29-12-2008
We zijn hier geweest tijdens Kerst 2008 met twee gezinnen. De piste naast het hotel was pas de laatste twee dagen van ons verblijf open (valt niet onder de verantw. van het hotel). Jammer. We moesten uitwijken voor de lessen en huur naar het andere skigebied, maar met de gratis skibus vanuit het hotel goed te bereiken (Svati Petr). De skischool was niet goed voorbereid op zoveel aanmeldingen: te veel kinderen in een klasje (Skol Max). Voor kinderen en matige/gemiddelde skier is dit een prima gebied (wel vaak de zelfde afdaling, realtief lange rijen bij de lift).
Het hotel: prima! Lekker ontbijt, redelijk dinner (we eten geen vlees, maar anders was het prima) heerlijk dessert! Hotelkamers/familiekamer zijn prima. Zwembad klein, maar ok voor na het skien. Al met al... een prima familie hotel, zeker de moeite waard!
27-3-2008
Hotel is groot, beetje ouderwets, mooie kamers, harde matrassen pech, bediening in restaurant vriendelijk, portier heel aardig, service in fittnessruimte/zwembad slecht en onvriendelijk, skiservice heel prima, ligging perfect op de piste, goede skimogelijkheden ook voor gevorderden. Vies, vet, doorgekookt en soms chemisch smakend eten, wel lekkere toetjes en ontbijt en vers fruit. Naar het dorp is het te lopen in 10 minuten, mooi vakantiedorp met rivier waarlangs je kan wandelen of langlaufen naar de piste, geen apresski in het dorp, nachtleven in het hotel is oubollig met soms livemusic - typisch hotelbandje bestaand uit man achter keyboard en zangeres. Fitness vooral krachttraining met 1 cardiofiets, zwembad heel goed met lekkere wirhlpool. Massages en kapper zijn echte aanrader. Hotelwinkeltje is aanfluiting, altijd dicht en heeft niets interessants Hotel niet zo goedkoop voor Tsjechie, wel goedkoop in vergelijking met Oostenrijk. Staf is opvallend aardig en geduldig met kinderen.
3-3-2008
We zijn hier voorjaarsvakantie 2008 voor de 2de keer geweest. Een heerlijk hotel, vriendelijk personeel en in direct achter het hotel het begin van een ski-piste. Na het ontbijt sta je binnen enkele minuten bij de sleeplift. Ook de ski-leraren van Skol Max zijn erg vriendelijk en zeer laagdrempelig te boeken. Privé-lessen in de daluren zijn aan te raden. Toen wij er waren werd de sneeuw onder moeilijke weersomstandigheden toch steeds weer in redelijke conditie gebracht. Het hotel is ook voor kinderen prima, zeker als ze vanaf ongeveer 5 jaar zijn, heb je er geen omkijken meer naar. Ze vermaken zich vaak met elkaar. kortom, een aanrader, ook voor de beginnende ski-liefhebbers.