Hotel Savoy***** in Praag Tsjechie beoordelingen 9.3 | Zoover

Hotel Savoy***** Praag

Beoordelingen Hotel Savoy*****

Keplerova 6, CZ-118 00, Praag
Hotel Savoy scoort een 9,3 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Savoy*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Savoy***** in Praag, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Hotel Savoy***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tsjechie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Praag. Vergelijk Hotel Savoy***** met andere accommodaties in Praag.

3 beoordelingen over Savoy*****

9,8
met partner, Okt. 2011
"Een warm welkom!"
Velperpoort
23-10-2011 Afgelopen herfstvakantie zijn we weer een paar dagen in Praag geweest. Bij aankomst in het door ons geboekte hotel (Angelo Hotel) bleken er problemen met het water te zijn. Wij werden daarom opgehaald door een luxe auto en naar een nieuw hotel gebracht: Savoy.

Aanvankelijk baalden wij enorm, maar achteraf zijn we blij met deze overboeking! Het Savoy is een fantastisch hotel. De kamers zijn ruim en schoon. In eerste instantie dachten wij dat het hotel wat ver van het centrum lag, maar dit bleek niet zo te zijn. De Praagse Burcht ligt op loopafstand en met de tram (lijn 22) sta je zo in hartje Praag. De buurt is erg prettig (ook 's avonds), waardoor wij er ons al snel thuis voelden.

Waar het hotel vooral in uitblinkt, is de service die zij verlenen. Vooral receptioniste Anna heeft ons verblijf enorm plezierig gemaakt, o.a. door het geven van waardevolle tips over bijzondere plekjes in de stad. Maar ook het andere personeel was bijzonder vriendelijk en attent. Kortom: een aanrader!

met partner, Nov. 2008
"Het Savoy is en geweldig hotel"
Willem Veerhoek
14-12-2008 Bij het Savoy hotel doet men er alles aan om je een plezierig verblijf te bezorgen. het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.

de ligging is ideaal voor het bekijken van de stad
het hotel is op korte afstand gelegen van het kasteel van praag.

Tip. koop in de stad geen Praag kaart hieraan heb je niks. De vermelding in de ANWB boekjes klopt niet.

Tip. reizen en je verplaatsen met het openbaar vervoer is ideaal en goedkoop. De tram stopt voor het hotel.

groetjes willem elly conny en frans

met partner, Mei 2008
"Geweldig!"
Sandor
31-7-2011 the leading small hotels en het klopt allemaal! de service, de kamers (separate wc t.o.v. de badruimte. een bed vol met 100 kussens. dit hotel is een waar walhalla voor gedene die luxe willen en daar voor willen betalen.

het hotel ligt dichtij het kasteel van praag en de tram stopt voor de deur . het hotel heeft een eigen parkeergarage.