7-2-2012
Wij zijn met 2 kinderen van 9 en 11 jaar oud en nieuw 2011/2012 1 week in Pension Zakouti geweest. De ligging van dit pension is super heel dicht bij de piste. Het eten was goed altijd soep vooraf daarna hoofd gerecht en nagerecht. Voor onze kinderen was het eten prima en gevarieerd. De eigenaar zeer behulpzaam en zeer vriendelijk ze lopen werkelijk het vuur uit hun sloffen om het jou naar je zin te maken. Wij hadden de studio gehuurd prima plek ouderwets ingericht maar goed te doen. Omgeving eleuk om te skiën/snowboarden. Kortom het is ons prima bevallen en we gaan zeker volgend jaar terug naar dit pension.
31-12-2011
We zijn net terug van onze wintersport in Tsjechie. In pension Zakouti, dicht bij de Javor piste en we hebben een geweldig verblijf gehad. Met nieuwe mensen die het pension runnen, ze doen het zeer goed. Alles netjes schoon, eten goed voor mekaar en altijd vriendelijke bediening. Ze spreken er zeer goed duits, dus dat was ook dik in orde. Een echte aanrader voor volgend jaar dus !!
7-8-2011
De eigenaar van dit pension is erg zuinig: met het eten, de minimale verlichting overal, met contact met zijn gasten en met algehele gezelligheid, alles was even spaarzaam. 1 handdoek en 2 wc-rollen voor 4 dagen, bijvoorbeeld, en op vrijdagavond 09.30 uur waren restaurant en bar al dicht, en was het hele pension in duisternis gehuld. Verder was het goed te doen hoor, zeker voor die prijs, maar voor wat meer sfeer en gezelligheid zullen we volgende keer ergens anders boeken.