Camping Tom's in Marsov u Upice Tsjechie beoordelingen 9.0 | Zoover
1.508.629 beoordelingen - 43.455 bestemmingen - 273.629 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 1.986 bezoekers online

Beoordelingen Camping Tom's

-11  °C

4 februari 2012

binnenplaats

Camping Tom's scoort een 9,0 uit 10, op basis van 27 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Tom's? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Tom's in Marsov u Upice, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Camping Tom's vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tsjechie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Královéhradecký. Vergelijk Camping Tom's met andere accommodaties in Marsov u Upice.

26 beoordelingen over Tom's

met partner, 2011
Vriendelijke camping in een prachtige omgeving
Fred & Gera
26-7-2011 Na een late aankomst ontvangen door de zeer gastvrije eigenaar die om 21.00 uur nog een heerlijke maaltijd voor ons maakte. Het begin van een mooie week op een camping met grote plekken omgeven door bossen waar je heerlijk kunt wandelen en "off road" biken. Het sanitair is eenvoudig maar schoon en Tom doet er alles aan om het je naar de zin te maken. Wij komen er graag nog eens terug.

Waanzinnige plek om vakantie te vieren!
Fam. Naumann
9-8-2011 RUST en veel ruimte! Ongekende gastvrijheid en uitmuntende kookkunst van de gastheer Tomas! Ervaar hoe een relatief simpele camping een geweldige vakantie kan opleveren! Elke avond een eigen veilig kampvuur voor je tent, waar vind je dat nu nog?Ook onze dochter van 12 heeft zich prima vermaakt: ruimte om te spelen en te vliegeren, hout te sprokkelen in het bos, herten sporen zoeken. En bij mooi weer natuurlijk het zwembadje. Vanaf deze camping kun je prima de prachtige omgeving verkennen. Wij gaan zeker volgend jaar terug.

Heerlijke plek voor rustzoekers.
Margriet Bosma
16-7-2011 Wij zitten hier nu een paar dagen en we zijn al helemaal totnrust gekomen.

met partner, 2011
Nooit meer
MP
14-7-2011 dit weiland mag niet de naam van een camping hebben.

Hotel kwaliteit in eigen caravan, super geweldig
Eveline, Pim, Saris...
24-7-2011 Toms’s camping, hotel kwaliteit met eigen caravan of tent. Wij hebben een fantastische week gehad, het uitzicht geweldig, spelende vosjes in de wei, reeën s’ avonds aan de bosrand of in de wei, een wezel die voor je wegschiet. Elke avond hebben wij genoten van de kookkunst van Tom, echt heerlijk. Zowel Tsjechisch als typisch Kroatische maaltijd maar ook pannenkoeken. Elke morgen broodjes die naar onze caravan werden gebracht. In de omgeving veel wandelroutes ook zo vanaf de camping. En na een dag van wandelen, lezen of afkoelen in het zwembad een kampvuurtje voor je eigen caravan. Sanitair eenvoudig maar brandschoon, het wordt diverse malen per dag schoongemaakt.
Tom’s camping een camping waar we graag nog een keer naar toe gaan.

Fantastische plek!!
S.Lagerberg
10-8-2011 We hebben een week in het appartement gezeten met onze kinderen van 6 en 9 jaar.
´s-avonds lekker buiten gezeten rond het kampvuur..heerlijk, genieten van de mooie natuur.
Tom is een echte gastheer , wanneer 's-avonds het eten klaar is roept hij je en je kan aanschuiven. waar vind je dat nog op een camping. Buiten dit kan hij zeer goed koken , een echte aanrader!!!!
Top plek in een rustige omgeving..

S.Lagerberg

"Het absolute onthaasten"
Henk, Dickey, Vera ...
23-7-2011 Gezellig appartement in een rustig dorpje met 147 inwoners gelegen op een prachtige plek te midden van glooiende heuvels en mooie dennenbossen.
Appartement bestaat uit: één slaapkamer met 3 eenpersoonsbedden en een balkon, een woonslaapkamer met tweepersoonsbed zithoek / eethoek, en houtkachel, ruime hal, kompleet klein keukentje, badkamer met douche en apart toilet. Dit alles bevindt zich op de eerste verdieping, eigen opgang. T.v. en internet aansluiting aanwezig. Attente gastheer die er alles aan doet om het je naar de zin te maken.

met partner, Aug. 2010
Mooie plek met uitzicht over heuvels
Thijs zwart
28-8-2010 Een heerlijke rustgevende plek met mooi uitzicht. Vriendelijke ontvangst met welkomstdrankje.Wij stonden eind augustus alleen op deze camping die slechts acht plaatsen telt.
De eigenaar Tomas kookt goede maaltijden op verzoek voor 6 euro pp.
Brengt in de ochten broodjes naar de caravan.

met vrienden, Juli 2010
Prima camping
Elly de Vries
29-8-2010 Wij hebben in juli 2010 twee weken de camping bezocht. we zaten in het appartement,met zes personen. het was uitstekend, prima apartement met alles er op en er aan. mooie ligging,We hadden een eigen vuur plaats waar we elke avond een heerlijk kampvuurtje konden stoken.De eigenaar Tom is een prima gastheer wil alles voor zijn gasten doen niks is hem teveel,we hadden alle dagen een goed uitgebreid ontbijt. ondanks dat de keuken bij Tom maar een voudig was,kon hij alles maken wat wij graag wilden eten.In de weken dat wij er waren kreeg Tom op de camping een prijs van ZOOVER dat hij de beste camping is in zijn klasse. Het was in een woord geweldig het is een echte aanrader Tom nogmaals bedankt. Wim Elly Teun Alie Gerben en Michiel uit Bedum

met partner, Juli 2010
Rust en ruimte en klantvriendelijkheid
Carla en Larry Reit...
28-7-2010 Een camping waar de serene rust nog aanwezig is, Tom (de gastheer) is er voor zijn klanten, zo wordt men verwelkomd met een welkomstdrankje, is de service van een bijzonder hoog peil. Tom kan overheerlijk koken en brengt elke ochtend verse broodjes bij de tent of caravan, af en toe is er zelfs een gebakje (als gratis service) bij inbegrepen. Het is een kleine camping met een bediening die je bijna nergens anders vindt. Wij komen hier zeker nog eens terug, want hier is de klant nog koning. De plaatsen zijn bijzonder ruim opgezet en huisdieren zijn hier welkom. Bijzonder mooie wandel- en fietsroutes zijn ook hier mogelijk. Hier kom je echt tot rust en vergeet je even het hectische leven in Nederland.
Carla en Larry Reith