Hotel Harmony Club-Hotel**** in Špindlerův Mlýn Tsjechie beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Harmony Club-Hotel****

Hotel Harmony Club-Hotel**** Špindlerův Mlýn

Beoordelingen Hotel Harmony Club-Hotel****

Bedrichov 106, 543 51 , Špindlerův Mlýn
Hotel Harmony Club-Hotel scoort een 8,5 uit 10, op basis van 22 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Harmony Club-Hotel****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Harmony Club-Hotel**** in Špindlerův Mlýn, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Hotel Harmony Club-Hotel**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tsjechie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Královéhradecký. Vergelijk Hotel Harmony Club-Hotel**** met andere accommodaties in Špindlerův Mlýn.

17 beoordelingen over Harmony Club-Hotel****

met partner, Mrt. 2012
"Klasse"
hans_32
20-3-2012 Voor de derde keer hier weer geweest en zo als andere jaren goed.
Mooi weer gehad en voldoende sneeuw,Al vaker in anderen hotel's geweest maar dit is echt een topper

met partner, Jan. 2012
"Mooi ski hotel direct aan de piste"
Nico en Anne
15-2-2012 Mooi hotel waar we tot de deur konden skiën met een eigen piste achter het hotel die aansluit op het skigebied Medvedin. Wel wat verder van het centrum van Spindleruv - lopen met auto's die gelet op de sneeuw te hard rijden is dat minder leuk. Zeker voor Tsjechië een vriendelijke service (nog een beetje bijleren voor het niveau van de alpen) Het eten verdiend voor de meeste mensen zeker een acht, maar met vegetariers wordt er niet echt rekening gehouden; vandaar de vijf. Naast vlees en vis geen vegetarisch alternatief en alles door elkaar, zodat je wel eens wat vlees(saus) op de groenten kunt vinden door het vieze geknoei van sommige gasten. Het wellness complex is voor een hotel zeer goed en zou met een beetje bediening(drankje) een tien verdienen.

met partner, Feb. 2011
"Onwijs goed hotel"
Hans
9-3-2011 Dit jaar weer in het zelfde hotel geweest maar echt een aanrader, de piste voor de deur
Eten is niks op aan te merken.
Dus van uit je hotel zo op de skies en zo naar de grote piste

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Geweldig!"
Elly
22-4-2012 Erg mooi hotel. Eten is erg goed. Geen après-ski, maar wel in het dorpje zelf op loopafstand. De 2-persoonskamer is te klein met een babybedje,maar site er netjes uit. Naast het hotel is een oefenpiste die bovenaan naar de anders pistes leidt. Vriendelijke mensen. We zijn er 2 keer geweest, maar gaan zeker weer!

met partner, Mrt. 2010
"Ontwijs goed hotel"
H Stolk
15-3-2010 Eerste keer in dit hotel vele andere jaren in anderen hotels geweest is dit echt een goed hotel genoeg te eten s morgens en voldoende avond eten in buffet vorm genoeg te kiezen kamers groot genoeg en ski lift naast de deur

met jonge kinderen, Dec. 2009
"Gezellig en goed hotel, absoluut een aanrader!"
De Rouw
29-12-2009 Wij zijn hier geweest van 18-12-2009 t/m 26-12-2009 en hebben het hier erg goed gehad. Ook met kerstavond kregen we een gezellig en goed kerstdiner aangeboden en kwam ook de Kerstman nog langs, erg leuk voor de kinderen. We moesten wel elke dag met de (gratis) skibus naar het skigebied Svaty Petr, maar dat was prima te doen. Wat betreft de kinderklasjes zou er wel wat meer skileraren mogen zijn, zodat de kinderen niet zo lang hoeven te wachten voordat ze aan de beurt zijn. Ook tijdens de kerstdagen waren er nauwelijks wachttijden bij de skiliften. Helaas waren niet alle afdalingen open, maar we hebben ons prima kunnen vermaken.

met jonge kinderen
"Beste Hotel van spindleruv mlyn"
Dick Veer,am
4-1-2009 Simpelweg beste hotel in de omgeving,

Ben er vorig jaar geweest als ook 2 en 3 jaar geleden. Dit jaar zaten ze helaas vol, dus dan maar eens wat anders. Na die ervaring ga je harmony zeker weer waarderen. Alle tjechen die kunnen lachen werken denk ik daar, de rest elders. Kortom, service, klantvriendelijkheid, kamers, ontbijt, dineren/lunchen aan de piste, ligging = piste en toch kort bij dorp. Topper ga er volgend jaar weer heen.

"Prima accommodatie!!"
marina
29-12-2008 We zijn hier geweest tijdens Kerst 2008 met twee gezinnen. De piste naast het hotel was pas de laatste twee dagen van ons verblijf open (valt niet onder de verantw. van het hotel). Jammer. We moesten uitwijken voor de lessen en huur naar het andere skigebied, maar met de gratis skibus vanuit het hotel goed te bereiken (Svati Petr). De skischool was niet goed voorbereid op zoveel aanmeldingen: te veel kinderen in een klasje (Skol Max). Voor kinderen en matige/gemiddelde skier is dit een prima gebied (wel vaak de zelfde afdaling, realtief lange rijen bij de lift).
Het hotel: prima! Lekker ontbijt, redelijk dinner (we eten geen vlees, maar anders was het prima) heerlijk dessert! Hotelkamers/familiekamer zijn prima. Zwembad klein, maar ok voor na het skien. Al met al... een prima familie hotel, zeker de moeite waard!

Familie, Mrt. 2008
Tess
27-3-2008 Hotel is groot, beetje ouderwets, mooie kamers, harde matrassen pech, bediening in restaurant vriendelijk, portier heel aardig, service in fittnessruimte/zwembad slecht en onvriendelijk, skiservice heel prima, ligging perfect op de piste, goede skimogelijkheden ook voor gevorderden. Vies, vet, doorgekookt en soms chemisch smakend eten, wel lekkere toetjes en ontbijt en vers fruit. Naar het dorp is het te lopen in 10 minuten, mooi vakantiedorp met rivier waarlangs je kan wandelen of langlaufen naar de piste, geen apresski in het dorp, nachtleven in het hotel is oubollig met soms livemusic - typisch hotelbandje bestaand uit man achter keyboard en zangeres. Fitness vooral krachttraining met 1 cardiofiets, zwembad heel goed met lekkere wirhlpool. Massages en kapper zijn echte aanrader. Hotelwinkeltje is aanfluiting, altijd dicht en heeft niets interessants Hotel niet zo goedkoop voor Tsjechie, wel goedkoop in vergelijking met Oostenrijk. Staf is opvallend aardig en geduldig met kinderen.

Familie, Feb. 2008

3-3-2008 We zijn hier voorjaarsvakantie 2008 voor de 2de keer geweest. Een heerlijk hotel, vriendelijk personeel en in direct achter het hotel het begin van een ski-piste. Na het ontbijt sta je binnen enkele minuten bij de sleeplift. Ook de ski-leraren van Skol Max zijn erg vriendelijk en zeer laagdrempelig te boeken. Privé-lessen in de daluren zijn aan te raden. Toen wij er waren werd de sneeuw onder moeilijke weersomstandigheden toch steeds weer in redelijke conditie gebracht. Het hotel is ook voor kinderen prima, zeker als ze vanaf ongeveer 5 jaar zijn, heb je er geen omkijken meer naar. Ze vermaken zich vaak met elkaar. kortom, een aanrader, ook voor de beginnende ski-liefhebbers.