29-8-2011
Vijf dagen op camping Vidlak geweest. Rustige mooi gelegen camping. Grote plaatsen.
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede restaurantjes op 10 km. Mis nu al de knoflooksoep in de 3 musketiers. Sanitair prima. Camping ideaal voor uitrusten tussen Praag en Wenen.
27-7-2011
We hebben al heel wat campings bezocht in Tsjechië, maar deze springt er toch echt uit wat betreft de ligging en de perfecte staat van het sanitair. Lilian en Jur zijn vriendelijke landgenoten. We hadden een schitterende plek aan het meer, waarin je de vis kon horen springen. Rust, ruimte en evenwicht zijn voor ons de woorden van deze camping. Voor kinderen is er niet zo veel te doen, behalve het meer en in de tijd dat wij er waren was er ook geen eet gelegenheid. Voor een leuke stad moet je wel een einde rijden, zeker 23 km., maar voor ons was dat geen probleem.
We komen hier graag nog eens terug.
24-7-2011
Voor de derde keer deze camping aangedaan. Dit jaar was het meer weer gevuld en lag het er prachtig bij. Er is een watertrampoline bijgekomen en een tafelvoetbalspel. In Jihlava is een overdekt winkelcentrum gebouwd,waar je heerlijk kunt shoppen op een regenachtige dag. Geen last van muggen gehad trouwens...
Bij zonsondergang even het bos in en je kunt reeen spotten.
31-7-2011
Nog niet eerder zo`n mooie en schone camping gezien.
Een eigen vuurplaats voor de tent vonden de kinderen 6 en 9 helemaal geweldig.
Verder is er gelukkig geen animatie team de kinderen vermaken zich prima de hele dag in het meer met de trampoline en in de speeltuin of met een spelletje in de gezellige gezamelijke ruimte waar je ook gezellig een drankje kan drinken of even internetten.
Het sanitair is echt top.
De ruime plaatsen zijn ook echt heerlijk.
Jur en Lilian zijn vriendelijke en behulpzame mensen en hebben goede tips om lekker ergens te eten, vergeet ook niet om met kinderen naar de dierentuin van Jihlava voor een prikkie te gaan en boom klimmen op de Kremesnik