Aparthotel Euroagentur Downtown Suites**** in Praag Tsjechie beoordelingen 8.9 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Euroagentur Downtown Suites****

9,9

31 mei 2012

Voorkant

Beoordelingen Aparthotel Euroagentur Downtown Suites****

Praha 10 - Vrsovice, Kodanska 13, 10100, Praag
Aparthotel Euroagentur Downtown Suites scoort een 8,9 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Euroagentur Downtown Suites****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Euroagentur Downtown Suites**** in Praag, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Aparthotel Euroagentur Downtown Suites**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tsjechie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Praag. Vergelijk Aparthotel Euroagentur Downtown Suites**** met andere accommodaties in Praag.

5 beoordelingen over Euroagentur Downtown Suites****

9,9
"Mooi adres in Praag"
arno
14-8-2011 Vanuit het mooie en ruime appartement uitstapjes gemaakt in Praag met de tram en de metro. Het gebouw is 5 verdiepingen hoog en elk appartement is verschillend. We hadden een slaapkamer, een nieuwe keuken (met vaatwasser en waterkoker) en een slaapbank en natuurlijk een ruime badkamer met douche.
Tram 22 en 4 stoppen op 100 m van het appartement. Een 3-daags ov abonnement is handig (CZK 310) waar dan elk kind per volwassene tot 15 jaar gratis mee reist.
Het ontbijtbuffet is in de kelder en kleinschalig.
Een ATM aan de overkant is niet voordelig (200 m verder lopen) en de avondwinkel (21h) is ook om de hoek. Parkeren kan achter het hotel a EUR 15 per dag

met jonge kinderen, Juni 2011
"Wat een enorm groot en luxe appartement"
saskia
5-6-2011 Wat een groot appartement. Wij hadden een appartement met slaapkamer geboekt maar kregen er een met twee slaapkamers. Het totale appartement was ongeveer 110 meter groot....daar zijn mensen in Amsterdam jaloers op. Van alle gemakken voorzien. We misten maar 1 ding: normale gordijnen. Zodat onze dochter om 5.30 wakker was....
Het hotel ligt een paar minuten van de tramhalte (22) en dan ben je in 10 minuten in het centrum. Je kunt voor 15 euro per dag bij het hotel (afgeschermd) parkeren, maar deze is snel vol. Wij stonden voor niets iets verderop in de straat. Ontbijt was in orde maar ook niet meer dan dat.

met jonge kinderen
"Prachtig appartement"
Delait
14-7-2010 Wij verbleven in de meivakantie een week in een van de tweekamerappartementen met onze zoons. Is ons perfect bevallen. De appartementen hadden werkelijk alle luxe en zijn zeer ruim van opzet. Met de tram die om de hoek stopte, was je binnen no-time in het centrum. De buurt op zich was niet echt bijzonder, maar als je goed zocht kon je voor weinig geld leuke eethuisjes vinden.

De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Euroagentur Downtown S...

"TOP"
Michel
18-11-2008 Zeer grote kamers, heel erg verzorgd en netjes. Mooie inrichting en goed bereikbaar met de tram. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeker een aanrader.

Familie
" Betaalbare luxe nabij oude stadsgedeelte Praag"
Else Steenssens
29-7-2008 Minder dan 10 min van het oude centrum bevinden zich deze schitterende appartementen. Voor een ultramodern appartement 2 volw/3 knd betaalden wij (last minute), ontbijt in, amper € 440 voor 5 ncht. Een glazen lift met zicht op straat is een leuk extraatje. Op wandelafstand neem je de tram naar het centrum. In Hotel Step, Malletova 1141,op 10 min met auto of bus 136, is een sportcomplex met zwembad, tennis, jacuzzi, sauna, enz..., 1/2 dag sport = ong. € 4 p.p. Citytrip in combinatie met sport was voor ons gezin (knd 6, 11 en 15 j) ideaal! Let wel op, de receptie van het Downtown Suites sluit om 18u. Arriveer je later, verwittig dan vooraf!
Vergelijk prijzen! Wij opteerden voor kleinere eethuisjes en hebben steeds voor minder dan € 60,00 met z'n 5 lekker gegeten!
Na een vermoeiende dagtrip was thuiskomen in dit appartement pure luxe!