Hotel Fit & Fun*** in Harrachov Tsjechie beoordelingen 6.4 | Zoover

Hotel Fit Fun

Beoordelingen Hotel Fit & Fun***

Ryzoviste 427, CZ-512 46, Harrachov
Hotel Fit & Fun scoort een 6,4 uit 10, op basis van 135 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Fit & Fun***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Fit & Fun*** in Harrachov, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 64 vakantiefoto's van Hotel Fit & Fun*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tsjechie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Liberec (Liberecký). Vergelijk Hotel Fit & Fun*** met andere accommodaties in Harrachov.

104 beoordelingen over Fit & Fun***

6,2
5,8
met een groep, Feb. 2012
"Geweldig, al voor de 3e x geweest"
Sharon
4-3-2012 Het is een geweldig hotel, groot maar leuk.
Er zijn altijd veel Nederlanders het personeel kan hartstikke gezellig zijn & je kan de hele dag door skien! Het zwembadwater is niet zo warm, maar de douches daarin tegen wel weer. Je kan ook zo het hotel inskien, we hebben een heerlijke week gehad weer. Zeker een aanrader!

met een groep, Dec. 2011
"Groot hotel maar ideale ligging t.o.v. pistes"
p.vonk
9-1-2012 Een groot hotel maar je hebt dan wel bowlingbanen,wellness,zwembad (waar wel wat vaker gelucht mag worden, de verlichting mag meer,er ontbreken douchekoppen en een tikkeltje warmer water zou prettig zijn.maar ach, de kinderen hebben er geen last van.)een bar die iedere avond geopend is (je mag er roken.)parkeren kost 7 euro p.d.de skiverhuur in hotel,(materiaal is niet het nieuwste maar het functioneerd prima!)skischool iedere dag aanwezig en de piste is voor de deur!lopend naar harrachov is te doen wel op tijd de bus terug nemen na half vijf rijdt deze niet meer.Personeel moet erg hard werken ze maken lange dagen.Super grote nette kamers.Iedere dag is het weer schoon en zijn de bedden opgemaakt.Het eten is redelijk,er is veel maar op is op!De broodjes zijn "oud" maar misschien is dat in tsjechie anders dan bij ons.De ene tsjech is vriendelijk de ander absoluut niet!Taalbarriere.als je een paar woorden kan spreken scheelt echt!'Zo'n hotel als deze is in oostenrijk niet te betalen.

met partner, 2011
"Eens maar nooit meer naar dit hotel"
Nadine
30-3-2011 Slecht eten, (vieze borden, vies bestek), lange wachtrijen voor het eten, geen Engels sprekende receptioniste, uit de kraan op de kamer kwam de 1e paar x rood water uit (roest vd leidingen), 3dagen skiles van 3 verschillende ski leraren..gelukkig lag er veel sneeuw en waren we veel buiten!

"Geweldig hotel"
manita
14-3-2011 ik snap echt niet dat mensen durven te klagen, en ik weet zeker dat het niet reeel is, zeker als je de prijs in ogenschouw houd
ik ben blij dat de laatste referentie wel goed zijn, want het is gewoon een goed hotel ontbijt was zeer goed en volop keuze
Warm eten was voor de kinderen wat minder keus, maar ze hoeven echt geen honger te lijden, zat altijd wel wat bij, en in het dorpje kun je ook lekker eten, voor de prijzen hoef je het niet te laten
ligging tegenover piste geweldig skigebied niet heel groot maar we hebben heerlijk kunnen skieen Kinderen hebben op snowboardles gezeten werd goed gedaan en zaten mooi in kleine groep
kamers werden goed schoon gehouden en regelmatig schonen handdoeken en als je aan het personeel iets NETJES vraagt doen ze alles voor je. Ik heb daar een stel ook horen klagen maar sloeg nergens op ik denk dat je dan inderdaad een 5 sterren moet boeken voor een smak geld dan mag je klagen, maar met deze prijzen moet je blij zijn dat er een bed staat met eten

"Super vakantie"
Ellen
20-3-2011 We waren met 9 personen 4 volwassenen en 5 kinderen. Een super vakantie gehad. Gezien de prijs/kwaliteit verhouding is het goed. Elke dag schone handdoeken. Douche elke dag schoon gemaakt. Eten is wisselend maar voor ieder wat wils. Je zit wel in een ander land met andere eetgewoontes. Maar mag het je niet smaken kan je altijd voor weinig geld een pizza halen.
Bij de receptie praten ze prima Duits. We mochten eerst naar de kamers gaan kijken of we die wilde. En als het goed was krijg je ze.
We gaan volgend jaar weer terug.

"Prijs-kwaliteit-verhouding zeer goed"
Provily
12-3-2011 Op al onze vragen werd zeer goed ingespeeld.
Verder moet je niet vergeten wat je hier voor je vakantie betaald en wat je hier voor krijgt! Als je dan rekent dat je hier zo'n 4x naar toe kan tegen 1x naar Oostenrijk, dan mag de geboden kwaliteit als zeer hoog beschouwt worden. Het personeel doet zijn uiterste best en is zeer vriendelijk; je krijgt terug wat je geeft! En voor een klein beetje fooi, krijg je veel extra. Ook is dit voor HONDEN-liefhebbers één van de weinige landen waar je je hond mee kan nemen naar de hotels; in dit hotel kun je zelfs aangeven wanneer je gaat wandelen, zodat ze op dat moment je kamer schoonmaken. Het ontbijt was voldoende en het avondeten was gewoon goed te noemen met iedere avond voldoende variatie en werkelijk heerlijk vers fruit. Ook werd er tot aan het einde van zowel het ontbijt- als het dinerbuffet ruim voldoende bijgevuld. Zoals iedereern al meldt, is de ligging aan de piste perfect. WIJ KOMEN HIER GRAAG WEER TERUG!

met jonge kinderen, Mrt. 2011
"Voor de tweede keer geweest, volgend jaar weer..."
m. van hemert
14-4-2011 wij zij nu voor de tweede keer in hotel fit fun geweest en het bevalt ons prima. natuurlijk zijn er wel dingetjes die beter kunnen, maar het is dan ook maar een 3 sterren hotel, en als er echt iets is dan kun je naar de receptie gaan en die regelen het wel voor je. het eten 's avonds is niet fantastisch, maar wat er ligt is wel goed, hebben elke avond nog goed kunnen eten. onze kids zijn wel zeurders en hebben voor hen dan ook wat hagelslag e.d meegenomen van thuis, want er liggen 's avonds altijd broodjes die je dan zelf kunt smeren (een pot mayo doet ook wonderen) het skigebied is niet zo groot, maar voor de kids groot genoeg en kunnen we hen nog een beetje in de gaten houden. hebben ook de eerste hulp kunnen testen. goed geregeld.... komt "banaan"naar boven, ambulance staat onderaan de piste netjes klaar en 200 meter verder is het ziekenhuisje. klein maar fijn, echt voor ski-ongevallen. werden gelijk geholpen. praten goed engels en duits. voor ons volgend jaar weer fit fun...

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Heel prettig kindvriendelijk hotel"
erik molen
30-3-2011 aan de blauwe piste gelegen groot familie hotel met veel extra's (tafeltennis, zwembad, bowling, poolbiljart, twee bars, groot buffet restaurant)
in tsjechie is helaas nog niet het strenge europese rookvrij beleid ingedaald, en dat leidt tot de vreemde situatie dat er overal, bahalve in het restaurant er lustig op los gepaft wordt. Maar daar trekken ze in een paar jaar wel in bij.
Verder niets negatiefs aan te merken. Ja het eten is geen haute cuisine, maar ook niet vreselijk. En na een dag lekker buiten gaat het er best in. De idiote situatie dat een halve liter bier goedkoper is dan een flesje spa blijft absurd, maar is wel aangenaam.
De skischool pkj is heel goed ingesteld op kinderen en je ziet dat zowel de kinderen alsook de leraren en leraressen er veel plezier in hebben.

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Geweldige week"
Fien
6-3-2011 De familiekamer was zeer ruim. Elke dag werden de bedden opgemaakt en de kamer gezogen. Drie keer per week hebben wij schone handdoeken gekregen. Er was volop keus qua eten. Geen frituurtroep wat wij wel fijn vonden. De skipiste lag naast het hotel. De skileraren spraken Duits of Engels. Onze kinderen hebben prima skilessen gevolgd, wel privelessen die waren ook zeer betaalbaar. Lof alom.
Wij hebben het reuze naar ons zin gehad en zeker voor een skivakantie lachen wij ons qua kosten een breuk.

met een groep, Feb. 2011
"Prima hotel !!!!!!!!"
Jeanette Speelmans
6-3-2011 Wij zijn een week hier geweest en hebben boven verwachting een geweldige week gehad , goede kamers, eten prima eenvoudig maar zat keuze !!!bowlingbaan, jacuzzi zwembad is fris maar kinderen hebben daar niet zo,n last van, personeel is vriendelijk als je dat zelf ook bent !! maar er zullen altijd mensen zijn die wat te zeuren hebben , en die moeten dan ook gewoon lekker wegblijven!!