Hotel Zatisi*** in Špindlerův Mlýn Tsjechie beoordelingen 8.6 | Zoover

Hotel Zatisi*** Špindlerův Mlýn

Beoordelingen Hotel Zatisi***

Lucni 46, 543 51, Špindlerův Mlýn
Hotel Zatisi scoort een 8,6 uit 10, op basis van 38 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Zatisi***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Zatisi*** in Špindlerův Mlýn, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 21 vakantiefoto's van Hotel Zatisi*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tsjechie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Královéhradecký. Vergelijk Hotel Zatisi*** met andere accommodaties in Špindlerův Mlýn.

36 beoordelingen over Zatisi***

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Een knus hotel boven op een heuvel"
rcw_daas
9-3-2012 Hotel Zatisi is een nette en mooi hotel. De slaapkamers zien en zijn groot genoeg voor ze tweeen.Elke dag wordt je kamer schoongemaakt en de badkamer is ruim zat.Alleen wij zaten aan het nieuwe gedeelte v.h. hotel en moesten veel trappen lopen.Ben je slecht te been vraag dan een kamer naar boven aan.Alleen voor mensen die niet roken is er s avonds niet echt een gezellige plek om daar wat te gaan drinken,je mag beneden in de grote ruimte waar je kan biljarten en bowlen en squashen en gezellig zitten WEL ROKEN,en dat is jammer dus ga je al snel naar je slaapkamer. Tussen de middag is het restaurant gesloten, ook jammer en om 17 30 uur gaan de deuren van het restaurant weer open om te eten maar dan moet je wachten want dan zijn alle tafels bezet en wij zijn met de krokusvak geweest en moesten we een paar keer 45 a 60 min wachten voor we mochten eten.Beneden in het dorp zijn bijna geen winkels de pistes en er om heen is gezellig.Maar toch is het een mooi en net hotel.

met partner, Feb. 2012
"Goed en fijn hotel. Met aardig wat vermaak."
N & B
13-2-2012 Hotel Zatisi , Is een goed hotel om een week in te verblijven. Het eten (ontbijt en avond) vonden wij best goed eigenlijk. Zeer vriendelijke bediening vooral onze vriend Lucas.
Kamers zijn groot genoeg om er s'avonds nog even te relaxen. De weg naar de piste kan best gevaarlijk zijn s'ochtens valt het wel mee maar in de avond als er veel taxi's rijden dan moet je goed oppassen. Advies is om naar het hotel ook een taxi te pakken en kost +- 4 euro 100 kroon.
Wij hebben ons prima vermaakt en zeker een aanrader.

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Heerlijk hotel voor een skivakantie."
Patrick
2-1-2012 Wij verbleven met kerst en oud en nieuw in dit hotel. Zowel op kerstavond als oudejaarsavond was er een speciaal diner, wat voortreffelijk was. De kids werden op oudejaarsavond beziggehouden met allerlei activiteiten. Als je wilde kon je vanaf het hotel naar de piste skiën en kon je met een bus of via een andere piste terug naar het hotel. Naar het dorp is het 1500 meter via een steile weg. Parkeren in het dorp is lastig.

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Prima"
Cg
3-2-2012 Een heerlijk hotel. Met oud en nieuw een heerlijke week gehad. Heerlijk gegeten en fantastische locatie!

"Super fantastische plaats"
Agnes Benak
11-8-2011 Hotel Zatisi is geweldig in alle opzichten. Alles zeer netjes en schoon, mooie kamers, lekker ontbijt, heerlijk avond eten zeker de moeite waard om half pension te boeken. Personeel is vriendelijk. Welness gebeuren en bowlen etc. bij prijs inbegrepen. Voor de kinderen genoeg vertier. Wij hebben een hele fijne en gezellige vakantie gehad. Aanrader!!!!

""Fantastische plek""
gaston_marloes
28-7-2011 Prachtig hotel op een bijzondere plek, je kijkt uit op de ski pistes. Wij waren er in de zomer, maar de locatie is dan ook geweldig. Kamer zeer ruim, schoon en netjes. Badkamer ruim en verzorgd. Onbijt voldoende. Het diner (á la carte) was erg goed en aantebevelen.

"Zeer goed hotel"
fam van rooijen
12-8-2011 geweldige prijs-kwaliteit verhouding voor dit hotel. Ontbijt en diner erg goed, diner gewoon bijboeken voor die 7,50 euro via touroperator. Iedere dag kun je een uur gratis bowlen en biljarten. Eventueel prive voor een uur de wellness afhuren, beetje kosten. Geweldige omgeving om actief bezig te zijn en veel te ondernemen. Wij hadden kamer met 4 personen waaronder 2 kids, erg grote kamer.

met partner, Apr. 2011
"Echte aanrader"
A
15-4-2011 Ik ben altijd een Oostenrijkganger geweest en zal daar ook zeker weer naar terug gaan.Deze keer besloten om naar dit gebied en hotel te gaan omdat mijn partner voor de eerste keer ging skien.
Heb op voorhand diverse beoordelingen gelezen en dacht,doe ik hier wel goed aan.Zoveel kritiek gelezen over de mensen die daar werken alszijnde nors en onvriendelijk.Nu na een week daar geweest te zijn moet ik degene die deze negatieve ervaringen gehad hebben toch mededelen dat het echt aan zichzelf ligt.Kamers zijn schoon,ontbijt goed,a la carte gegeten (heerlijk),bediening vakkundig,goed en gezellig.Ook `s avonds aan de bar gezeten en met iedereen gezellig gesproken in diverse talen ( engels en duits).Partner via reisbureau skischool geboekt.Dezelfde ervaring,geweldig aardige mensen en erg behulpzaam.Kortom geen enkele onplezierige ervaring gehad.Het is een fantastisch hotel met enkel en alleen maar vriendelijke mensen en ik zal daar zeker naar terug gaan.Super vakantie gehad.

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Een super hotel , doen!"
Mischa
27-2-2011 Wat een top hotel

Net terug van 1 week skieen met het gezin. Een prachtig hotel, rustig gelegen met schitterende kamers. Wij hadden lo geboekt en hebben 5 keer à la Carte gegeten voor max 40 euro en dit is aan te bevelen. Mensen zijn helemaal niet nors als je ze gewoon behandeld. Locatie nabij sleepliften voor de kids of nabij svat petr voor de waaghalzen. Een taxi naar de verste piste kost 6 euro of je pakt de auto. Skipas tot 6 jaar is gratis en tussen de benen mee door de poortjes. Wil je genieten van wintersport twijfel niet en laat Oostenrijk of Frankrijk maar aan je voorbij gaan. Tsjechië is super.

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Goed hotel en vriendelijk personeel"
van der Heijden
28-2-2011 Net terug van een heerlijke skivakantie. Hotel is prima! Nette ruime familiekamer, het is schoon en het hotel heeft verschillende plekken om bijvoorbeeld te relaxen of te bowlen. Eten is van goede kwaliteit! Vanaf Zatisi is het naar de ski-school 5 minuten met eigen auto of anders per taxi. Kinderen (6,8,11) hebben bij Sun geskied en dat is goed bevallen. Aardige leraren en leraressen (ook Nederlands sprekend). In alle opzichten voor herhaling vatbaar!