5-9-2011
Onderweg naar Kroatië deze mooie camping aangedaan. Jammer dat wij eind augustus al de enig gasten waren. Snappen dit niet want op veel campings is er nog aardig wat bezetting om deze tijd. Dit was voor ons de reden om na 1 dag weer verder te gaan. Ook wij stonden onder de douche toen het licht uit ging en was het ècht donker!!Heerlijk maaltijd gegeten op het terras want het was prachtig weer.
30-7-2011
Dit jaar was ons derde jaar op camping Kostelec. We zijn zeer enthousiast over deze camping. Grote, ruim opgezette plaatsen, goede faciliteiten, schone toiletten en douches, veel te doen voor kinderen en volwassenen. De verschillende ruimten om de binnenplaats bieden toevlucht voor de wat regenachtiger dagen, het zwembad is heerlijk om verkoeling te zoeken op de hete dagen. Ook voor rustzoekers een ideale camping, je mag meedoen, het moet niet. Gezellig kampvuur 's avonds. De kinderen vermaken zich prima met elkaar, de speeltoestellen en de campingdieren. Klein genoeg om de kinderen met een gerust hart 'los' te laten zonder je zorgen te hoeven maken. Groot genoeg om je 3 weken te vermaken op de camping en in de schitterende omgeving.
Brabantse (of moet ik zeggen Limburgse?) gastvrijheid ten top!
1-8-2011
Henk en Jannie proberen het iedereen geweldig naar de zin te maken. Wij zijn hier bijna 2 weken met onze 2 dochters van 13 en 14 jaar geweest.
Op deze camping worden ook voor deze leeftijd leuke activiteiten georganiseerd (spooktocht, minisurvival, volleybaltoernooi etc.).
Het sanitair wordt uitstekend schoongemaakt. De camping beschikt over ruime plaatsen en straalt charme uit.
In de buurt zijn er tal van leuke dingen te doen zoals bv. raften op de Moldau (ook een aanrader!), kastelen, het adventure park in het dorp verderop etc.