(Cruise)schip Tsjerk Hiddes in Enkhuizen Nederland beoordelingen 9.3 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 18.129 bezoekers online
Home > Nederland > Noord-Holland > Enkhuizen > (Cruise)schip Tsjerk Hiddes

Beoordelingen (Cruise)schip Tsjerk Hiddes

9 februari 2012

9,5
9,5
Tsjerk Hiddes

(Cruise)schip Tsjerk Hiddes scoort een 9,3 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip Tsjerk Hiddes? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip Tsjerk Hiddes in Enkhuizen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van (Cruise)schip Tsjerk Hiddes vinden.

7 beoordelingen over Tsjerk Hiddes

Even terug in de tijd
Aletta
23-4-2009 Heerlijk relaxen op het water, of handen uit de mouwen steken als er zeilen gehesen moesten worden. Als je bovendeks was voelde het aan alsof je een paar honderd jaar terug in de tijd was. En benedendeks waren wel alle faciliteiten die we in deze tijd zo op prijs stellen.

Heerlijk!
Amanda
23-4-2009 Top weekend gehad op de Tsjerk Hiddes! Mooi weer, lekkere wind, goed gezelschap, top bemanning en laten we Monster niet vergeten:) En erg vet dat wij zelf ook hard nodig waren aan boord, heb er nog spierpijn van;)

Aanrader!
Mireille
22-4-2009 Mooi schip, hele aardige bemanning. We hebben echt een heel fijn weekendje gehad!! Service was ook echt goed, al met al heel positief.

De beste prijzen en lastminutes voor (Cruise)schip Tsjerk Hiddes bij:

Geweldige ervaring
Christiaan
22-4-2009 Echt onwijs gaaf om op het markermeer met zo'n machtige boot te varen, het was voor mij echt even terug in de tijd met al die zeilen om je heen, lekker hollands :) Ook erg leuk om zelf mee te helpen met het hijsen van de zeilen of lekker te relaxen op het dek. Een absolute aanrader!

Top!
Leonie
22-4-2009 Vriendelijke bemanning, mooie boot, veel faciliteiten waar we door het prachtige weer weinig gebruik van hebben gemaakt (zoals een beamer).
Aanrader.

met vrienden, Apr. 2009
Mooie driemaster en vriendelijke bemanning
Evert Mouw
21-4-2009 Met een groep vrienden van studentenkanovereniging Levitas hebben we een zeiltocht gemaakt, die ons heel goed bevallen is en ook veel mooie foto's opleverde. Als je het relaxen op de boot even wilt doorbreken biedt het heisen van de zeilen (touwtrekken) een goede uitdaging! Een aanrader.

met een groep, Apr. 2007
Ralf: grandioos
ralf
22-4-2009 Bemanning zeer vriendelijk en maakt vaarschema precies naar wens. Helpen met het bezeilen van zo'n schip is geweldig, vooral het beklimmen van de kluiverboom of liggen daaronder in het net is een jongensdroom. De hele reis voelde als dat ik een scheepsjongen van Bontekoe was. Kajuiten voorzien van heerlijke bedden, keuken was goed uitgerust om zelf voor grote groepen te kunnen koken.

met een groep (4)