Hotel Sporthotel Bohemia*** in Rokytnice nad Jizerou Tsjechie beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Sporthotel Bohemia***

Sporthotel Bohemia achterkant

Beoordelingen Hotel Sporthotel Bohemia***

Dolni 280, 51246, Rokytnice nad Jizerou
Hotel Sporthotel Bohemia scoort een 7,7 uit 10, op basis van 38 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sporthotel Bohemia***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sporthotel Bohemia*** in Rokytnice nad Jizerou, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Hotel Sporthotel Bohemia*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tsjechie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Liberec (Liberecký). Vergelijk Hotel Sporthotel Bohemia*** met andere accommodaties in Rokytnice nad Jizerou.

33 beoordelingen over Sporthotel Bohemia***

met partner, Dec. 2011
"Fantastisch"
Betsie
3-1-2012 we zijn nu voor de zoveelste keer geweest in de winter en vermaken ons er prima. het personeel is bijzonder aanrdig de oude op nieuw viering was gewoon gezellig. ens. ens

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Ook in de zomer heel aangenaam verblijf!"
Vincent
14-8-2011 Prima hotel waar we een week vertoefd hebben. Vriendelijk personeel, leuke (virtuele) bowling en mogelijkheden voor uitstapjes. Voor alles echter: heel erg goedkoop voor wat je er allemaal voor terug krijgt.

Je kunt natuurlijk klagen dat er maar 1 soort jam is of dat er geen jus d'orange maar oploslimonade bij het ontbijt is, maar dat is meer voor zeurpieten die thuis niks gewend zijn en dan één keer per jaar voor een habbekrats verwend willen worden.

met een groep, Dec. 2010
"Terug"
betsie.kamphof
7-1-2011 Dit was weer een mooie vakantie in sporthotel Bohemia. De sneeuw lag ongeveer een meter hoog en het zonnetje stond soms hoog aan de hemel. kortom gewoon mooi.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Sporthotel Bohemia*** bij:

met oudere kinderen, Feb. 2010
"Super hotel op de mooiste plek van Rokytnice."
Jan Zijl
1-3-2010 Erg aardige mensen allemaal. De uiterst vriendelijke en behulpzame receptionist is het gezicht van het hotel en regelt alles voor je. Ook het bedienend personeel verdient van ons allemaal een pluim. Heerlijk hotel eo een toplocatie. Echt AAN de piste! wij komen zeker terug. Groetjes Jan en de fam.!

met jonge kinderen, Jan. 2010
"Fanatasties"
ikke
30-1-2010 het was heel erg gezellig in het hotel maar daarom heen niet mja dat doet nu niet meer te zaken
de 2 kids hebben enorm genoten en de ski lessen waren ook erg leuk vooral als je een op een bent met de leraar
voor de kids was het ook erg leuk de ski lessen de leraar gaf zal aan of de kids nog wilden of niet en deden ze het goed kregen ze wat lekkers en dat is juist de reden dan de kids beter hun best gaan doen
de service in het hotel was echt toppie als ze het konden hielpen ze bij alles heb een dag gehad dat het personeel niet zo vriendelijk was maar dat heb je snel vergeten als je zn leuke vakantie heb gehad
ik blijf liever anoniem groetjes

met oudere kinderen
"TOPPER"
Maurice & Jolanda
16-1-2010 Super gezellig hotel, personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.
Personeel doet hun best om nederlands te leren en te begrijpen, ontbijt was elke ochtend weer lekker , maaltijden zijn super goed elke dag keuze uit 3 menu's niks te klagen.

Wij gaan zeker weer !!!

met partner, Jan. 2010
"Fantasties"
Twente
19-1-2010 Leuk hotel, gezellig personeel, eten is prima ruime keuze.
prijs/kwaliteit is top ,zeker een aanrader of je moet een luxe paardje zijn.
wij hebben het super gehad....
als je in Bohemia logeert krijg je op je ski lessen en huur van ski's, schoenen,snowboard een leuke korting.

zo als wij zeggen HENIGE DINGEN en tot de volgende keer

děkuji pěkně

met jonge kinderen, Jan. 2010
"Om niet te vergeten"
Betsie
16-1-2010 Heel geschikt hotel waren met 8 personenen waaronder 2 kinderen 2+5 jaar. Personeel zeer behulpzaam en vriendelijk. staan altijd voor je klaar. de kamers zijn ruim en netjes. het eten voldoet gelemaal en er is altijd genoeg een uitgebreid ontbijtbuffet is toch ook wel makkelijk en niet te vergeten de Bohemia burger (specialiteit zie foto). je kunt er ook heel makkelijk op internet. de piste is heel dicht bij. kortom wij komen volgend jaar weer.
Betske

met oudere kinderen
"Veel kritiek, toch gaan we terug"
Wil
4-1-2010 Het hotel is enorm gedateerd. Alle meubilair is vies en deels kapot. Maar het eten is voor de belachelijke prijs van 5 Euro per dag echt erg goed. Iedereen in ons gezelschap van 15 personen vond het lekker. Gevarieerd, vers bereid en ruim voldoende.
De eigenares is ongeschikt, onbeschoft en onviendelijk. Ochtendpersoneel ongeinteresseerd. Avondpersoneel vriendelijk. Receptionist (14 uur per dag!!) ERG aardig en behulpzaam. De faciliteiten zijn onvoldoende en ook aan vervanging toe.
Toch gaan we terug, want wat mag je verwachten voor zo weinig geld? En de ligging is perfect. De gezelligheid moet je in je eigen groep zoeken. Voor stelletjes en gewone gezinnen niet geschikt. Voor groepen zeker wel.

met een groep, Dec. 2009
"Geweldig"
bertus
25-8-2010 Prima hotel. Zeer vriendelijk personeel, met name bij de receptie.
Goed gelegen, onderaan een piste. Voor grotere pistes even naar het dorp lopen (ca. 300 meter) voor een gratis bus.