18-4-2011
Weer een weekendje Praag gedaan, zelfde hotel. Alles was weer prima. Andere, mooie, kamer. Ontbijt goed, nog steeds ongezellige ontbijtzaal, maar dat zal nog wel zo blijven. Taxi van vliegveld naar hotel en na een paar dagen terug, prima, wordt door receptie geregeld.
Zeker een aanbeveling waard om naar cafe U Fleku te gaan. Ligt naast het hotel, oudste brouwerij, heel gezellig, lekker eten.
In de tijd tussen uitchecken en vertrek naar vliegveld kun je nog heerlijk Praag in, er is een afgesloten ruimte waar je je bagage achter kan laten.
Het was weer een fijn verblijf.
27-10-2010
Wij hebben net een weekend Praag achter de rug. Prima hotel, mooie kamers, heel modern. Vriendelijk personeel. Ontbijt is goed, alleen als je aan het eind van de tijd komt is het brood op en kijken ze je bijna weg. Ontbijtruimte is in tegenstelling tot de kamers ongezellig, beetje oostblok gevoel krijg je daar.
Bij de receptie geven ze je een kortingskaart voor het restaurant aan de overkant. Geen aanrader. Onvriendelijk, kip was niet gaar (ziek geweest), de korting wordt in eerste instantie niet verrekend (wij hadden de bon gegeven), bij navraag bleek de goede bon al klaar te zijn. Dus als wij niets gezegd hadden was er teveel betaald.
Dit soort praktijken vind je meer in Praag. Het principe "genaaid worden waar je bij staat" is van toepassing, opletten dus.
Taxi naar en van hotel naar vliegveld is een aanrader. Prima geregeld, vaste prijs, keurig.