Camping Frymburk*** in Frymburk / Frymburk u Lipna Tsjechie beoordelingen 8.1 | Zoover
1.508.629 beoordelingen - 43.455 bestemmingen - 273.629 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 2.480 bezoekers online

Beoordelingen Camping Frymburk***

-3  °C

30 januari 2012

Camping Frymburk*** Frymburk / Frymburk u Lipna

Camping Frymburk scoort een 8,1 uit 10, op basis van 43 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Frymburk***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Frymburk*** in Frymburk / Frymburk u Lipna, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 59 vakantiefoto's van Camping Frymburk*** vinden. Je kunt 1 video van Camping Frymburk*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tsjechie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid Bohemen (Jihočeský). Vergelijk Camping Frymburk*** met andere accommodaties in Frymburk / Frymburk u Lipna.

40 beoordelingen over Frymburk***

Leuke camping!
jolan
15-9-2011 Veel te doen in de omgeving! dorp op loopafstand met daar een stuk of 10 (goedkope goede!( restaurants.
Best goed om een week of 2 te vertoeven!!!!

Gewoon een camping niet meer niet minder
Met jonge kinderen
13-8-2011 Twee weken geweest. Waarvan toch wel 10 verregend. Had het idee dat het animatie team meer met elkaar bezig waren. Aan elkaar hangen en weinig met de kinderen bezig zijn. Enkele ouders hebben daar ook hun kinderen weg gehaald. Verder de stroom viel soms enkele keren uit. Maar dat is inmiddels opgelost. Plaatsen erg mooi in de breete niet in de diepte. ongeveer 80 tot 100 vierkantemeter. Omdat je op een dijkje staat zonder trapje er voor kan je behoorlijk uitglijden. Een paar tegels om de twee plekken in het dijkje lost al een hoop op. Het sanitair erg schoon en netjes . wel geen gelegenheid om een klein kind te wassen. Dus dat word een hele onderneming. De eigenaar doet erg zijn best om de camping schoon en netjes te houden. En wil er ook moeite voor doen. De omgeving is erg mooi als je het allemaal weet te vinden. Dat was wel even puzzelen allemaal. Het restaurant op de camping is te doen. al met al een camping die nog wat werk nodig heeft voor een STER.

Een echte aanrader
fam Jeursen
29-8-2011 Wij hebben met onze 3 zonen een geweldige vakantie gehad.
We hadden een mooie plaats op de camping met zicht op het meer en ook op het dorp met zijn mooi verlichte kerkje.
Onze kinderen varieren in de leeftijd van 12 tot bijna 18 jaar hebben het geweldig gehad, en dus hebben we besloten om zeker het volgende jaar weer te gaan.
Het was prettig om onthaald te worden met een map vol informatie over wat er te doen is in de omgeving.
Het is een terrassencamping en onze caravan werd door de camping eigenaar met de trekker op de plaats gebracht.
We hebben inderdaad wel een paar regendagen gehad maar dat was in heel europa het geval.
De toiletten werden minstens een keer of 4 per dag schoon gemaakt. en zagen er bijzonder verzorgd uit.
We hadden de pech dat mijn vrouw viel en haar been brak.
Op het terrein was een huisarts aanwezig die wel een keer of drie geweest om te kijken hoe het met haar ging.
Nog een reden om weer te gaan want we hebben weinig van de prachtige omgeving gezien.

Een aanrader
familie met ouder k...
23-8-2011 mooie camping, zeer schoon en inderdaad veel regen gehad, op de camping kan je lekker en goedkoop eten, de eigenaar liep iedere dag een rondje over de camping en maakte dan een praatje, prachtig meer, goede infomap, super. tegen over de camping heel erg leuk restaurant basta, de eigenaar daar maakt er veel werk van, wij waren daar 2 keer uit eten ,vreselijk gelachen , hij maakt er een echte show van . prachtige omgeving, veel te zien en te doen, mooie wandelroutes alleen goed opletten je verdwaalt snel. er waren veel jongeren in de leeftijd van 15 t/m 18 jaar wat voor onze dochter erg leuk was. zij gingen meestal s avonds naar Frymburk naar maxi.een echte aanrader.

Prima plek, maar erg nat.
HJ Veeman
17-8-2011 Van de 12 dagen dat we hebben gestaan waren er 8 met regen, daar kan de eigenaar niets aan doen dus de verwijten die aan hem door sommige werden gemaakt is niet fair. Prima camping met eigen bewaking, de bewaking s'avonds en s 'nachts is perfect geregeld. De activiteiten werden dit keer verzorgd door iemand geen idee wie want wij hebben hem niet veel gezien (dat was toch die jongen op het springkussen) in de omgeving is genoeg te doen ook naar aanleiding van de informatie map die je krijgt bij aankomst.
Na 2 jaar Tsechië hoe=uden wij het voor gezien maar als je wat zoekt denk gerust aan deze camping.

Leuke camping
Piet
4-12-2011 Op de camping waren vooral veel jongeren te vinden, wat erg leuk was voor de jeugd. Frymburk is op loopafstand, daar kan je naar een supermarktje en er zijn wat terrasjes voor de rest niet heel veel. Het meer is ook heel leuk, je kan er prima zwemmen. Helaas was het in onze periode regenachtig en werd er dus niet veel gezwommen, maar al met al was het een leuke vakantie

met een groep, Juli 2011
Mooi aan het meer
ikkauwvanjou
9-8-2011 De camping ligt mooi aan het Lipnomeer, bijna alle plekken uitzicht over het meer. Wij hadden eigen sanitairhuisje, dat is goed bevallen maar in verhouding wel duur. Het 'normale' sanitair zag er ook redelijk uit. Wel douchemuntjes.
Op de camping bijna alleen maar Nederlanders, bij receptie spreken ze ook Nederlands. In omgeving niet veel te doen behalve als je van sportieve dingen houdt.
Wij hadden hele week slecht weer, dus voor ons geen Tsjechie meer. Uit eten is inderdaad goedkoop, maar niet zo goedkoop als ik anderen heb zien schrijven. Wij waren toch snel 10 tot 12 euro p.p. kwijt voor drankjes en alleen hoofdgerecht (nog niet duur natuurlijk). In die omgeving geen vignet nodig, behalve als je echt de grote snelwegen opgaat die in dit gebied er niet zijn (vooral rond Praag). VAnuit de camping kun je met excursie mee naar Praag voor 31 euro incl lunch en avondeten.
Camping is duur in vergelijking met andere campings, wel goed.

met jonge kinderen, Juni 2011
In 1 woord super
Roxane en jarno
4-7-2011 camping frymburk is echt een erg leuke camping als je van water vissen en rust houd. voor de kinderen is er genoeg te beleven leuke speeltuin en erg gezellige mensen. we gaan zeker nog een keer terug. na 1keer in tjechie zijn we verliefd geworden op het land.

met oudere kinderen, Aug. 2010
Geweldige familiecamping
lien
30-8-2010 mooi meer dat lipno, zeer vriendelijke campingseigenaars en zeer behulpzaam

met oudere kinderen, Aug. 2010
Mooie camping
troquetjes
15-8-2010 Mooie camping a/h lipno meer, iets te luidruchtige weg voor de slechte slapers, maar verder niks op aan te merken gezin met kinderen 11j & 13j super vakantie hier gehad, veel mooie beziens waardigheden waaronder bv. Kz Mauthausen Oostenrijk heel indrukwekkend en Klet één vergezicht over heel bohemen.
Wel wisselvallig weer gehad, al met al toch redelijk.
Komen hier zeker nog eens terug

met een groep (1)