Hotel Lipenka** in Lipno nad Vltavou Tsjechie beoordelingen 9.4 | Zoover

Buiten oud gebouw

Beoordelingen Hotel Lipenka**

38278, Lipno nad Vltavou
Hotel Lipenka scoort een 9,4 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Lipenka**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Lipenka** in Lipno nad Vltavou, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Hotel Lipenka** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tsjechie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid Bohemen (Jihočeský). Vergelijk Hotel Lipenka** met andere accommodaties in Lipno nad Vltavou.

9 beoordelingen over Lipenka**

24-5-2012 lipenka is een goed hotel, lekker eten en drinken

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Super plek"
h.prose
6-9-2011 We zijn net terug uit het zonnige Tsjechie en hebben het daar super gehad.
Maar de maandag zaten we wat op onze kamer een beetje wat van zo wat zullen we eens gaan doen.
We hoorde enkele Nederlanders praten over een hotel bovenvoorbij de spar en dat dat van een Nederlaner was.
Dus wij onze stoute schoenen aan en heen gegaan met de kinderen (14,16 en 21).
Beste mensen als u echt wat leuks wilt doen in Lipno Nad Vltavou ga dan naar Lipenka.
Allereerst hebben we daar al heerlijk gegeten en wat blijven hangen kwam Jeroen( de eigenaar) naar ons toe en maakte een praatje!
Daarna begon hij live te zingen het hele bekende arsenaal aan muziek kwam voor bij echt super!
Als u dus nu of binnekort daar bent ga dan eens de heuvel naast de boulevard omhoog langs de spar naar "Lipenka".
Zeker de moeite waard!

met oudere kinderen, 2011
"Helemaal goed en erg gezellig"
Bennie
12-8-2011 Jeroen we willen jou en je personeel bedanken voor gastvrijheid goed eten en je muzikale toevoegingen.
We komen zeker terug.

Fam. Neehoff uut Ter-Apel

met vrienden, 2011
"Dikke dikke aanrader"
takkie
2-8-2011 dit blijft toch een van mijn favorieten plekjes in lipno. super bediening, wat ik hellemaal top vind is dat als je bijna door je biertje heen bent dat de volgende alweer bij je staat. dikke duim voor dat. eten man wat heerlijk. na de eerste dag weet je zeker dat je er de 2de dag ook weer hier zit. als jeroen dan nog even de gitaar pakt is je avond hellemaal compleet. kan niet anders zeggen super cafe/hotel. heb hier onder tussen al bijna 6 weken door gebracht en elke keer weer is het een top ervaaring. echt een dikke dikke AANRADER

"Fantastisch Hotel met Muzikale belevenissen"
Suur
29-11-2011 Wij zijn afgelopen zomer bij Jeroen en Andrea geweest. Het is een fantastisch hotel met super leuke bediening. Het eten is werkelijk uit de kunst en de muziek stroomt je werkelijk tegemoet. Als er dan ook nog live muziek is 's avonds kan je vakantie echt niet meer stuk. Je bent in een paar minuten bij het Lipno meer alwaar voldoende te doen is. Ook is alles goed te doen met de auto. Cesky Krumlov is vlakbij alsmede Cesky Bodojovice. Oostenrijk is te bereiken in een zucht al met al een groot aantal pluspunten. De prijs kwaliteit verhouding is meer dan voldoende. We kunnen nog wel een poosje doorgaan maar wij raden aan GEWOON DOEN !!!!

"Perfecte gastvrijheid"
André
20-7-2011 Geweldig, dat is het woord als je hier wordt ontvangen door Jeroen (nederlander)samen met Andrea eigenaars van dit hotel.
Zij zorgen voor een goede sfeer en daaarbij maakt Jeroen s'avonds muziek en zang, en het eten zo heerlijk echt een aanrader.
Mijn vrouw was jarig en hebben dat daar gevierd, de slingers waren opgehangen en er werd muziek gedraaid waar mijn vrouw van houd.

Jeroen en Andrea bedankt.

Groet André en Marianne + hond Yenta

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Geweldig"
menno
28-2-2011 Weer een heerlijke week gehad bij Andrea en Jeroen in hun hotel. De kamers zijn sober maar wel schoon. De prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend. Heerlijk eten voor een klein prijsje. En de gastvriendelijkheid is zeer goed. Iedereen voelt zich hier welkomen krijgt speciale aandacht van Andrea, Jeroen en het personeel. En met de live-muziek van Jeroen wordt het een zeer gezellig en sfeervol geheel. Echt een aanrader voor iedereen die gezellig, goedkoop en goed wil eten. Voor de budgetvakantie een uitstekend hotel. Volgend jaar zijn mijn zoon en ik er weer van de partij.

met vrienden, Dec. 2010
"Perfect"
Cor
7-3-2011 Perfecte en zeer vriendelijke bediening.
Het eten moest ik mee uitkijken, zo heerlijk dat je wel drie keer wil hebben.
Grote klasse en uiterst gezellig.

"Prima echt een aanrader"
calvados
29-10-2009 prima voor dat geld
je kunt gewoon nederlands spreken en de eigenaar is een zeer goed muzikant daar hebben we echt van genoten
eten is zeer goed met name de cordonbleu en een aanrader
wij gaan weer terug