14-7-2011
dit weiland mag niet de naam van een camping hebben.
24-7-2011
Toms’s camping, hotel kwaliteit met eigen caravan of tent. Wij hebben een fantastische week gehad, het uitzicht geweldig, spelende vosjes in de wei, reeën s’ avonds aan de bosrand of in de wei, een wezel die voor je wegschiet. Elke avond hebben wij genoten van de kookkunst van Tom, echt heerlijk. Zowel Tsjechisch als typisch Kroatische maaltijd maar ook pannenkoeken. Elke morgen broodjes die naar onze caravan werden gebracht. In de omgeving veel wandelroutes ook zo vanaf de camping. En na een dag van wandelen, lezen of afkoelen in het zwembad een kampvuurtje voor je eigen caravan. Sanitair eenvoudig maar brandschoon, het wordt diverse malen per dag schoongemaakt.
Tom’s camping een camping waar we graag nog een keer naar toe gaan.
10-8-2011
We hebben een week in het appartement gezeten met onze kinderen van 6 en 9 jaar.
´s-avonds lekker buiten gezeten rond het kampvuur..heerlijk, genieten van de mooie natuur.
Tom is een echte gastheer , wanneer 's-avonds het eten klaar is roept hij je en je kan aanschuiven. waar vind je dat nog op een camping. Buiten dit kan hij zeer goed koken , een echte aanrader!!!!
Top plek in een rustige omgeving..
S.Lagerberg
23-7-2011
Gezellig appartement in een rustig dorpje met 147 inwoners gelegen op een prachtige plek te midden van glooiende heuvels en mooie dennenbossen.
Appartement bestaat uit: één slaapkamer met 3 eenpersoonsbedden en een balkon, een woonslaapkamer met tweepersoonsbed zithoek / eethoek, en houtkachel, ruime hal, kompleet klein keukentje, badkamer met douche en apart toilet. Dit alles bevindt zich op de eerste verdieping, eigen opgang. T.v. en internet aansluiting aanwezig. Attente gastheer die er alles aan doet om het je naar de zin te maken.