Appartement River View*** in Praag Tsjechie beoordelingen 9.6 | Zoover

Beoordelingen Appartement River View***

9,6

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement River View***

Naplavni 2, 12000, Praag
Appartement River View scoort een 9,6 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement River View***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement River View*** in Praag, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tsjechie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Praag. Vergelijk Appartement River View*** met andere accommodaties in Praag.

1 beoordeling van River View***

9,6
"Goed appartement met een goede ligging"
Bart Goossens
1-9-2008 Van 21-8-08 t/m 24-8-08 in dit appartement geweest. Over de prijs/ kwaliteit verhouding kan ik niets zeggen, omdat we naar deze appartementen overgeboekt zijn.

Ons appartement was erg groot en schoon. Alle voorzieningen waren aanwezig en we hadden een prachtig uitzicht op de rivier vanaf het balkon (alleen op de vijfde verdieping).

Het appartement is direct naast het golvende huis gelegen en zo'n tien minuten lopen vanaf het centrum. De tram stopt letterlijk voor de deur, maar deze hebben wij niet gebruikt. In de directe omgeving zitten diverse restaurants en cafe's.

Het enige probleem is de parkeergelegenheid, maar dit geldt eigenlijk voor heel Praag. Als je geluk hebt, kun je in een parkeergarage op zo'n vijf minuten lopen parkeren voor 500 kronen per nacht.

Een restaurant en receptie zijn niet aanwezig in het gebouw. Vandaar dat ik service niet meetel in mijn beoordeling.