Camping Sunny Camp (Praag-Stodulky)*** in Praag Tsjechie beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Camping Sunny Camp (Praag-Stodulky)***

9,5

onze tent op tentplekken van sunny camp

Beoordelingen Camping Sunny Camp (Praag-Stodulky)***

Smichovska 1989, 15500, Praag
Camping Sunny Camp (Praag-Stodulky) scoort een 8,4 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Sunny Camp (Praag-Stodulky)***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Sunny Camp (Praag-Stodulky)*** in Praag, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Camping Sunny Camp (Praag-Stodulky)*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tsjechie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Praag. Vergelijk Camping Sunny Camp (Praag-Stodulky)*** met andere accommodaties in Praag.

9 beoordelingen over Sunny Camp (Praag-Stodulky)***

6,2
met partner, Aug. 2010
"Nooit meer"
Piet
25-8-2010 Op zich is het een goede camping maar we hebben gelijk de eerste nacht bezoek gehad en zijn mijn foto spullen uit de caravan waarin wij lagen te slapen gestolen en bij nog een paar mensen waren ze ook in de tent geweest. Een paar nachten later hebben we weer bezoek gehad nu niets mee genomen maar wij waren het zat en zijn vertrokken naar het zuiden van Tsjechië. Er staat op de site van de camping dat er bewaking was maar door de lage bezettings graad dit jaar hadden ze nu geen bewaking meer lopen.

met partner, Juli 2010
"Prima camping voor stadsbezoek"
Grassbrook
30-7-2011 Prima camping op redelijke loopafstand van een metro station. Verder is de ligging niet echt fraai te noemen.
Prachtig en schoon sanitair

met partner, Juli 2009
"Zeer verzorgde camping"
Gerard
27-8-2009 Camping Sunny een perfecte basis om van daar uit Praag te bezoeken. Erg vriendelijk met uitstekend sanitair.

met partner, Juli 2009
"Ideale voor tussenstop/overnachten"
Anke
22-7-2009 Eenvoudige camping, goed verzorgd sanitair. De douchekabines zijn voorzien van enkel een douchegordijn!dus je kunt je niet ''afsluiten'' van de rest. Wel zijn de gebouwen dames/heren gescheiden. Warm/koud water was zeer afwisselend als we sávonds wouden douchen. Soms ijskoud, andere keer veel te heet. (volgens mij boiler) hoe eerder op de avond douchen, hoe beter!
Campingplaatsen zijn netjes en liggen er verzorgd bij. Aansluitingen voor electrische tijd zijn prima en voldoende.
Campingeigenaars zijn vriendelijk, ten alle tijden (24/7) bereikbaar wanneer nodig. Personeel wat stug.(geen groet kon ervan af)
Toilletgebouwen worden elke dag schoongemaakt.
Savonds kon je tot 00.00 uur op de camping komen, daarna gaat het hek dicht, maar kun je aanbellen om naar binnen te kunnen.
Ligging 10 minuten naar dichtbijzijnde metro station (keuze uit 2 stations)
Supermarkt ligt daar ook bij. Naast de camping is een tankstation daar kun je ook wat eten/drinken halen.

met partner, Juni 2009
"Ook wij nooit meer"
hans_houweling
4-10-2010 In juni 2009 hebben wij hier een week gestaan. Ook wij zijn in de 1e nacht opgeschrikt door inbraak. Echter hebben wij de dieven betrapt tijdens de daad. Door hard schreeuwen gingen ze ervandoor. De eigenaar stond direct naast onze vouwwagen en was zeer meewerkend en boos op de dader! Bij ons niets gestolen, daar hadden ze de kans niet toe gekregen. Echter bij anderen wel! Tot aan de portemonnee onder het hoofdkussen vandaan gehaald. De eigenaar heeft voor deze mensen gezorgd voor aangifte. Dit is het nadeel van een camping in de stad. De camping zelf deed er alles aan om diefstal te voorkomen. De familieleden liepen zelf rondes over de camping. Maar dieven slapen niet en kwamen in de vroege ochtend wanneer niemand er meer op rekende. Heel vervelend. Hierna werd een beveiligingsbedrijf ingeschakeld. Maar dit kost natuurlijk veel geld. Eerlijk is eerlijk. Men doet er alles aan om het te voorkomen. Maar helaas doe je na zo'n poging de volgende nachten geen oog meer dicht. VAKANTIE! Not.

met partner, Juni 2009
"Heel dicht bij Praag maar toch groen."
Hans Houweling
19-7-2009 Het was een fantasitsche vakantie in Praag en op Sunny Camp. Wij stonden er elf dagen en met veel plezier. Iedere ochtend broodjes halen in het restaurant en vervolgens naar de stad. Op de camping zelf altijd vriendelijk en goede service. Het sanitair werd geweldig goed onderhouden.

Auk
17-1-2008 Helemaal geweldig alleen jammer dat mijn dure fiets is gestolen van de camping ondanks bewaking. A van meulebrouck Jul 2007.

Geert
31-7-2006 goeie camping, een van de weinigen die op wandelafstand van de metro liggen, zeer makkelijk dus voor een bezoek aan Praag. Tegenover de camping ligt een supermarkt die 7 dagen per week open is. Enige nadeel: toen wij er geweest zijn (juli 2006) waren er grote bouwwerken bezig naast de camping, we werden dus al eens gewekt door het lawaai om 7u.

R.H.E
30-8-2005 Een uitstekende en kleinschalige camping, net buiten Praag gelegen.
Praag zelf is prima te bereiken per metro (ca. 1 km lopen vanaf de camping).
Ook over het sanitair niets te klagen.
Vrij nieuw en modern, en enkele keren per dag word het goed schoongemaakt.

Tevens vriendelijke mensen aan de receptie en restaurant (waar je voor weinig geld vrij goed kunt eten).