Vakantiehuis Dinkelman** in Jivka Tsjechie beoordelingen 8.9 | Zoover

Vakantiehuis Dinkelman** Jivka

Beoordelingen Vakantiehuis Dinkelman**

Jivka
Vakantiehuis Dinkelman scoort een 8,9 uit 10, op basis van 26 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Dinkelman**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Dinkelman** in Jivka, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 28 vakantiefoto's van Vakantiehuis Dinkelman** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tsjechie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Královéhradecký. Vergelijk Vakantiehuis Dinkelman** met andere accommodaties in Jivka.

25 beoordelingen over Dinkelman**

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Geweldig huis"
Peter van Wieren
7-3-2012 Ideaal huis voor natuur liefhebbers en beginnende wintersporters.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Top vakantiehuis: prima prijs kwaliteit verhouding"
Tom van Gemerden
25-2-2012 prima comfortabel vakantiehuis gelegen in prachtige natuur en nabij pistes.

met partner, Okt. 2011
"Wat een rust in ongerepte natuur!"
Harry en Marianne B...
2-11-2011 Het huis is prima ingericht en we hebben er een week echt de rust gevonden waar we aan toe waren en lekker gewandeld met onze hond. We hebben veel reeën gezien en het meer bij Jivka is erg mooi. Wandelen in het Ardspach gebergte is een aanrader. Verder hebben we heerlijk gegeten in restaurant Fortuna wat een belevenis op zich is.

"Prima huisje in prachtige omgeving!"
Reinier
17-10-2011 Huisje is fantastisch gelegen midden in het bos. Op 10-30 min rijden liggen prachtige wandelgebieden (Adrspach, Skaly, Broumovsky Steny), maar ook dichterbij kan er volop gewandeld worden. Verder liggen enkele leuke plaatsjes op een halfuur rijden (bijv. Nachod, Nové Mesto nad Matuji).

Huisje beschikt niet over internet, maar wie daar behoeft aan heeft kan terecht in het nabij gelegen restaurant (Starkov, 4 km) dat gratis Wifi heeft voor klanten.

Doordat het huisje in de schaduw ligt, kan het 's avonds flink afkoelen, maar met de houtkachel is het heel aangenaam (en gezellig).

Al met al hebben we het erg naar ons zin gehad voor een alleszins redelijke prijs. Zeker een aanrader.

"Hele mooie plek, veel mogelijkheden"
Beijen-van Rooij
31-12-2011 Het huisje was top, de omgeving geweldig, goede visgelegenheden, goede eettentjes, hele gezellige mensen, leuke contacten gemaakt.
Veel gezien

met vrienden, Mei 2011
"Paradijs"
Sjoerd en Renate IJ...
25-5-2011 We hebben genoten in Tsjechië.
Vlakbij mooie dorpjes bezocht, deelgenomen aan een rondleiding in een abdij, door een “stenenlandschap” gelopen, gewandeld in de omgeving, lekker in de zon gelezen enz.
We gaan waarschijnlijk in de zomer 3 weken terug met onze caravan. Jivka heeft ook een mooie kleine camping hebben we ontdekt.
Het huisje is netjes, en van alle gamakken voorzien. De particuliere eigenaar is ook super klantvriendelijk. Mijn vrouw moest vorig jaar een operatie ondergaan waardoor ik geen gebruik kon maken van mijn reservering. Zonder kosten (!!) mocht ik de reservering toen omzetten naar een 1/2 jaar later. Super.

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Heerlijk uitrust plaats van alle gemakken voorzien"
Matt van Rijn
7-3-2011 Dinkelman huis in jivka is absoluut de moeite waard, omgeving is mooi, voldoende uitstapjes en heerlijk thuiskomen

met jonge kinderen, Dec. 2010
"Fantastisch huisje"
Familie Van Baal
10-1-2011 Wat moeten we er nog aan toevoegen?! Het is een perfect huisje in een rustige omgeving. Onze dochter kon fijn in de tuin spelen/sleeën samen met de hond.

met oudere kinderen, 2010
"Hele fijne plek!"
Reehoorn
25-8-2010 Wij hebben een week vakantie gevierd in dit vakantiehuis. Het huis is erg mooi en zeer compleet ingericht. Het ligt midden in de natuur en is zeker een aanrader voor mensen die rust en natuur houden!

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Sfeervol huisje met veel rust en privacy"
Henk en Corrie van ...
5-9-2010 Het huisje is prima verzorgd en biedt veel rust en privacy. De inrichting is zeer compleet en je kunt overdag zowel zon als schaduw opzoeken. 's Avonds echter niet veel zon meer, maar dan kun je genieten van een open haardje buiten en dat is ook erg gezellig. Alles is zeer compleet en schoon en heel goed sanitair.