3-8-2011
Het dorpje vonden we, vergeleken met wat we verder al in Tsjechië gezien hadden, tegenvallen. Nas Dum ligt er net buiten, met een grote tuin, waar niet veel aan gedaan was, de brandnetels tierden welig. Dat terwijl men wist dat we met een kind zouden komen. Buitenspeelgoed gevraagd; verder dan een opmerking dat er wel ergens een bal zou kunnen liggen kwamen we niet.
Wel gezellig een groot vuur gemaakt 's avonds. Ontbijt was goed, maar brood leek niet vers. De kamer was prima; goede bedden en douche; schoon en netjes. Wel erg donker onder brede dakgoot en pal tegen een berg aan. Ook de gemeenschappelijke ruimten vonden we donker en somber, en doortrokken van de sigarettenlucht, hoewel ze niet in ons bijzijn rookten. Al met al niets voor ons . Ook hadden we moeite met de, ongetwijfeld goedbedoelde, voor ons opdringerige aanwezigheid van Liesbeth. Bij aankomst werden we afgelikt door de hond, waar ze lachend van zei dat dat er bij hoorde. Tja, je moet er van houden, wij dus niet!!
Eigenaar zegt:
We staan altijd open voor opbouwende kritiek om zo het verblijf van onze gasten nog aangenamer te kunnen maken. Wel is het echter fijn als onze gasten het ook een kans geven en langer verblijven dan 1 nacht en niet de volgende morgen al vertrekken nadat ze 1 avond in de rook van het kampvuur hebben gezeten. Daarnaast is het goed om voorbereid op vakantie te gaan, lees wel de informatie op de website en de informatie die je omvangt bij het boeken zodat je weet waar je heen gaat en je weet wat er wel en niet toegestaan is in de accommodatie waar je verblijft. Gelukkig hebben de meeste gasten het erg naar hun zin en zullen we ons blijven inzetten, het voor onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken en ze een fantastische vakantie plek te bezorgen. Hou je niet van huisdieren ga dan niet naar een accommodatie waar huisdieren welkom zijn en hou je niet van mensen, huur dan een huisje!