30-3-2011
Gezellig pension, Petr doet erg z'n best het naar je zin te maken, je kunt alles aan hem vragen. Hij maakt zelf al het eten, bij ons voor ongeveer 25 personen totaal. Eten is goed, niet speciaal. Douchecabine was klein, bedden ook, matras hard. Maar ja, we zijn verwende Nederlanders natuurlijk. Met skischoenen aan naar de piste kan, maar je kunt beter een taxi (laten) bellen, die kost zeer weinig, 120 kr. = ongeveer 5 euro. Wel goed de taxichauffeurs in de gaten houden, sommigen willen nog wel eens stiekem meer rekenen. Dus altijd vooraf vragen wat het gaat kosten. Dit pension kun je voor een hele leuke sk-ivakantie met kleine kinderen gerust boeken, wij zijn in ieder geval tegen geen één probleem aangelopen. Supervakantie gehad!
30-5-2010
Pension Seidl in Spindleruv Mlyn is een keurig en fris pension. De kamers zijn relatief ruim en netjes verzorgt. Petr is zeer vriendelijk en uitermate behulpzaam (ik mocht zelfs zijn Laptop gebruiken). Helaas hebben we de kookkunsten van Petr niet kunnen uitproberen.
Spindleruv Mlyn is een erg leuk (maar wel toeristisch) stadje met een schitterende omgeveing. Je kunt er mooie wandelingen maken. Wij hebben er in de buurt 4 golfbanen bezocht om een rondje te golfen. Het eten en drinken in Tsjechie is goedkoop (ook het golfen is er goedkoop). Merkartikelen zijn even duur als in Nederland.
Kortom een erg leuke plek om er een (korte) vakantie door te brengen en Pension Seidl is een aanrader !!!
9-3-2010
Wij hadden de familiekamer ( 4 personen) op de bovenste etage.Schoon,ruim en heerlijk rustig.Bedden erg hard met dekbedden.Ontbijt was goed en verzorgd.Avond eten zeer goed, verse soep vooraf, plate service( elke avond verschillend vlees,vis) en toetje na.
Eigen parkeer plekken en vanaf pension naar piste is het nog geen 10 minuten lopen berg af.Terug valt tegen.
Een goede aanrader voor mensen met kinderen en rust zoekers.
Komen er graag weer terug.
1-3-2009
het verblijf was onzettend fijn! petr doet er alles aan om je te helpen en om dingen naar je zin te maken. het ontbijt was simpel maar lekker! het lopen naar de piste washeen makkelijk (bergafwaarts) terug was dit vrij zwaar, maar niet ver. naar eht dorp lopen ging prima. beide denk 5 min.
kamers waren prima en er werd gezorgd dat het schoon was en dat je handdoeken had. heb je deze niet meer, dan kun je dit gewoon vragen! de suana is ook fijn om te gebruiken. deze moet wel eerst een uur opwarmen.
kortom: een fijn verblijf goede service, fijne vrij ruime kamers, schoon en mooi verblijf, mooi ligging!