7-8-2011
Geweldig hotel. Zeer schoon en netjes. Ligging is super. Zeer kindvriendelijk. Personeel spreekt Engels en Nederlands. We hadden een familiekamer dat is echt een aanrader. Wat een ruimte. Het ontbijt is prima misschien wat eenzijdig maar wel genoeg keuze. Het diner was prima. Wanneer je HP boekt kun je alleen maar kiezen uit vier hoofdgerechten (waarvan een koude schotel en een salade dagelijks op de kaart staat) dus eigenlijk maar twee hoofdgerechten. Voorgerecht en dessert staan vast. Je kan a la carte bestellen maar dan moet je bijbetalen. Je krijgt hier dan wel weer 30 % korting op. Verder zij er drie sauna's en een jacuzzi. Heerlijk genieten dus. Parkeerplaatsen bij het hotel en binnen tien minuten bij de skiliften.
2-3-2010
Wij zijn hier in de krokusvakantie 2010 geweest en met een meer dan tevreden gevoel huiswaarts gekeerd. Het is een mooi statig hotel met nette ruime kamers. Prima bedden, een grote flatscreen tv en een kleine stereo op de kamer. Het eten in het restaurant onder het hotel was in orde. Soms erg lekker, maar ook wel eens wat minder. Ze hebben een ruime gevarieerde kaart en de bediening is goed en vriendelijk. Het ontbijtbuffet is smakelijk. Het wellnesscenter onder het hotel, met zwembad en meerdere sauna's, is een aanrader. Helemaal geen minpuntjes? Het hotel ligt op een helling in het dorp, waardoor lopen met de ski's naar de skibus geen pretje is. Wij hebben onze skispullen dan ook in het depot bij het skiareaal gezet. In het hotel zit geen echte bar. Apres-skimogelijkheden zijn er wel in het dorp, maar de grootste tent, de silverrock bar, begint pas 's avonds te leven. Voor families met kinderen prima te doen. Skigebied klein, maar wel een paar leuke afdalingen.