Camping Autocamp Na Kopci / De Berg in Janovicky Tsjechie beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Camping Autocamp Na Kopci / De Berg

Appartementen 2 onder 1 kap...  nov.

Beoordelingen Camping Autocamp Na Kopci / De Berg

Wegnr. 388 Tussen Bystrice n. , 59266, Janovicky
Camping Autocamp Na Kopci / De Berg scoort een 8,4 uit 10, op basis van 31 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Autocamp Na Kopci / De Berg? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Autocamp Na Kopci / De Berg in Janovicky, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 105 vakantiefoto's van Camping Autocamp Na Kopci / De Berg vinden. Je kunt 1 video van Camping Autocamp Na Kopci / De Berg bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tsjechie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vysočina. Vergelijk Camping Autocamp Na Kopci / De Berg met andere accommodaties in Janovicky.

31 beoordelingen over Autocamp Na Kopci / De Berg

"Al 5 keer geweest!"
jeffreyb
25-4-2012 Blijft altijd leuk om weer naar de camping te gaan!. Lekker rustig en heerlijk bijkomen!

"Heerlijke rust"
Hennie
25-4-2012 als je van rust en natuur houd moet je deze camping zeker proberen

met partner, 2012
"Prachtige camping midden in de natuur."
javermeulen
25-4-2012 Camping Na Kopci is een fijne en rustige camping.Mensen met kleine kinderen,mensen met honden,mensen die een dagje ouder zijn,voor een ieder die van rust en ruimte houdt is het een prachtige plek.In het hoog seizoen worden er leuke dingen georganiseerd.Tripjes buiten de deur zijn er ook volop te vinden.Kortom een aanrader!

met partner, Okt. 2011
"Werelds"
Aad van Dongen
5-5-2012 Ik ben hier al 9 keer geweest en kan iedereen aanraden deze prachtig gelegen goed onderhouden camping te bezoeken. Ikzelf verblijf altijd in een van de appartementen, welke een uitstekende prijs /kwaliteit verhouding hebben. Een schitterende omgeving en prachtige ook het uit eten gaan een feest is gezien de hier geldende tarieven in de restaurants.
Absoluut een aanrader om bij deze supervriendelijke gastvrije mensen te verblijven. Ook dit jaar ga ik weer een aantal weken heerlijk ontspannen op deze prachtcamping

"Geweldige gastvrije camping"
Familie Strik uit O...
7-8-2011 We hebben de afgelopen 2 weken in het 4-persoons appartement gelogeerd.
Een mooi, ruim appartement Wat ons opviel was het enthousiasme van Peter en Hetty en de lol die ze erin hebben. Wat de camping zelf betreft vind ik het leuk dat de trekkershutjes en appartementen midden tussen de kampeerders staan en niet zoals bij veel campings dat de appartementen ergens achteraf staan.
We hadden geen animatie verwacht maar die was er wel en daar kon je vrijblijvend aan mee doen. Het eten werd door Peter en een campinggast klaargemaakt en was heerlijk. We hebben een paar keer meegegeten. Het is idd niet ala carte maar als je dat wil moet je daar niet mee eten maar in een restaurant gaan zitten waar dat wel mogelijk is. Niets moet tenslotte.
Je kon zo veel en zo weinig als je zelf wilt meedoen met dingen geen verplichting.
Wij hebben vooral daarom genoten van onze vakantie (omdat we zo mooi onze eigen gang konden gaan) en als we nog een x naar deze streek gaan komen we zeker nog een x terug.

met partner, 2011
"Relaxed!"
javermeulen
31-5-2011 Deze camping voor de 2e keer bezocht.Dit keer echtgenoot met zijn schoonvader. De rust is hier geweldig,en je bent zo ergens waar je de winkeltjes hebt ect.Ook de dam is een belevenis.Het appartement waar wij verbleven was schoon en netjes ingericht,met een uitgebreide keuken,en frisse nieuwe badkamer.
Wij komen zeker nog eens terug!

met partner, 2011
"Gewoon geweldig"
Hennie en Frans
30-5-2011 We komen hier nu voor het 3e jaar en hebben het reuze naar onze zin zijn er nu ook alweer vanaf 8 mei en hebben pas 2 dagen regen gehad voor de rest prima weer. het is een camping midden in de natuur, dus je hoort al vroeg de vogeltjes en kan genieten van de natuur door het maken van wandelingen door het bos, na terugkomst op de camping kan je heerlijk genieten van een drankje op het terras . Op de camping zijn voldoende plaatsen voor caravans, maar ook kan je een appartement huren die zeer lux zijn ingericht. De eigenaren zijn Nederlanders en je wordt hier met open armen ontvangen erg leuk allemaal.Ze hebben 2 honden en vinden het geen bezwaar als wij ons hondje meebrengen. Dat gaat prima samen.
Het is in een woord gewoon GEWELDIG hier.

met partner, Mei 2011
"Een geweldige plek"
fam dijkhuizen
3-6-2011 een heerlijke plek om te zijn mooie natuur goed wandelgebied in de buurt heel veel bezienswaardigheden. in het voorjaar een oase van rust, dit geld ook voor het najaar.
ik kom er inieder geval graag en kom zeker weer terug. lekker eten niets moet alles mag. Er word verteld wat men die avond ga eten en je doet mee of niet leuk hoor. Soms word er ook wel eens gevraagd wat je wilt eten en das nog leuker. In het dorp Bystrice zijn ook heerlijke eten gelegenheden, oooooooo er er is zoveel. Ik zou zeggen ga kijken en ondervind

met vrienden, Sept. 2010
"Zeker voor herhaling vatbaar! ben al 3x geweest"
Kees van houdt en a...
28-5-2011 dit is echt een super heerlijke camping!
van alles te doen maar ook kunnen relaxen

met partner, Aug. 2010
"Top lokatie."
l.van schaijk
25-3-2011 rondom in de schitterende natuur, eenvoudig en heel verzorgd, Hollandse gezelligheid, ruime plaatsen met electra en buiten kraan, prima kantine-eetzaal-computer ruimte-zit/lees gedeelte-tv hoek en bar, smakelijke keuken, goeie sanitaire voorzieningen, fijne speelzaal voor de jeugd, overdekt terras met grote openhaard, zwembad en voetbalveld, volleybal/badminton veld, mooie appartementen en hutjes met prima bedden....kijk, dit is vakantie vieren! een echte topper in het mooie Tsjechië. tot over een paar maanden weer.