Hotel Krakonos*** in Rokytnice nad Jizerou Tsjechie beoordelingen 7.8 | Zoover

Hotel Krakonos*** Rokytnice nad Jizerou

Beoordelingen Hotel Krakonos***

Namesti 309, 51244, Rokytnice nad Jizerou
Hotel Krakonos scoort een 7,8 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Krakonos***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Krakonos*** in Rokytnice nad Jizerou, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Hotel Krakonos*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tsjechie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Liberec (Liberecký). Vergelijk Hotel Krakonos*** met andere accommodaties in Rokytnice nad Jizerou.

14 beoordelingen over Krakonos***

met vrienden, Feb. 2011
"Prima hotel in mooi skigebied"
ronniew
27-2-2011 Dit familiehotel ligt midden in het dorp. Heeft een eigen parkeerterrein achter het hotel voor de gasten en is gratis. Oud gebouw maar van binnen zie je dat er niet meer aan af. De benedenverdieping is gerenoveerd en gemoderniseerd. Gezellige bar en mooie eetzaal. Personeel is erg vriendelijk en doet er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Je kunt er heel goed eten voor weinig geld. Het ontbijtbuffet is echt super en zeer gevarieerd.
De kamers zijn sober maar schoon. Wel aan renovatie toe maar dat kost daar heel veel geld. Elke dag verse handdoeken. De eigenaar pakt elk jaar een project aan. Er is gratis WIFI in het hele hotel. Verder is er een ruimte voor het opbergen van de skispullen. Hotel ligt op 100 meter van de halte voor de gratis skibus. Binnen 15 minuten sta je op de piste. Je krijg er ook leuke kortingen zoals, 20 procent op rekening restaurant, 15 procent op de skipassen en korting op de skihuur. Nadelen: verouderde hotelkamers en de hele dag baklucht in hotel

met partner, Mei 2010
"Goed hotel"
elza
11-10-2011 prima eten, goedkoop en prima vermaak. echt een aanrader om hier heen te gaan en om nooit te vergeten.

met een groep, 2010
"Volgende keer wordt al de 15de keer."
marsicht
16-5-2010 Vanaf mijn jeugd kom ik hier al, heerlijk eten lieve mensen mooi dorpje leuke pistes heerlijke masages in hotel maar vooral een thuiskom je bent welkom gevoel in hotel SUPER!!!
Have Fun!!!

met jonge kinderen, Feb. 2009
"Volgend jaar weer!"
Liset
16-9-2009 Super weekje wintersport gehad in Tsjechie. Veel sneeuw en voor de kids (allemaal beginners) super qua skiles. Kleine groepjes dus ze hebben veel geleerd.
Wij waren met 4 gezinnen, totaal 8 volwassenen en 7 kids en wij hebben een heel aangenaam verblijf gehad in hotel Krakonos. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. We konden iedere avond in het restaurant met z'n allen aan een grote tafel zitten. Veel keuze qua eten en allemaal even lekker en niet duur. We kregen ook nog eens 20% korting op de restaurantrekening. Kamers zijn ruim en netjes.

alleenreizend, Mrt. 2008
Erik Swetter
10-3-2008 Gunstig aan dit hotel: centraal gelegen in het dorp, halte skibus naar Horni Domky vlakbij (100 m.) en op dezelfde hoogte (vanaf sporthotel Bohemia is het een stuk verder over een steil weggetje), aardig en behulpzaam personeel dat goed Duits of Engels spreekt, ruime kamers, keuze uit 3 menu's bij halfpension met groenten en patat/aardappelen/rijst e.d. naar eigen keus, zeer uitgebreid menu als je a la carte wil eten, skihok wat alleen voor gasten met sleutel toegankelijk is, skischoenen mogen mee naar de kamer (kunnen ze drogen).

Nadelen: in het hele hotel hangt een dikke vette keukenlucht, ook op de kamers. Gaat op den duur de keel uithangen. Je moet dus je (kantel)raam openzetten (iets ertussenzetten om het open te houden). Ook de tussendeur dichthouden tegen de stank. Helaas is de buitenlucht bij windstil weer erg rokerig van alle houtkachels. Verwarming niet zelf regelbaar, dus raam gebruiken om de temperatuur te regelen. Gratis Internet is 1 oude pc. Bed hard: luchtbed mee !

met vrienden, Feb. 2008
johannes de vries
9-3-2008 We zijn in de voorjaarsvakantie met een groep van 24 personen uit Ysbrechtum weer naar Krakonos geweest. We zijn bekend met de vriendelijkheid en de ongedwongen sfeer die er heerst . De familie Hak is super . Staat altijd klaar voor de gasten. We hadden een ziekenhuisopname helaas. Maar wat een medewerking. Auto werd zelfs uitgeleend voor vervoer .Ditzelfde geldt voor chauffeur Jaap van Dalstra Reizen. Grote klasse.

met een groep
Janneke Straatsma
10-9-2007 Afgelopen voorjaar voor het eerst met zijn zoon van 13 op Wintersport geweest. Dit hotel was me aangeraden door een collega. Er was niet veel sneeuw, dus we moesten lopen naar de babypiste achter het hotel (vrij schuin naar boven) en dat vond ik best wel zwaar, maar verder was het super. Hele leuke groep (Dalstra reizen!), dus 's avonds erg gezellig in het hotel, spelletjes,kletsen, muziekavond...etc.
Het eten was ook prima, ontbijtbuffet en je kon elke dag kiezen uit 3 meunu's. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Zeker voor herhaling vatbaar!
Kortom

hendrika
6-2-2007 prima hotel, we zijn er al 3 x geweest, dus dat zegt al genoeg. de bediening is
goed, het eten vonden wij ook goed,onze kinderen hadden daar een andere mening over. het ontbijt is echt heerlijk.
we komen zeker wwer eens terug

Aalvanger
18-3-2006 Prima hotel met goede prijs kwaliteit verhouding. Helaas geen lift aanwezig.Verzorging prima. Schone kamers(ietwat gedateerd),vriendelijk personeel, goed ontbijtbuffet en een goede avondmaaltijd.
Ligging tov Studenov zeer goed. Klein stukje lopen en einde van de middag terug skiën om de kerk tot aan de achterdeur van het hotel. Tov skibus naar Lisa Hora 100 m.
Tip: Denk wel om uw skies, er werden er veel (ook die van ons) gestolen op de piste.

met een groep, Mrt. 2006
Gré Stratingh
14-7-2006 Hier reeds drie keer geweest twee keer zomer en één keer in de winter,geweldig.
Hotel is goed ,ontbijt je kunt kiezen wat je wilt en elke dag keuze uit drie menu's.
Het is er geweldig om te wandelen.
De moeite waard om éé'ns heen te gaan.