Beoordelingen Hotel Angelo Pilsen****

25 mei 2013

Angelo Pilsen****
Beoordelingen Hotel Angelo Pilsen****
U Prazdroje 6, CZ-30100, Pilsen / Plzen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Angelo Pilsen**** in Pilsen / Plzen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Angelo Pilsen**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Angelo Pilsen scoort een 8,3 uit 10, op basis van 29 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Angelo Pilsen**** in Pilsen / Plzen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Angelo Pilsen****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Angelo Pilsen**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 43 vakantiefoto's van Hotel Angelo Pilsen**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tsjechie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Pilsen (Plzeňský). Vergelijk Hotel Angelo Pilsen**** met andere accommodaties in Pilsen / Plzen.

27 beoordelingen over Angelo Pilsen****

met jonge kinderen, Juli 2012
"Fantastische plek"
fam.bulterijs-van d...
24-7-2012 prijs kwaliteit uitmuntend

met partner, Juli 2012
"Goed hotel voor leuke prijs"
Dorothe Visscher
13-7-2012 Hotel Angelo ligt heel centraal in Plzen; recht tegenover de Urquell Pilsener Brouwerij. Zeer modern ingericht en mooie ruime kamer. Wij hadden een zgn. all-inclusive arrangement dat bestaat uit: uitgebreid ontbijtbuffet, lekker lunchpakket en goed 3-gangen buffet. met 2 drankjes. Vriendelijk personeel en buffet werd zeer regelmatig aangevuld. Maar 1 keer iets gegeten dat niet warm was; er zit echt voor iedereen wel wat bij. Elke avond keuze uit varken en/of rund, kip én vis. Diverse groentes en uitgebreide keuze uit saladebar. Vanaf het hotel is het ongeveer 5 minuten lopen naar het historische centrum van Plzen en daar zijn diverse terrasjes waar je voor een zeer schappelijke prijs wat kunt drinken. Wij vonden het een hele prettige ervaring en waar kun je nog in de zomer voor ongeveer 480 euro een hele week met 2 personen terecht, waarbij alle maaltijden inclusief zijn! Aanrader!!

met partner, Mei 2012
"Nooit meer hotel angelo"
herma conradi
24-5-2012 Geen goed woord over voor dit hotel.We arriveerden half mei voor 4 dagen en hadden all in geboekt.We kregen een plaats in de garage voor 3 nachten 42 euro.Tijdens het diner hoorden we dat de garage gratis was,dus een best minpuntje(geld teuggekregen)Op de kamer bleek de minibar defect te zijn,kon niet eerder dan in de middag gemaakt worden(te druk met conferentie),we stonden erop dat er direct een nieuwe werd geplaatst,Het keuzemenu 3 gangen is een lachertje,je zit in een a la carte restaurant ,maar mac donald is nog beter(hier mag je tenminste zef nog een keuze maken.Dit hotel nooit en nooit meer.

"Mooi hotel"
Fam.Nijholt
16-8-2011 Hotel Angelo is een mooi hotel, schoon, goed gelegen tegenover Pilsener Urquel brouwerij. Deze is een bezoek waard, een leuke rondleiding van 1,5 uur.

met partner, Sept. 2010
"Perfect hotel"
Ingeborg
7-10-2010 Prachtig ingericht, vriendelijk personeel en het buffet was prima en elke dag wisselend. Een aanrader.

met partner, Aug. 2010
"Prima prijs-kwaliteitverhouding"
giesen
29-8-2010 Wij verbleven 1 week in het hotel . De kamers en douche zijn mooi afgewerkt en ook goed geïsoleerd (geluidsdicht). Wij verbleven op all-inclusive basis en dat is zeer goed bevallen. Het ontbijtbuffet en dinerbuffet waren, zeker gezien de prijs die wij per nacht betaalde (30 euro), voldoende uitgebreid en gevarieerd. Het lunchpakket is niet bijzonder, maar nogmaals, gezien de prijs die wij betaalde, kun je niet over klagen. Wij ginnen gewoon elders lunchen. De ligging is centraal ten aanzien van het centrum, de brouwerij en het station. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.
In de omgeving liggen vele burchten en kastelen, praag ligt op 2 uur rijden met de trein en in Pilsen zelf kun je ook 1 dag prima vermaken (meer dan 1 dag heb je echter niet nodig). Kortom prima prijs-kwaliteitverhouding!

met partner, Aug. 2010
"Prima uitvalsbasis voor Plzen en omgeving"
centw
26-9-2010 Een prima hotel, vlak bij het centrum van Plzen en het centraal station. Mooie moderne kamers, personeel vriendelijk en behulpzaam.
Uitgebreid ontbijtbuffet met op de achtergrond muzak, heel verrassend, van mijn favoriete Thaise (!!) rockband Thai Clash.
Een maal gedineerd in hetzelfde restauran en dat was ook prima te doen.
Minpuntje. Men adverteerd met de aanwezigheid vaneen buitenterras, dat is er wel maar schijnt nooit geopend te zijn. Erg jammer als het lekkerweer is om 's avonds nog even buiten te zitten. Moet je toch weer de stad voor in..

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Meer dan prima hotel!"
Rita & Nesya
25-8-2010 Wij willen alle negatieve reacties All-in reactieveren, want wij hebben er een zeer goede tijd en maaltijden gehad. Bij het ontbijt, is er voor iedereen, wel iets wat iedereen lust. Meerdere reisgenoten, begrepen de negatieve reacties niet. Het lunchpakket is goed, alleen het water heeft een vreemde bijsmaak. Bij het diner is er voor iedereen wel iets wat iedereen lekker vind. Niet iedereen lust zuurkoolsoep, maar wij hebben ervan genoten. Kom op.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Goed hotel. goed eten en prettige bediening."
Rita & Nesya
25-8-2010 Had na boeking maar 1 positieve reactie gelezen en meerdere negatieve reacties. All-in is zeer goed. Het ontbijt is uitgebreid en voor iedereen wat wils. Het lunchpakket is goed, ook al smaakt het water vreemd. Het avond eten is goed, er is voor iedereen wel iets, wat lekker is. Wij en meerdere reisgenoten met ons begrijpen de negatieve reacties niet. Het eten is Tjechies en niet iedereen lust zuurkoolsoep, maar ik vond het heerlijk. Wij hebben de reis via een touroperator geboekt en voor ons was het 'bijna' perfekt. Een receptionist (m) heeft alles gedaan, om uitleg te geven, over alles in Pilsen. Voor diegene die met de trein naar Praha willen: dit duurt geen anderhalf, maar 2 uur. Blijf zitten tot Praag-Centraal. Hotel Angelo krijgt van ons een dikke 9. Een tip: lees de toll-vignet goed, wij hadden hierom bijna een bekeuring gehad.

met vrienden, Aug. 2010
"Prima hotel"
KM de Graaf
24-8-2010 Prima hotel, luxe kamers alles erg netjes, heel goed geïsoleerd dus geen lawaai van de drukke weg ernaast, airco op de kamer en kluisje (Zonder extra kosten) Het avondeten (buffet) vonden wij matig tot zelfs slecht, het ontbijt was wel prima. Voor rokers is dit hotel een aanrader want in de lounge en de hotel bar mag nog gerookt worden en er zijn ook kamers voor rokers. Parkeren kan achter, buiten het hotel of in de garage vh hotel, informeer van te voren wel goed of dit bij de prijs is inbegrepen anders wordt dat een duur grapje (€ 4,50-14,50 per dag....) Wij boekten dit hotel via internet, 3 nachten all incl. voor € 99,- p pers, dus de prijs kwaliteit verhouding was boven verwachting. (De normale prijs per nacht incl ontbijt is € 110,-) Vlakbij t hotel is t station, (retourtje Praag kost ong. € 15,- voor 2 pers) t centum van Pilsen is ook op loopafstand echter is r niet veel te beleven in t centrum.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?