Pension Nas Dum in Trutnov Tsjechie beoordelingen 9.0 | Zoover

Pension Nas Dum Trutnov

Beoordelingen Pension Nas Dum

Bernartice cp 94, 542 04, Trutnov
Pension Nas Dum scoort een 9,0 uit 10, op basis van 29 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Nas Dum? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Nas Dum in Trutnov, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 43 vakantiefoto's van Pension Nas Dum vinden. Je kunt 3 video's van Pension Nas Dum bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tsjechie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Královéhradecký. Vergelijk Pension Nas Dum met andere accommodaties in Trutnov.

29 beoordelingen over Nas Dum

met partner, Mei 2012
"GEWELDIG"
fam. A.J. Blom
17-5-2012 Liesbeth en Jan van Pension Nas Dum zijn zorgzaam, vriendelijk, huiselijk en gastvrij.
Geven goede adviezen voor bezoeken aan aan mooie en interessante bezienswaardigheden.
In een stijlvolle en passend ingerichte accommodatie, met uitstekende bedden, was het goed toeven.

met vrienden, Okt. 2011
"Fantastische plek"
Ruud en Mariska
17-12-2011 1 week heerlijk onspannen week gehad. Jan en Lies zijn zijn een geweldige gastheer / gastvrouw. We hebben ons deze week heerlijk ontspannen gevoeld. Natuurlijk een mooie rustige omgeving die daar mooi bij aansloot. Zeker voor herhaling vatbaar en die keer gaat wat ons betreft zeker komen.

met vrienden, Okt. 2011
"Voor nu en nog eens!"
W.B. Streefland
5-11-2011 Jan & Liesbeth hebben ons weekje weer "bijzonder" gemaakt. Onze verwachting is overtroffen door de gastvrijheid en service. De kamers zijn superschoon en de bedden slapen heerlijk. Ontstressen is bij Nasdum dan ook geen probleem. Steekwoorden: gezellig, gastvrij, vertrouwd, onspannen!, voelt als thuiskomen. Wij komen dan ook graag weer terug.

alleenreizend, Aug. 2011
"Een woord: Fantastisch!!"
Alex de Haan
1-9-2011 Voor het eerst in Tsjechië en je valt letterlijk met de neus in de "boter" bij Jan en Liesbeth, een zeer warm welkom met bakkie koffie bij aankomst. Lekker weer was het gelijk en na 2 dagen al gelijk uit eten met ze en er was gelijk een "klik" Zoals Jan het al verwoorde: "lijkt erop dat wij elkaar al jaren kennen". Dat gevoel is al die tijd tijdens mijn 10 daagse vakantie bijgebleven. Als Engelandvaarder was dit een totale ommezwaai voor mij en even wennen aan de gebruiken en cultuur van Tsjechië, echter dankzij de verhalen en uitleg van Jan en Liesbeth had ik een zeer leuke en vooral geslaagde vakantie. Uiteraard was dit ook mogelijk gemaakt dankzij de andere gasten die verbleven in Nas Dum! Avond van vertrek een BBQ en avond ervoor uit eten geweest met de overige gasten. De extra dag die ik genomen had was echt waard, heerlijk weer was het, 30+ graden!! Tijdens de terugreis werd ik zelfs raar aangekeken dat ik in mijn korte broek liep en dat was op 300 KM van Nas Dum af... Bedankt!

"Geweldige vakantie gehad in Nas Dum"
Alexandra
8-8-2011 We zijn dit jaar voor de vijfde keer op vakantie geweest naar Nas Dum. Het is heerlijk om daar te zijn. Jan en Liesbeth geven hun gasten een warm welkom. De service is hartstikke goed, ze staan altijd voor ons klaar. De kamers zijn schoon, gezellig en naar Nederlandse maatstaven ingericht. Elke ochtend staat er een lekker vers ontbijtje voor ons klaar. Nas Dum is een echte aanrader. We kunnen er heerlijk uitrusten, Nederlandse TV kijken, spelletjes doen en gezellig om het kampvuur zitten. De omgeving is prachtig en biedt veel mogelijkheden in de winter en in de zomer voor jong en oud. We hebben weer genoten van de gastvrijheid van de eigenaren en van een geweldige vakantie.

met vrienden, Juli 2011
"Kies voor Bernartice!"
Sabine
8-7-2011 Altijd een warm welkom! Service is geweldig! We hebben het hier altijd naar ons zin gehad! Mooie kamers en een gezellige eetzaal/huiskamer!

"Teleurstellend"
Tita van der Pot
3-8-2011 Het dorpje vonden we, vergeleken met wat we verder al in Tsjechië gezien hadden, tegenvallen. Nas Dum ligt er net buiten, met een grote tuin, waar niet veel aan gedaan was, de brandnetels tierden welig. Dat terwijl men wist dat we met een kind zouden komen. Buitenspeelgoed gevraagd; verder dan een opmerking dat er wel ergens een bal zou kunnen liggen kwamen we niet.
Wel gezellig een groot vuur gemaakt 's avonds. Ontbijt was goed, maar brood leek niet vers. De kamer was prima; goede bedden en douche; schoon en netjes. Wel erg donker onder brede dakgoot en pal tegen een berg aan. Ook de gemeenschappelijke ruimten vonden we donker en somber, en doortrokken van de sigarettenlucht, hoewel ze niet in ons bijzijn rookten. Al met al niets voor ons . Ook hadden we moeite met de, ongetwijfeld goedbedoelde, voor ons opdringerige aanwezigheid van Liesbeth. Bij aankomst werden we afgelikt door de hond, waar ze lachend van zei dat dat er bij hoorde. Tja, je moet er van houden, wij dus niet!!
Eigenaar Jan, 4-8-2011
Eigenaar zegt:  We staan altijd open voor opbouwende kritiek om zo het verblijf van onze gasten nog aangenamer te kunnen maken. Wel is het echter fijn als onze gasten het ook een kans geven en langer verblijven dan 1 nacht en niet de volgende morgen al vertrekken nadat ze 1 avond in de rook van het kampvuur hebben gezeten. Daarnaast is het goed om voorbereid op vakantie te gaan, lees wel de informatie op de website en de informatie die je omvangt bij het boeken zodat je weet waar je heen gaat en je weet wat er wel en niet toegestaan is in de accommodatie waar je verblijft. Gelukkig hebben de meeste gasten het erg naar hun zin en zullen we ons blijven inzetten, het voor onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken en ze een fantastische vakantie plek te bezorgen. Hou je niet van huisdieren ga dan niet naar een accommodatie waar huisdieren welkom zijn en hou je niet van mensen, huur dan een huisje!

met partner, Apr. 2011
"Een heerlijke plek om je vakantie door te brengen."
diniebroers
27-4-2011 Jan en Liesbeth geven je het gevoel dat je thuis bent. Niets is te veel. Het ontbijtje is iedere morgen weer een feest en een verrassing. Wat heeft Jan nu weer als extraatje bij het ontbijt. ( gebakken eitje / gekookt eitje / wafels / berliner bol / worstje enz.) 's Avonds lekker ontspannen op de bank in de huiskamer of (nederlandse)televisie kijken in de televisie kamer en wil je wat drinken dan rent Jan of Liesbeth al. Mooie omgeving zowel 's zomers als 's winters.

met vrienden, Feb. 2011
"Huiselijk en vooral heel gezellig."
Anje
27-2-2011 Net terug van een weekje logeren bij Jan en Liesbeth in Nas Dum.
Wat een fijn B&B om te verblijven! Mooie kamers en genoeg ruimte in en om het huis. Gezellig bij de houtkachel tv kijken, een spelletje spelen of een tijdschriftje lezen, het kan allemaal. Iedere dag zorgt Jan voor iets bijzonders bij het ontbijt, dus altijd een goed begin van de dag in Nas Dum. In een dorpje verderop hebben we leren snowboarden en hebben we genoten van de sneeuw en de zon. Kortom een hele fijne week gehad in Tsjechië!

met partner, Jan. 2011
"Voor ieder wat wils"
Sandra Bast
7-2-2011 Wij zijn er 3 jaar geleden in de zomer geweest. We zouden een paar dagen blijven, maar vergaten in ons 'drukke vakantieschema' de rest bij te boeken. We zijn dus langer gebleven, gelukkig kon dat zomaar en we hebben het er super gehad. Veel buitenactiviteiten, zowel in de zomer als in de winter, want dat hebben we ook al weer een paar keer gedaan: skien, er zijn zoveel mogelijkheden, dat Bernartice een goed uitgangspunt is voor elke vakantie. Ga gewoon en geniet!