5-3-2012
Sinds 1,5 week terug van een heerlijke week wintersport in de Berg-iep! Ik geloof inderdaad dat 2 reacties over een ander pension gaan...
Wij waren er met het gezin en kleine kinderen. We hadden de familiekamer, welke erg ruim was en dus ideaal met de kinderen! Met de gastvrijheid van Koos en Gerda was het goed vertoeven bij jullie! De tocht op de sneeuwscooters was een hele belevenis. Helaas ging vanwege het weer jullie skisafari niet door, dus moeten we nog maar een keer terug komen ;-)
Skiën tot aan het pension was prima te doen. Je moest vanaf de liften even een klein stukje omhoog stappen, voordat je naar het pension toe skiede, maar daar draait een echte skiër zijn hand niet voor om!
Groetjes Stan, Jolanda, Levi en Mels.
3-3-2012
Wij zijn net terug van een vak. bij de bergiep. Wij werden niet hartelijk en gastvrij ontvangen....niets van dat alles. We waren met een groep van 24 pers. De eigenaren waren hiervan op de hoogte, maar de derde dag kregen we te horen dat we beter iets anders hadden kunnen boeken. Ook werden wij totaal niet geïnformeerd over de activiteiten in de omgeving. (dus geen lopende vvv voor ons!!!!). Zoals vermeld staat in de omschrijving konden we tot in de tuin skieen!!!! Niet dus!!! Het ontbijt was goed, maar er was totaal geen afwisseling. Kortom geen aanrader voor gezinnen met kinderen. Heel erg jammer, wij hadden ons er namelijk al een jaar op verheugd en het is ons erg tegengevallen!!!!
3-3-2012
Afgaande op de geweldige reviews dit pension geboekt. Helaas al bij aankomst geen hartelijk gevoel en niet welkom geheten. Waren hier met een grote groep met 12 volwassenen en 12 kids (leeftijd 6-11 jaar) en hadden per gezin eigen kamer(s). Kregen direct al duidelijk de indruk dat de eigenaren er helemaal geen plezier in hadden. Nors en helemaal niet gastvriendelijk. Het kan liggen aan het niet ingesteld zijn op een grote groep maar ik voelde duidelijk een soort overspannenheid bij de eigenaren. Afgaande op eerdere reviews waarschijnlijk voorheen met veel plezier pension gerund en nu het gevoel dat ze liever vandaag dan morgen van de gasten af willen zijn. Feit dat pension te koop staat zegt genoeg!!!! Terugskien bleek niet mogelijk! Wij gaan hier nooit meer naartoe!