Vakantiepark Landal Marina Lipno in Lipno nad Vltavou Tsjechie beoordelingen 8.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.315 bezoekers online
Home > Tsjechie > Zuid Bohemen (Jihočeský) > Lipno nad Vltavou > Vakantiepark Landal Marina Lipno

Beoordelingen Vakantiepark Landal Marina Lipno

-9  °C

10 februari 2012

Vakantiepark Landal Marina Lipno Lipno nad Vltavou

Vakantiepark Landal Marina Lipno scoort een 8,5 uit 10, op basis van 320 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Landal Marina Lipno? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Landal Marina Lipno in Lipno nad Vltavou, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 504 vakantiefoto's van Vakantiepark Landal Marina Lipno vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tsjechie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid Bohemen (Jihočeský). Vergelijk Vakantiepark Landal Marina Lipno met andere accommodaties in Lipno nad Vltavou.

319 beoordelingen over Landal Marina Lipno

met oudere kinderen, Jan. 2012
Voor de eerste keer naar de wintersport.....
d.appeldoorn
Onderkomens
6-2-2012 Voor de 1e keer naar de wintersport en wel op het park landal greenpark in Lipno nad vltvou. Een verzorgd, netjes onderhouden park. Wij hebben met onze dochter van 16 jaar tijdens een verblijf van 7 dagen enorm genoten van de mooie omgeving met het bevroren lipno meer. Het is hier goed vertoeven vooral ook voor de gezinnen met jonge kinderen. Als beginnende skieer , neem wel skiles ,is dit een ideale plaats. In de direkte omg. hebben we op loopafstand 7 restaurants geteld. Tegen een vriendelijke prijs kun jezelf lekker laten verwennen in 1 van de meerdere restaurants, lekker gezwommen, langlaufen, sneeuwschoenwandeling en 2 leuke skihut's. We komen zeker volgend jaar hier weer terug.

met jonge kinderen, Jan. 2012
Relaxed ski vakantie
remmy
Onderkomens
6-2-2012 Heerlijk park direct aan de piste, wat wil je nog meer als beginnende skiër.

met jonge kinderen, Dec. 2011
Geweldige vakantie gehad
Hilda
Onderkomens
9-1-2012 Een ontzettend leuke locatie. Wij zijn hier van 17-24 december geweest. En er lag al wat sneeuw. Heel erg leuk want wij als onervaren wintersporters wilden de sfeer eens proeven en een keer proberen op de lange latten te staan. Wij hebben twee kleine kinderen (6 mnd en 3 jaar). Onze oudste heeft les gekregen, ontzettend leuke mensen. En omdat het seizoen net begonnen was had ze ook nog een keer een privé les. Ze vond het helemaal geweldig.
De huisjes zijn leuk met een vide. Twee ruime slaapkamers boven en nette ruime badkamer. De bank was een slaapbank deze zat niet heel erg comfortabel. We hadden vooraf een box en kinderbed besteld en bij aankomst stond dit keurig klaar. Door de vide is de woning wel wat lastiger warm te houden, we hebben de kachel de hele week op 24 graden gehad. We hebben een ontzettend leuk verblijf gehad in de sneeuw, maar we zouden dit zeker ook wel een keer in de zomer willen zien.

Ruim,modern opgezet park
MG van den Hoek
Onderkomens
24-9-2011 Mooi verzorgd park,wij zijn er in de zomer geweest.Mooie ruime apartementen, modern .Wij hadden een mooi uitzicht op het meer.

Een echte aanrader
Suzan
Onderkomens
4-10-2011 Een fantastische omgeving, mooi en net park, klein nadeel dat de huisjes heel gehorig zijn.
Vooral cesky krumlov is de moeite waard om naartoe te gaan.
Ook hluboka en het kasteel daar zijn fantastisch.
We hebben er een week gezeten en dat was gewoon te kort, wij gaan hier zeker in de toekomst nogmaals naartoe.
Op het park heel goed gegeten, en ook in de restaurantjes vlak bij het park kun je zeer goed eten.

met een groep, Sept. 2011
Nooit meer
Jan
Onderkomens
5-9-2011 poor garden furniture, we hardly can sit outside to enjoy.
the house layout is poor, lots of wasted space.
The house isolation is poor, we could clearly hear the neighbor and the noise when people is walking on the stairs.

Heerlijke vakantie
Familie van Schayik
Onderkomens
12-9-2011 Marina Lipno is een zeer net onderhouden en kindvriendelijk park. Vier persoons huisje was bij aankomst schoon en ruim van binnen. Personeel van het park is erg vriendelijk en behulpzaam! In, op en om het lipnomeer is er van alles te doen. Zeker is de hele omgeving een aanrader voor sportieve mensen: fietsen, mountain biken, kanoën, raften etc. etc. Betreft eetgelegenheden sprong er voor ons één met kop en schouders bovenuit uit en dat is hotel Lipenka (heel wat gehad)! Het hotel heeft een nederlandse eigenaar en een tjsechische eigenares. Het is een eindje de berg op, maar dan heb je ook wat. Beide zijn super gastvrij, leuk met kinderen en het eten is met zorg en lekker bereid. Het restaurant/café gedeelte doet aan als een gezellig bruin café waar héél wat te zien valt! Geregeld zijn er nederlanders maar ook tsjechische locals komen er gezellig wat eten en drinken. Er kwamen dan ook geregeld dezelfde mensen terug. Kortom: gezellig, lekker en dat voor Tsjechische prijzen!

met oudere kinderen, Aug. 2011
MOOI ONDERHOUDEN PARK VOOR JONG EN OUD
Bert
Onderkomens
22-8-2011 Het park is keurig onderhouden. Het appartement waar wij verbleven type 6A op de begane grond was ruim met 2 slaapkamers en een bedbank. Het appartement is te doen met 6 personen alleen zou mijn voorkeur uitgaan naar 4 personen. De bedden sliepen goed maar van onze buren hoorde ik dat de bedbank niet zo lekker lag. Ook de douche (helaas in het bad) was goed. Er is voldoende te doen op het park maar je moet wel een beetje sportief ingesteld zijn. Supermarkt (coöp.) heeft alles voor de dagelijkse boodschappen alleen als je een ruimer assortiment wilt kan je naar Bad Leonfelden rijden in Oostenrijk ongeveer 22 km. In de omgeving is ook genoeg te doen en te zien. Restaurants zijn zowel op het park als op loopafstand buiten het park en zijn voor Nederlandse begrippen niet duur. De wegen om het park zijn van niet al te beste kwaliteit wel is er een mooi fietspad aangelegd. Kortom een leuk park voor jong en oud.

Mooie omgeving met uitstekend park.
Bart Ariens
Onderkomens
25-8-2011 Het Park zag er overal netjes uit met professioneel personeel. In de omgeving is voldoende te doen, voor iedereen

Park was positieve verassing
baak
Onderkomens
23-8-2011 Appartement was zeer ruim en schoon. Tv met nederlandse zenders. bedden redelijk goed (te kort voor lange mensen, maar dat dat is niet uitzonderlijk)
Park is prachtig van opzet, zeer schoon en er zijn ruim voldoende activiteiten rond het lipno meer.
(gemeetelijk) Zwembad is zeer schoon, maar doet ronduit oostblok aan. 2 gezamelijke kleedruimtes (een voor mannen en een voor vrouwen), beperkte capaciteit ( dus bij slecht weer lange wachttijden 30-60 min). onlogisch gehannes met borg (100 kr. p.p) en toegang chips. verder prima voor de regenachtige dagen.
tip : de rodelbaan van 1km. (+/- 3 euro per rit, maar met meerdere ritten wordt het wel een stuk goedkoper)pas op.... je kan de baan uitvliegen (dan ben je gewoon te hard gegaan ;-)
We zijn bij 1 restaurant wezen uit eten (admiral) ruime keuze ongev. 50 euro voor 2volw. en 2 kinderen (alles er op en er aan)
helaas kwamen de tsjechen bij Lipno (m.u.v receptie)ronduit "zuurpruimerig" over.

met een groep (4)