Bed and Breakfast Villa Gineta in Praag Tsjechie beoordelingen 9.3 | Zoover

9,7

Bed and Breakfast Villa Gineta Praag

Beoordelingen Bed and Breakfast Villa Gineta

Masečín 220 , 25207, Praag
Bed and Breakfast Villa Gineta scoort een 9,3 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Villa Gineta? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Villa Gineta in Praag, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Villa Gineta vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tsjechie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Praag. Vergelijk Bed and Breakfast Villa Gineta met andere accommodaties in Praag.

6 beoordelingen over Villa Gineta

"Uniek!"
Calsyn Maxime
25-8-2011 Wat een belevenis.Rustige omgeving met zwembad en paarden voor de kleinkinderen op een boogscheut van de mooiste stad die ik reeds bezocht!Zoveel pracht binnen een beperkte ruimte,'t is niet te geloven!!!Wandelingen,rustig in 't bos en langs de Moldau niet te schatten zo mooi.De "crew Ginetta"doet zijn uiterste best om iedereen een aangenaam verblijf te presenteren en daarin zijn ze dubbel en dik geslaagdNogmaal hartelijk dank Philippe,mama en papa het was wonderbaar!
opa Maxime en fam.

"Fantastisch logement"
nicole
26-9-2011 gewoon subliem op alle gebied. gaan zeker nog terug

"Mooi en rustig!"
marleenvdhaegen
7-10-2011 vriendelijke mensen ombijt heel lekker heel mooie kamers veel ruimte en prachtige natuur gaan zeker nog een keertje terug!

met partner, Mei 2011
"Een heel mooi verblijf die we nooit gaan vergeten"
johny desmet vandor...
3-7-2011 een prachtig verblijf hebben gehad in villa gineta
door de vele infarmatie hebben we heel veel kunnen zien en beleven in tjechie, het warm onthaal en verblijf vergeten we nooit
we keren zeker terug want villa gineta ligt zeer centraal voor andere bezoeken
nogmaals een grote merci aan philippe en de mama en zus en personeel
die ons verblijf zeer aangenaam hebben gemaakt magda en johny

met partner, Mrt. 2011
"Fantatische uitvalbasis bezoek Praag en binnenland"
Danny & Christa Van...
17-3-2011 Wij verbleven een 4-tal dagen in Villa Gineta. Dit is een aan te raden Bed and Breakfast. De gastheer Philippe staat je met raad en daad bij, bij alle uitstappen die je van plan bent. Hij is niet te beroerd om speciaal voor jou een plannetje te maken hoe en waar je naartoe moet. Het schitterende Praag ligt op een boogscheut en is goed te doen met het openbaar vervoer. Wil je de omgeving verkennen heb je echt wel een auto nodig.
Wij logeerden in de suite. Die was schitterend. Ook de andere kamers zijn zeer ruim.
Het ontbijt is gevarieerd en ruim voldoende.
Een aanrader voor wie 's morgens en 's avonds naar de rust wilt terugkeren.
Voor de paardenliefhebbers heb je er een prachtige manège bij.

met partner, Juni 2010
"Logies bij Belgen, prima plek!"
Marleen Vanzwijgenh...
22-1-2011 wij logeerden in hun chalet, mooi huisje met alle comfort en prachtige tuin