24-8-2010
Verwacht geen luxe sanitair wel goed. Niet uit de kraan drinken.
Goed restaurant en niet duur omgeving geweldig
28-8-2010
Deze camping is een fijne camping. Die zeker voor herhaling vatbaar is. De service is prima. Het sanitair is oud maar het is altijd schoon. Het zwembad ligt op een zonnige plek zodat je daar de hele dag van kunt genieten. Een goed restaurant en niet duur. Bij een probleem wordt meegedacht met de oplossing. Altijd verse broodjes ook als de camping bijna leeg is. Een aanrader.
25-7-2010
Eerst wilden we gewoon kamperen, maar toen we op de website van de camping zagen dat je voor ongeveer hetzelfde geld een hut kon huren, met bedden, een koelkast, etc. hebben we maar voor die optie gekozen, kosten waren 400CZK per nacht (15 à 16 euro). Hutjes zijn niet van de hoogste kwaliteit, maar een stuk beter dan te lopen prutsen in een klein tentje.
In de periode dat wij er waren was het nog vrij rustig. Er was wel wat jeugd, maar met onze 19 jaar vielen we toch wat uit de boot. Wellicht dat het later drukker wordt.
Een groot pluspunt is het receptiegebouw, waar twee pooltafels staan (waar we gretig gebruik van hebben gemaakt), nog wat andere machines en zelfs twee bowlingbanen. Af en toe blijven de kegels haken, maar opzich werkt de boel prima en het is hartstikke leuk om er te bowlen, het kost 200CZK voor een uur (8 euro).
Campingbaas had veel tips voor bergwandelingen en nam de tijd om routes voor je uit te stippelen.
Als u vragen hebt mail me dan.
6-8-2010
Dit is een kleine maar leuke camping centraal gelegen in het reuzengebergte. Je mag zelf je plekje kiezen. Gezien wij een grote caravan met voortent hebben en nog een klein tentje er naast namen wij wel anderhalve plek in beslag, maar dat was geen enkel probleem en je betaalt voor maar 1 plek. Eigenaar is erg vriendelijk en behulpzaam. Voor de kinderen is er een zwembad, trampolines en pingpongtafels en binnen is er nog een game hal. Alles kan en alles mag hier. Vuurtje kan je voor je eigen tent maken. Eten in het restaurant is top. Ook de omgeving is mooi.