24-8-2009
Pension Slunečnice is een mooi pension net buiten Spindleruv Mlyn. Het pension ziet er goed onderhouden uit en de kamers zijn erg schoon. Het onbijt is goed, maar niet spectaculair. Het pension is behoorlijk hoog gelegen en heeft een mooi uitzicht. Nadeel is de afstand naar het centrum van Spindleruv Mlyn. Te voet is het ongeveer 30 min lopen (alleen maar dalen van de berg). Terug naar het pension pakten wij meestal een taxi voor circa 150 kronen (omhoog klimmen duurt denk ik zeker 45 min). De taxi is snel beschikbaar en vormt een goed alternatief voor het lopen.
Enig nadeel van het pension is het wellness gedeelte. Wij kregen de indruk dat dit gratis is. Niets is echter minder waar. Eén uur wellness kost maar liefst 900 kronen (circa 36 euro!)! Dit is een belachelijk hoge prijs voor één uurtje. Een goed alternatief vormt het wellness centrum in Spindleruv Mlyn. Hier kost 2 uur ongeveer 200 kronen. Al met al is het pension een aanrader, ondanks de hoge wellness prijs.
16-2-2009
Een pension om aan te bevelen!
Ruime kamers, goede bedden, fijne douche, mooi uitzicht (op zwarte piste). Het eten was heerlijk. De bediening ook erg prettig.Een aanrader. De pistes zijn goed bereikbaar maar de taxi's rijden als gekken en zijn niet goedkoop!De pistes zijn voor de ervaren skieers wat minder uitdagend.
28-12-2008
Net terug en het was perfect. Ruime kamers, kinderen sliepen op een hoogslaper. Goed eten.
Het lag alleen wat verder van de piste af.
Zeker een aanrader.