28-12-2010
Wij zijn net terug van een weekje Orea vital Sklar! Het was een super week! er lag voldoende sneeuw en hebben fijn kunnen skieen! Niet een heel groot gebied zoals je in Oostenrijk gewent bent! Maar je kunt je er prima vermaken!
Verder een mooi en net hotel! Het grootste gedeelte personeel was erg vriendlijk! Ze spreken duits en soms ook Engels! Het ontbijt was heerlijk maar het avondeten kon wel wat meer variatie in! Het saladebuffet ´s avonds was wel altijd erg lekker! Verder was het Kerstdiner echt top!
In het hotel is verder niet veel te doen in de week voor kerst! Na de kerst stond er live muziek op het programma en wat animatie voor de kinderen!
Het zwembad en de sauna zijn erg lekker! Je krijgt een gratis badjas tijdens het verblijf! En bij je bezoek aan het zwembad krijg je een handdoek!
In het dorp is het erg rustig ´s avonds! In het blue café kun je lekkere en goedkope cocktails krijgen!
Leuke restaurantjes in het dorp waar je lekker en goedkoop kunt zitten eten!
2-8-2010
Ik ben juist terug van de reis, en het hotel was super. Het eten was daar echt veel te veel, ze bleven maar aanvullen (en dan denk je 'och, ik zal daar nog wel eens van proeven') met als gevolg dat ik op een week tijd 4,5 kg bijgekomen ben... Het personeel doet echt zijn best om zich verstaanbaar te maken, en de meesten verstaan Engels (een beetje) en spreken goed Duits. Iemand verstond zelfs Italiaans! Tsjechen kunnen het zeer waarderen als je iets in hun taal probeert te zeggen, bv. 'dobry den' (goedendag) of 'dekujem' (dankuwel).
22-3-2010
Het is een groot en net ingericht hotel. De kamers hebben een mooie facelift gehad, met flatscreen tv, neutrale kleuren, genoeg bergruimte en grote doucheruimte.
Het buffet was elke avond anders en er zat altijd wel iets lekkers bij. We misten wel iets van zuivel of ijs als nagerecht. Ze hadden alleen stuks fruit en vrij droge cakejes. Het ontbijtbuffet was erg uitgebreid en lekker. Het zwembad en wellness gedeelte is erg schoon en netjes. Fijn dat je een badjas krijgt en hem gedurende het verblijf mag houden. Drankjes in de bar zijn duur vergeleken met de prijzen in het dorp en op de piste. Wel errug lekkere cocktails!! De gratis ski bus stopt voor het hotel en brengt je tot aan de piste..heel handig en makkelijk.