Aparthotel Karolina*** in Harrachov Tsjechie beoordelingen 6.9 | Zoover

Aparthotel Karolina*** Harrachov

Beoordelingen Aparthotel Karolina***

Novy Svet 101, 51246, Harrachov
Aparthotel Karolina scoort een 6,9 uit 10, op basis van 52 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Karolina***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Karolina*** in Harrachov, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 39 vakantiefoto's van Aparthotel Karolina*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tsjechie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Liberec (Liberecký). Vergelijk Aparthotel Karolina*** met andere accommodaties in Harrachov.

1 2 3 4 5 volgende

49 beoordelingen over Karolina***

6,3
met een groep, Jan. 2012
"Goede verhouding prijs/kwaliteit"
c_mulleneers
13-1-2012 ruime kamers, netjes en schoon, iedere dag als je de handoeken op de grond legt werden ze ook vernieuwd en de kamers werden netjes gemaakt. Personeel was vrij vriendelijk, vooral 2 dames en 1 jongere jongen bij de bediening waren erg vriendelijk, de receptie was wat minder, maar spraken ook niet zo goed duits. Ontbijt was netjes verzorgt, alleen bij het avondeten miste ik na 2 dagen toch wel wat groente erbij, het eten was verder goed (3 gangen keuze). Je kon lekker het dorpje inlopen en je was ook zo bij de piste. Hotel ligt leuk bij klein kerkje en glasblazerij en bierbrouwerij.

met oudere kinderen, Jan. 2012
"DOE HET NIET!!!"
Herbert
11-1-2012 Wat een regelrechte ramp is hotel Karolina. Op het eerste gezicht een oud en doorleefd hotel en zeer betaalbaar.
De kamers zijn oud, maar ok, dat is te verwachten. Eten niet echt lekker, maar met een biertje erbij best te doen.
Waar het echt storend wordt is het personeel; met name de besrijfsleiding en de receptie. Nors, ongeinteresseerd en klantonvriendelijk in het kwadraat. Korting 15% op skipas? Nooit van gehoord, staat toch op voucher.
We zijn de laatste dag onder politieescorte het hotel uitgegooid omdat we te laat waren met uitchecken. Mocht daar nog 80 euro bijbetalen zonder dat men ons een kamer kon aanbieden. Dubbel vangen dus, en ons als klant gewoon op straat zetten bij -10 graden, In plaats van ons te helpen (hotel = gastvrijheid ) werden we als afgewezen asielzoekers op straat gezet.
Hopelijk is dit niet maatgevend, maar met het management in hotel Karolina wil je niets te maken hebben. Vieze smaak aan overgehouden, Brr..

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Echt GEEN aanrader"
eberlei
29-12-2011 Los van het feit dat het een goedkoop hotel is en daarom mischien het een en ander eenvoudiger is hebben we een zeer slechte ervaring erbij.
We hebben gekozen voor niet roken maar er werd op de gang bij een balkonnetje stevig gerookt met als gevolg dat de gang blauw stond. Ook de twee cafe's waren beide niet rookvrij. De bedden kun je mischien gebruiken om een nacht voor nood op te slapen maar meerdere nachten is een ramp.
Tevens werd er niets gedaan aan luidruchtige gasten uit de oostblok landen. Hierdoor tot s'nachts 2 uur lawaai in een toch al niet zeer stil hotel.
Kamer bij aankomst redelijk schoon maar naarmate de dagen verstreken merkten we toch dat er niet echt schoongemaakt werd.
We zijn een dag eerder vertrokken, had geen rug meer over en slaap gebrek tot en met.
Verder is de ligging okay, alles goed te bereiken. Tevens het restaurant en het eten in orde.
Dit hotel heeft 3 sterren maar degene die deze uitdeeld heeft volgens mij geen idee wat een ster inhoud.

De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Karolina*** bij:

"Centraal gelegen"
Monique
1-10-2011 Keurig verzorgd hotel. Wij hadden een ruime kamer in het appartementencomplex met kleine keuken. Iedere dag werd er schoongemaakt, en je werd dagelijks voorzien van schone handdoeken. Vriendelijk personeel.
Ligging aan de rand van het dorp, naast de glasfabriek (zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen). Heel veel op loopafstand te ondernemen. Gezellige winkelstraat met veel horecagelegenheiden. Wij hadden halfpension geboekt. Het eten was prima, iedere dag iets anders. Ontbijtbuffet was eenvoudig maar goed verzorgd.
Voor de mensen die er in de winter naar toe willen: skipiste is op loopafstand.

"Leuk dorp Harrachov"
Hans en Gina
20-9-2011 Leuk hotel niet erg luxe ,maar wat wil je voor deze prijs,wij hadden een kamer geboekt maar kregen een apartement dus niet ontevreden.
Alles aan wezig en zeer ruim,alleen jammer geen lift.
We hebben van de extra gebruikt gemaakt om een paar dagen in een zusterhotel in Praag te verblijven.
Alleen voor het geregeld was 8 dagen vooraf opgegeven ,maar op de dag van vertrek nog geen duidelijk antwoord naar welk hotel .
Na 5 keer vragen en gebeld met touroperator was het eindelijk geregeld,en konden we vertekken.
Dit is een perfekte combinate ,Praag een droomstad ,Harrachov is een dorp voor de wintersport en zomers voor wandelaars en bikers goed te doen alleen moet je zelf uitzoeken om leuke dingen te zien, weinig tot niets informatie van het hotel.
Al met al een leuke vakantie gehad en leuke stadjes en dorpjes gezien.

met een groep, Aug. 2011
"Dit hotel nooit meer."
Dineke
26-8-2011 Dit hotel nooit meer, alles is scheef en schuin in de kamers zodat je denkt van het bed af te rollen ,matras hard, dekbed te klein,kamers donker en vuil.kamer voor 6 pers. er waren maar 2 stoelen,kasten zonder hang mogelijkheid.
Handdoeken werden niet verschoond,douche en kamer helemaal niet.
Receptie onvriendelijk doet net of ze je niet verstaan,en zijn met andere dingen bezig. Ontbijt was goed.

met partner, Aug. 2010
"Ligt er aan waar voor je gaat"
f.sleijpen
29-8-2010 Hotel en app. ligt inderdaad op de doorliggendeweg maar heb je weinig last van.
Appt was niet schoon veel stof en terwijl we half uur hebben moeten wachten omdat het nog niet klaar was, maar dag er na was het wel schoon.Helaas werdt je al om 10 uur savonds de deur uitgekeken alles gaat daar dan dicht dus uitgestorven, eten was voor prijsverhouding niet slecht maar voor ons geen herhaling meer wij zijn 2 dagen eerder naar praag vertrokken.

met oudere kinderen, Juli 2010
"NOOIT MEER"
W. Bax
11-8-2010 Het hotel heeft vrijwel geen faciliteiten. Is erg kindonvriendelijk. Er is niets te doen voor de kinderen. Ze mogen 1 uur in het zwembadje, dit onder streng toezicht. Het ergste is nog wel de botheid van het personeel. Ze negeren vragen, geven geen antwoord. Zijn erg onvriendelijk.Op een avond was alles al om 21.15 uur donker en afgesloten. Wat een gastvrijheid. De kamers zijn erg klein. Het 3e bed wat op de kamer van de kinderen was gezet was zo lang dat de deur niet meer dicht kon. Douchekop kapot enz. Je moet zelf vragen of de beden verschoond worden anders gebeurt dit niet. Zelfs als je er 2 weken verblijft. Het eten is eenvoudig en het diner is vaak hetzelfde! Op het terras mag je niet eten. De barman is een nors iemand die door middel van het gooien van stoelen op een tafel duidelijk maakt dat je moet vertrekken. 's Morgens speelden we een spelletje, op brute toon werden gesommeerd om meteen te vertrekken want er moesten andere mensen zitten.
Kortom, we zijn eerder vertrokken.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Echt tjsechies"
Willy
18-6-2011 Juli 2010 daar geweest, met 2 kinderen 8 en 10 jaar.
Persoonlijk vind ik 5 dagen daar in de omgeving genoeg, vooral als het slecht weer is.
Het buitenbad daar in het dorp stelt niets voor, is een opvangbak met bergwater.
Met kinderen op vakantie ga beter naar Babylon in liberec.

Karolina:
Verwacht niet te veel, u bent in Tsjechië.
Ontbijt OK, avond eten te kiezen, maar porties zijn niet groot.
Avond eten is vaker gehaast bezorgd, omdat er daarna nog groepen met toeristen komen.
Met kinderen onder ca 8.jaar is er niet veel.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Mwah"
joke
7-8-2010 Wij zaten in het appartement en weten niets van het hotel. Alleen de receptie was samen. Ronduit een erg slechte receptie dame. Ongeìnteresseerd en bezig met andere dingen als ze je te woord stond. Bij aankomst kregen we te horen dat we 1 nacht in het hotel in Praag zouden mogen en 3x in het welness centrum. Iedere keer als we met haar wilden bespreken kwam het haar niet uit. Pas op de 2e avond had ze tijd voor ons en was Praag vol en het welness centrum had nog 1 mogelijkheid. Stelde niet zo veel voor, kleine sauna met nog kleiner zwembad. Jacuzzi was leeg. Maar wel met ons eigen gezin, dat was wel leuk. Uiteindelijk was er nog een keer ruimte voor ons.
Er was ook een andere dame aan de receptie, maar die troffen wij niet. De omgeving was leuk en Polen bijna op loopafstand. Meerdere watervallen gezien, ook in Pôlen.

1 2 3 4 5 volgende