Vakantie Beoordelingen Pec pod Snezkou Královéhradecký vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Pec pod Snezkou

3,3
4,2
6,6
Sfeer

Pec pod Snezkou

Beoordelingen Pec pod Snezkou

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Pec pod Snezkou. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Pec pod Snezkou. Ben je zelf op vakantie geweest naar Pec pod Snezkou? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Pec pod Snezkou scoort een 7,3 uit 10, op basis van 41 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 4 Appartementen, 7 Vakantiehuizen, 18 Hotels en 30 Pensions in Pec pod Snezkou. Op Zoover vind je bovendien 75 vakantiefoto's van Pec pod Snezkou. Je kunt 4 video's van Pec pod Snezkou bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Pec pod Snezkou. Bekijk ook andere accommodaties in Tsjechie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Královéhradecký.

35 beoordelingen over Pec pod Snezkou

3,8
5,6
Sfeer
met jonge kinderen, Feb. 2011
"Prima skigebied voor gezinnen met jonge kinderen"
Arno Vijverberg
Après ski
29-3-2011 Pima skigebied met overwegend sleepliften en een 4 persoons stoelteslift. Wel relatief veel kamikaze piloten (wedstrijd skiers die aan het trainen zijn).

met oudere kinderen, Feb. 2011
"Fijn ski gebied. Sneeuwzeker"
j.gombert
Après ski
19-2-2011 Mooie pistes, dit jaar nogal wat ijs, maar de laatste dag viel er gelukkig weer een pak sneeuw.
Na aankomst moet je je auto stallen op parkeerterreinen en word je met een taxi, sneeuwscooter of rupsband voertuig naar je bestemming gebracht. Je moet daar even aan wennen. Het werkt echter goed en op tijd. De prijzen zijn ondanks de borden niet te doorgronden. Ga maar uit van 100 kronen per man per ritje.(= 4 euro) Je moet hier heen gaan voor de rust, het lekkere skieen en het genot van een goed appartement( Poustevnik). Uitstekend voor je conditie. Je voelt je na een week herboren. Let op: De dienstverlening is aanzienlijk beter als je laat merken GEEN Duitser te zijn. Het eten is Tsjechies, dus eenvoudig. Skischool is afhankelijk van personeel dat al dan niet heeft geleerd zich dienst verlenend op te stellen. Dat is zeer wisselend helaas. Voor beginners kan dat je vakantie maken of breken. Schroom dan ook niet een andere leraar(es) te vragen als ze bot zijn.

met oudere kinderen, 2009
"Prachtige omgeving en overzichtelijk gebied"
de Jong
Après ski
6-12-2009 Al een aantal jaar komen we in Pec met onze kinderen (16, 14, 11 en 7 jaar). We hebben het allemaal uitstekend naar ons zin en voldoende afwisseling met skien, snowboarden of freestyle skien. Onze oudste vindt ook 's avonds ruime uitgaangsmogelijkheden in het dorp. Tsjechie is niet te vergelijken met Oostenrijk. Het gebied is kleiner maar daardoor veel overzichtelijker. Ook de Nederlandse skischool is een pré voor lessen van kleine kinderen. De service wordt langzaam aan beter en de meesten spreken redelijk Duits of Engels.

met partner, Juli 2009
"Leuk dorpje voor een paar dagen"
fred de vries
Sfeer in het dorp
11-8-2009 mooie natuur en aardige mensen.
wij logeerden in hotel hvezda wij hadden geboekt bij een duitse touroperator
voor het zeer goedkope bedrag van 10,00 pp met halfpension per dag .
voor dat bedrag kun je niets verwachten maar het was boven verwachting.
goed ontbijt avondeten was lekker drankje incl.
aleen de kelner was helemaal aleen en een soort bedrijfsleider liep er de kanjes
er bij af.
wij hadden 14 dagen geboekt maar na 10 dagen hadden we de hele omgeving wel gezien.polen is ook mooi maar de wegen zin zeer slecht.
al met al een mooie vakantie voor een zeer goedkope prijs

met jonge kinderen, Feb. 2009
"Prachtige omgeving"
Karen
Après ski
22-2-2009 Mooi gebied. Zeer geschikt voor beginnende skiers en kinderen.
In het dorp is van alles te vinden. Verschillende restaurants, winkeltjes en een supermarkt.

Familie
"Zomervakantie in pps"
Wendy Vieberink
Sfeer in het dorp
4-8-2008 Wij zijn in de zomervakantie in pec pod snezkou geweest. Over de toestand van de skipistes kan ik niets zeggen (heb wel veel liftjes gezien). In het dorp zelf zijn meerdere restaurantjes waar je nog redelijk goedkoop kan eten en drinken. Het relaxpark is wel leuk maar erg duur en zelfs voor de glijbaan moet je betalen! Er zijn erg veel wandel en fietsroutes. Met een busje kun je naar de gongel in Janske Lazne en vervolgens de wandeltocht naar pps is een aanrader. De route is grotendeels bergafwaards (laatste stuk wel redelijk zwaar - pijnlijke kuiten), maar erg mooi. Net buiten Trutnov (ook wel aardig) ligt camping Dolce Vita, aan een meertje. Ook een mooie omgeving.
Als het slecht weer is dan is er niet zoveel te doen.

met jonge kinderen, Aug. 2008
"Niet in de zomer"
Jennie van Houts
Sfeer in het dorp
26-4-2009 Pec Pod Snezkou is echt een wintersportdorpje, geen aanrader in de zomervakantie, dan is het nogal saai. Als je een gezin hebt met jongeren raad ik een busreis af, die zit vol 65+'ers en dat is dan niet echt leuk.

P. Hendriks (names ...
Après ski
3-3-2008 Afgelopen week geweest met een groep van 11 personen, 6 volwassenen en 5 kids.Lag niet veel sneeuw, maar toch alle dagen kunnen op de skies gestaan. Pistes niet te vergelijken met die in de Alpen, maar je kan je er wel een week vermaken.

Opvallend is dat de bevolking op en rond de pistes/dorp bijzonder onvriendelijk is en niet behulpzaam en soms zelfs onbeschoft, hebben niet in de gaten de economie aardig door de toeristen gespekt wordt. Groot -punt.

Vooraf dachten wij de skies, passen en skiles goed geregeld te hebben bij skischool Happy Hill. Per mail antwoorden gekregen en beloftes van de Nederlandse eigenaar, die ter plaatse lang niet allemaal waargemaakt zijn. Organisatie niet goed en chaotisch. Klasjes veel te groot en geen Nederlandstalige leraren. Lastig en vervelend, vooral voor de kleintjes.

Reserveren vooraf voor avondeten vereist.

Aanrader is Pensioen Koula!!

met vrienden, Feb. 2008
"Voor Tsjechie een mooi gebied"
Ron Mertens
Après ski
9-7-2008 Prima uitgebreid wintersportgebied om je een week lang prima te vermaken. We waren met 18 man, de jongste 5jaar en de oudste 56 jaar.
Iedereen had het naar zijn zin. Sneeuw zeker? waar is dat nog zeker! Wij hebben de hele week kunnen skieen en op locatie gelijk geboekt voor 2009

Familie, Feb. 2008
G. Verheij
Après ski
14-2-2008 Klein, maar gezellig Tsjechisch dorp in een prettig dal gelegen met goede faciliteiten om te kunnen skiën, om te kunnen wandelen (ook 's winters) en tochten te kunnen maken. Nieuwe "rodel"baan tegen de helling gelegen; op 1 km van dalstation Sneska (hoogste berg).