3-12-2011
De camping ligt erg mooi in een dal aan een kronkelende rivier. Behalve het zwembad geeft deze rivier veel waterpret. je kunt er kanoën en veel kinderen vermaakten zich met een slingertouw. Het is een vrij kleine camping maar reuzegezellig. In 2011 was de veranda en het speelkasteel nieuw. De veranda is een grote aanwinst, 's avonds koffiedrinken met uitzicht over de camping, de kleinere kinderen kunnen prachtig spelen in het speelkasteel. De eigenaren zijn erg klantvriendelijk en staan 100% achter hun camping. Groot compliment wat zij er in 10 jaar van gemaakt hebben! Alles ziet er piekfijn verzorgd uit. Voor elke leeftijd is er wel wat te doen. Zowel voor oudere als jongere kinderen voldoende activiteiten. Minpuntje is dat er in nabije omgeving niet zoveel bezienswaardigheden zijn. Maar niet iedereen gaat daarvoor op vakantie. En er zouden iets meer schaduwplekken mogen zijn in geval van erg warm weer. Camping is zeker aan te raden.
29-10-2010
Het is een leuke camping waar je van alles kan doen. Het zwembad is niet groot maar wel leuk. De kinderen hebben het erg leuk gehad met recreatieteam. Er is veel aandacht voor de gasten vanuit het beheerderspaar. Het is een christelijke camping en dat merk je zeker. Anders denkenden zijn zeker welkom maar er worden veel christelijke dingen georganiseerd. Je bent zo met de auto in allerleu leuke plaatsen. We hebben een leuke vakantie gehad
27-8-2010
Eerste keer voor ons op een christelijke camping. Niet bewust naar gezocht maar we kwamen er toevallig zo terecht. Mooie camping, sanitair is prima en schoon, maar wellicht kan er in de toekomst nog wel een gebouwtje bijkomen. Het christelijke karakter is alleen maar positief. Wees niet bang dat men er op let of je wel bid voor je eten. Nadeel is wel dat op zondag keuken dicht is, dus je kan ook geen brood halen. Dus een dag eerder inslaan!
Geen disco, voor ons helemaal top. Voor de jeugd een chill-room. Echt gaaf. Voor kinderen tot 12 veel animatie, voor kinderen vanaf 14 ook voldoende te doen. Als je 12/13 bent val je er een beetje tussen in.
Mooie omgeving, eigenaren hebben lol in hun werk en dat merk je. Ook veel mensen ontmoet die er al jaren komen. Wij gaan eigenlijk nooit twee keer naar dezelfde camping, maar dit is wel erg verleidelijk!
31-10-2010
Een mooie plek ! Robert en Annette zijn hartelijk, gastvrij en zeer geschikt
om deze camping te runnen.
Een positieve sfeer. Ook de openluchtdiensten spraken ons erg aan.