Villa ComfortHomes**** in Vrchlabí Tsjechie beoordelingen 9.3 | Zoover

Villa ComfortHomes**** Vrchlabí

Beoordelingen Villa ComfortHomes****

Pricna ( aan de rand van het stadje), 543 03, Vrchlabí
Villa ComfortHomes scoort een 9,3 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa ComfortHomes****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa ComfortHomes**** in Vrchlabí, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 55 vakantiefoto's van Villa ComfortHomes**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tsjechie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Královéhradecký. Vergelijk Villa ComfortHomes**** met andere accommodaties in Vrchlabí.

20 beoordelingen over ComfortHomes****

9,5
9,7
met vrienden, Juli 2011
"Super! Mooie grote huizen, veel te doen."
Rehoboth
8-8-2011 Met een gezellige vriendengroep (jongeren) hebben we twee weken lang in huisje 25 gewoond. Het was super! Het huis is van alle gemakken voorzien, alles mooi schoon en nieuw. Er is genoeg ruimte in het huis, je zit absoluut niet op elkaars lip. Internet is aanwezig in het huisje. Beheerder David is altijd te bereiken in geval van vragen / problemen, en weet goede tips te geven voor uitstapjes, wat wel- en niet te doen.

In de omgeving is in de zomer veel te doen, veel natuur en activiteiten (paintball, bergliften, rodelbanen, klimmen, sport, etc) binnen een kwartier van het huis. Safaripark "Dvur Kralove" is op een half uur rijden. Bowlingbaan ligt 400 meter (hemelsbreed) verderop. Kortom, geen moment om te vervelen! Rotsstad in Adrspach is ook aan te raden. Praag is een mooie stad, op iets meer dan een uur rijden.

Het centrum van dorp vrchlabi is op 5 minuten rijden. Veel leuke winkels, en lekker goedkoop.

Kortom, mooi huis, mooie omgeving, topvakantie!

met vrienden, Mei 2011
"Heerlijke vakantie"
FAMILIE
9-5-2011 Een prachtig huis, genoeg te doen in de omgeving, vriendelijk ontvangst,leuk dorpje.Een heerlijke vakantie

met een groep, Mrt. 2011
"Mooie VakantieVilla incl. alle Luxe!!!"
Leon Suylen
31-3-2011 Onze Wintersport is mede door deze Villa (#28) een zeer geslaagde Vakantie geworden.
Supergezellig huis, van alle gemakken voorzien.
Wasmachine, Afwasmachine, gezellige houtkachel en heerllijke douchecabines...enc.
De Pistes (5KM en 10KM) verderop zijn geen Franse Alpen maar wel erg mooi en goed geprepareerd.
Vrchlabi is een gezellig stadje met leuke restaurantjes en mooie gebouwen.
Praag ligt op een rijafstand van 1uur en 40 min en is zeker de moeite waard.
We waren met 5 Pers. en zijn er al over uit dat de vakantie in deze Villa van Comforthomes zeker een vervolg gaat krijgen. ASAP zelfs!!!
MVG Leon Suylen

met een groep, Feb. 2011
"Zeer prettig huis"
Ruud Korenblik
8-3-2011 Wij hebben erg genoten in het Conforthome in Vrchlabi, lekker ruim huis met grote, luxe badkamers en veel leefruimte in de kamer en (zeer complete) keuken. Met 12 personen is het er prima vertoeven, je zit elkaar niet in de weg, dus lekker thuis komen na een dag op de piste!

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Prachgtige woning en een leuke omgeving"
c koenraadt Halste...
14-3-2011 prachtige vakantie woning zeer schoon en zeer ruim wij hebben er met 7 mensen in gewoond
Het was in een woord geweldig

met vrienden, Feb. 2011
"Super huis"
Wim van de Broek
14-3-2011 Super huis we zijn hier geweest met 10 personen alles super netjes en schoon ook de beheerder super aardige kerel ga er volgend jaar weer heen.

met oudere kinderen, Okt. 2010
"Gaan we graag naar terug!"
Harrie van Hout
27-10-2010 Ook in de herfstvakantie is hier genoeg te beleven. Het echte seizoen moet dan nog beginnen, dus het is in de omgeving vrij rustig. De ligging van de huisje in Vrchlabi is centraal en alle leuke plekken zijn vrij snel de bereieken met de auto. De huisjes zelf zijn zeer goed ingericht en vooral de grote leefkeuken was voor ons een verademing. Gezellig de open haard aan 's avonds en lekker uit eten in een van de vele reatuarants in de omgeving.

met jonge kinderen, Mei 2010
"Prachtig en ruim huis"
Peter
19-5-2010 de omgevind van Vrchlabi heeft veel te bieden, ook buiten het skiseizoen.

met een groep, Mei 2010
"Geweldig huis"
de Vos
11-5-2010 Soms kom je ergens waar enorme verwachtingen heb hebt en dan valt het tegen. Daar hoef je hier dus niet bang voor te zijn." What you see is what you get"
Een super luxe groot huis met wasmachine, oven, magnetron en hele luxe badkamers. Een enorm grasveld om lekker te ravotten. In de omgeving is genoeg te doen. Zelfs in het laag seizoen ( mei) hebben we gerodeld, en met een kabelbaan de berg op geweest. Het eten is er super. In het huis ligt een map met adressen om lekker en goedkoop te eten. De tentjes die wij probeerde waren stuk voor stuk super. De huisbaas is een heel aardige tsjech die zeer goed duits spreekt. Kortom absoluut voor herhaling vatbaar. zeker voor de prijs die je er voor betaald.

met jonge kinderen
"Luxe"
m.v.d.hoorn
9-5-2010 heerlijk wat een huis we zijn daar met 3 gezinnen geweest en je loopt elkaar niet in de weg
heel schoon en geen frutsels en kleedjes ed lekker fris en gezellig