hier ook koffie ? warme chocomelk uit zo apparaat? ik hoop op een antwoord!!

natasja
25-5-2013
Hoi, Ik ga vandaag met vakantie naar dit hotel. Ik zal er op letten voor je, en als ik het niet vergeet, zal ik het je via deze weg terug berichten. Groeten, Natasja

superior kamer hoofdgebouw. (0 reacties)
Hotel El Mouradi Djerba Menzel (vh Media Djerba)****
elly
16-5-2013
Wij gaan 22/5 naar dit hotel.Heeft iemand een foto van de gerenoveerde 2 pers.kamer?

slaapverblijf (0 reacties)
Hotel Caribbean World Djerba (Midoun)****
tamara
15-5-2013
hoi hoi paar vraagjes zijn de familiekamers mooi schoon /gehorig liggen in het bijgebouw de moeite waard of .. iemand idee anders welke kamers je het beste kan boeken

Rolstoel (1 reacties)
Hotel Eldorador Salammbo***
Marij
13-5-2013
Is het een rolstoelvriendelijk hotel? Drempels, trappen enz.?

rian_guntlisbergen
20-5-2013
Ja rolstoel vriendlijk overal vind je naast trappen een oprit voor rolstoelen.

welke kamer? (4 reacties)
Hotel RIU Bellevue Park****
nathalie
11-5-2013
Hoi, wij willen binnenkort met onze dochter van 2 naar dit hotel. Iemand een tip over wat voor kamer te boeken? Begane grond? of boven. Dicht bij zwembad of juist ver weg? dank!

Jan
14-5-2013
Beste eerste of tweede verdieping. Uitzicht op zwembad, dan heb je ook een mooi uitzicht op de zee. Kamers met even nummers. Bevalt de kamer niet, dan direct naar receptie, dan krijg je gelijk een andere kamer. Is daar geen probleem. Hotel is in een U-vorm gebouwd, dus afstand tot zwembad overal zo,n beetje gelijk. Hotel is slechts drie verdiepingen hoog. Natuurlijk van begane grond het dichtste bij.

Nathalie
14-5-2013
Danku voor de reactie. Weet u toevallig ook of de kamers op de begane grond een afgesloten terrasje hebben, ivm weglopen van onze dochter? En of er op de kamers een waterkoker is? Hartelijk dank!

Jan
16-5-2013
Terrasje is afgesloten. Alle terrassen zijn afgesloten. Ook boven bij de terrasbar. Begane grond is gelijk met receptie en wordt verdieping 1 genoemd. Onder deze verdieping 1 ligt de entertainmentzaal en het restaurant en tevens de ingang naar het zwembad. Dit noemt men verdieping 0. Verdieping 0 ligt dus onder de normale beganegrond. Dit betekend ook dat ze vanaf buiten niet op uw terras kunnen komen. Klinkt misschien ingewikkeld, maar als je daar komt zie je het vanzelf. Hotel is kindvriendelijk. Kinderbad is ook zeer veilig. Ligt apart, maar toch ingepast bij het normale zwembad, zodat je de niet de indruk hebt er niet bij te horen. Is bij vele resort, vooral grote, wel het geval . Ook in het binnenbad ligt een afgescheiden kinderbad. Er is buiten aan de rechterkant een speciaal kinderverblijf, waar ze gedeeltes van de dag de kinderen ( van alle leeftijden ) vermaken. Waterkoker aanwezig, tevens alle ingrediënten voor het zetten van koffie of thee. In het restaurant zijn ook kinderstoelen aanwezig. In het restaurant brengen de obers op verzoek, water, wijn,bier etc naar je tafeltje, zodat je zelf bij je kind(ren) kunt blijven zitten. Men is daar zeer behulpzaam en vriendelijk. Zoals op Bellevue maak je het niet veel mee. Wij zijn al in meer dan 40 landen geweest, maar de service hier is af ! Wil je nog meer weten ? Stel gerust je vraag !

nathalie
17-5-2013
Danku wel voor uw uitgebreide antwoord. Ik ga zo boeken!

kluisjes (1 reacties)
Hotel Club Samira***
Cilia
10-5-2013
wie weet hoeveel een kluisje en koelkast kost voor 12 dagen alvast bedankt Groetjes Cilia

aylaa
koelkast is volgends mij 6 dinar 3euro per dag uit mijn hoofd

Monique
8-5-2013
Ik lees net dat in het hotel wifi aan wezig is, heb je ook wifi op je kamer of alleen bij de receptie en is dit gratis of zitten er kosten aan verbonden, zo ja hoeveel?

transfertijd (0 reacties)
Monastir en Skanes
jos
7-5-2013
wie weet wat de transfertijd is van luchthaven enfidha naar hotel Monastir center

Entertainment (3 reacties)
Hotel RIU Bellevue Park****
Randy
6-5-2013
Hallo iedereen, Kan iemand mij vertellen of de entertainment 's avonds binnen is of lekker buiten is? Mvg,

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?