22-8-2009
Camping waar het erg gezellig is en veel mag. Voor de kinderen alles binnen handbereik. Uiterst ontspannen sfeer. Sanitair is niet superdeluxe en men doet pogingen om het schoon te houden. Voor Tsjechische begrippen oké.
's Avonds bij de tent een vuurtje stoken. Hartsikke leuk!! Mooie plekken aan het water, plekken daarachter iets glooiend omhoog met uitzicht op het water.
In omgeving genoeg te doen: rodelen, raften. kanoën, zeilen, vissen, mountainbiken, Aquaworld, Chesky Krumlov, mooie natuur met veel fietspaden. Aanrader ook voor grotere (sportieve) kinderen.
22-11-2008
De camping is erg mooi gelegen aan het Lipno meer. Wat ons alleen erg tegenviel is het sanitair. Afwassen is net mogelijk in het sanitairgebouw als je douched, moet je een plastic zak meenemen voor je spullen, zodat die niet nat worden en er is geen plankje waar je wat spulletjes op kan leggen, erg onpraktisch dus...
De toilletten en de douchjes worden niet goed schoongehouden, af en toe komt er iemand langs, en dan met name langs, want volgens mij wordt er niet schoongemaakt.
De kampeerplaatsen zijn niet afgebakend en zijn niet genummerd, het is 1 groot grasveld waar je een plaatsje kan uitzoeken, dit heeft zijn voor- en nadelen. Als je smorgens broodjes wil hebben, die op de camping verkrijgbaar zijn, moet je al op tijd zijn, want anders zijn ze allemaal op.
Aldus, een erg mooi gelegen camping in de natuur, voor een relatief kleine prijs, waar nog wel het een en ander aan veranderd kan worden...
18-8-2008
Wij hebben 18 dagen gekampeerd op Modrin.
Tsjechie is een onwijs mooi land.
Camping heeft een mooi uitzicht op het Lipno meer en bergen van Oostenrijk.
We hadden gereserveerd voor 3 plaatsen aan het meer maar dat was niet helemaal goed geregeld door de campingbaas. Toch goede plekken aan het meer gehad. Het strandje aan het meer is van kiezelsteen. Kinderen hebben zich goed vermaakt,
zowel pubers als kleine kinderen. 's-avonds kampvuur maken en tot 10 uur vuurwerk afsteken wat in een nabij gelegen dorp op een vietnameese markt vrij te koop is. Goed gegeten voor weinig.
Op de camping en bij Basta (in Frymburk).
Vakantie om met plezier op terug te kijken en we gaan zeker nog een keer terug. Coop supermarkt op 5 min afstand (niet alles te koop) en in Cesky krumlov een grote Tesco en Lidl (30 km).