Hotel Horec**** in Pec pod Snezkou Tsjechie beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Horec****

6,3

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Horec****

Pec pod Snezkou, 542 21, Pec pod Snezkou
Hotel Horec scoort een 8,0 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Horec****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Horec**** in Pec pod Snezkou, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tsjechie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Královéhradecký. Vergelijk Hotel Horec**** met andere accommodaties in Pec pod Snezkou.

5 beoordelingen over Horec****

6,3
Familie
Ine Derckx
28-10-2007 Dit hotel ligt heel erg centraal.Ook de afstand van het hotel naar de pistes is goed lopend te doen. Wij hebben hier nooit overnacht, wel vaker gegeten : heerlijk en grote porties. Bijzonder vriendelijke bediening. Reserveren van een tafel is in hoogseizoen wel wenselijk.

Familie, Feb. 2007
Marius Post
12-8-2007 Het was een fijne vakantie en een prima hotel
Goede ontvangst en prima verzorging
Heerlijk gegeten prima keuken
Zeer goede bediening en prettige mensen

met vrienden, Okt. 2006

1-11-2006 Ik ben drie dagen in dit hotel geweest met twee poolse vrienden van mij. Vanaf de aankomst tot aan het vertek is er nergens gebrek aan geweest een zeer aardige barkeeper een heerlijk ontbijt een vriendelijke receptie en prima kamers Wat kun je je nog meer wensen Bovendien een werkelijk zeer grote keuze bij het avondeten dat ons in elk geval heerlijk smaakte.

Familie, Feb. 2006
rv
6-2-2007 Prima hotel. goed eten, mooie ruime kamers, onze eerste kennismaking met Tsjechie als wintersportland en goed bevallen.
Afstand tot de piste prima met de bus te doen,
terug gewoon op de skies.
Prima voor beginners, anderen hebben het naar een week gewoon gezien, geeft niet want dan ga je toch weer naar huis, prima pistes.

Familie, Jan. 2004

14-11-2006 Dit is wel echt een 4 sterren hotel (normaal tellen die sterren in het wintersport gebied van tsjechie niet zo). Witte tafelkleden, tafels netjes gedekt, personeel zeer officieel. Niet echt een heel gezellig familiehotel. De avondkaart was idd heel uitgebreid, ontbijt uitgebreid lopen buffet. Allemaal erg sjiek, ook de kamers waren lekker groot met lekkere stoelen in het zitje.
bar was niet veel aan, kwamen alleen een paar tsjechen, kil en ongezellig.
Alles was meteen een stuk duurder bv de massage. Kleine wirlpool. Stukje lopen naar de piste. Hotel vonden wij erg duur, sjiek en niet zo gezellig.