8-8-2011
Met een gezellige vriendengroep (jongeren) hebben we twee weken lang in huisje 25 gewoond. Het was super! Het huis is van alle gemakken voorzien, alles mooi schoon en nieuw. Er is genoeg ruimte in het huis, je zit absoluut niet op elkaars lip. Internet is aanwezig in het huisje. Beheerder David is altijd te bereiken in geval van vragen / problemen, en weet goede tips te geven voor uitstapjes, wat wel- en niet te doen.
In de omgeving is in de zomer veel te doen, veel natuur en activiteiten (paintball, bergliften, rodelbanen, klimmen, sport, etc) binnen een kwartier van het huis. Safaripark "Dvur Kralove" is op een half uur rijden. Bowlingbaan ligt 400 meter (hemelsbreed) verderop. Kortom, geen moment om te vervelen! Rotsstad in Adrspach is ook aan te raden. Praag is een mooie stad, op iets meer dan een uur rijden.
Het centrum van dorp vrchlabi is op 5 minuten rijden. Veel leuke winkels, en lekker goedkoop.
Kortom, mooi huis, mooie omgeving, topvakantie!
31-3-2011
Onze Wintersport is mede door deze Villa (#28) een zeer geslaagde Vakantie geworden.
Supergezellig huis, van alle gemakken voorzien.
Wasmachine, Afwasmachine, gezellige houtkachel en heerllijke douchecabines...enc.
De Pistes (5KM en 10KM) verderop zijn geen Franse Alpen maar wel erg mooi en goed geprepareerd.
Vrchlabi is een gezellig stadje met leuke restaurantjes en mooie gebouwen.
Praag ligt op een rijafstand van 1uur en 40 min en is zeker de moeite waard.
We waren met 5 Pers. en zijn er al over uit dat de vakantie in deze Villa van Comforthomes zeker een vervolg gaat krijgen. ASAP zelfs!!!
MVG Leon Suylen