1-2-2012
Het appartement is keurig schoon en niet zo'n "kippehok" wat je in Frankrijk enzo vaak ziet. Compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Eten is PRIMA! En dan ook nog voor een hele schappelijke prijs! Ligging, beter kan eigenlijk niet. Omdat het gebouw in het natuurgebied staat komt er weinig tot geen verkeer, dus kinderen kunnen rustig buiten spelen. 's morgens voor het appartement de ski's aantrekken en op je gemak naar de lift, wil je terug kan dat ook skiënd. Wij hebben 3 kinderen van 2, 6 en 7 jaar. Ze komen hier graag, gaan lekker zwemmen en genieten van buitenspelen en het skiën. Service is prima en de schoonmaakkosten van € 40,- zijn prima voor de kwaliteit die geleverd wordt. Ook 's zomers twee keer geweest. Ook dan een ideale vakantieplek waarbij je genoeg kan ondernemen en doen! (`s Nachts koelt het in de bergen toch lekker af!)
3-1-2012
We zijn net terug van een weekje wintersport in Tsjechie. Dit was voor ons (met kids van 11 en 9) de allereerste keer. We hebben het zo leuk gehad dat we zeker weer terug gaan volgend jaar. Het appartement was super super schoon, genoeg ruimte en het personeel zeer vriendelijk en erg behulpzaam! Het restaurant gedeelte is ideaal, we hebben geen dag gekookt! (prijzen zijn ook prima!) Ben grote fan van hun Ceasar Salad geworden. Wij aten altijd redelijk vroeg (17.30) met kids zodat we de drukte altijd voor waren en de kids weer op tijd konden slapen. Het enige minpuntje was dat er ontzettend veel chloor in het zwembad zat waardoor de kids niet meer wilde zwemmen ivm zere ogen. Maar dat mocht de pret niet drukken, we hebben echt een top vakantie gehad!!