14-3-2009
het personeel is onvriendelijk, de kamers zijn simpel maar goed genoeg, ontbijt en lunch zijn goed, diner is vooral voor de kinderen minder lekker. Het hotel ligt aan de piste, perfecte ligging, piste-uizicht vanuit onze kamer! Wij waren met de bus en moesten heel ver lopen vanaf het uitstappunt. Voor kinderen is er weinig, voor leeftijd onze kids voldoende: pooltafel/voetbalspel. Er is 's avonds helemaal niks te doen.
24-2-2009
Hoewel op alles voorbereid, schrokken toch wel van wat wij aantroffen: schimmel, vieze geur, naar urine stinkend toilet (hadden gelukkig zelf schoonmaakmiddelen meegenomen). Er wordt niet schoongemaakt. In het hele hotel behalve restaurant wordt er gerookt. Personeel stug, spreken geen Engels, Duits. Afgebekt worden door schoonmaakster omdat wij de handdoeken op de grond hadden gelegd. Het was de 3e dag, dan zouden wij schonen handoeken krijgen. Personeel die met een functiebord "student" opliepen. Werd de vraag te moeilijk dan werd er naar het bord gewezen. Maar dan kwam er ook geen ander om te vragen wat je wilde. Kortom behalve de ligging is het gewoon een waardeloos hotel. Leuk voor een schoolreisje maar dan houdt het verder ook op. De Tjechen in dit gebied zijn nog niet toe aan toerisme. (moeten nog veel leren).
Tip: skieen doe je in Oosterijk en als je goed zoekt kun je voor het zelfde geld perfect naar Oostenrijk.
12-1-2009
hotel lijk niet op een hotel.
douche slecht douche kop kapot schimmel rond douchebak deuren en randen wc pot half los.
bedden slecht spiraal is een houten plank matras is 10cm dik , gordijnen los en gescheurd,
s morgens gelost met de mededeling jullie hotel ligt daar boven 800 meter omhoog lopen
met onze bagage door de sneeuw volgens de chauffeurs konden ze boven draaien.
later velen hollandse bussen zien draaien boven
7-7-2007
Hallo allemaal.
Ik ben met mijn school 't Beeckland naar dit hotel geweest voor een weekje.
Alle 3e jaars van deze school gaan altijd naar Tsjechië en dit jaar voor het eerst in dit prachtige hotel.
Iedereen heeft het naar zijn zin gehad en er was genoeg te doen.
Groeten,
Sander Worseling