3-3-2008
mooi huis te ver van de pistes, niet aan te lopen ,in folder stond van wel. wasbak nog steeds kapot. sat tv aanwezig, maar geen codes voor ontvangst ook beheerder wist dit niet. EEN EXTRA BANKIN HUIS ZOU GEEN OVERBODIGE LUXE ZIJN
4-9-2007
zijn in febr. 2007 met 9 pers. hier geweest jammer genoeg niet veel sneeuw.
Huis is prima voor Tsjechische begrippen.
Goede slaapkamers en bedden keurige badkamers.
Keuken uitrusting en inrichting is minimaal. Er zijn genoeg restaurants maar die zijn allemaal al vol in de voorjaarsvakantie wij konden alleen bij svaty michael eten en hebben voor een hele week besproken blijkbaar doet iedereen dat hier.
Jammer dat je 's morgens voor brood best ver moet.
Een keuken met oven zou hier niet gek zijn.
Ondanks wat negatieve punten gaan we hier in 2008 weer naar toe omdat het gewoon leuk te betalen is met een gezin.
14-3-2007
Een perfect huis!
Ruim,heerlijke vloerverwarming,en houtkachel(helaas geen hout te verkrijgen).
Ruime slaapkamers/badkamers.
Had voor ons gezelschap(12 pers) een extra bankstel in kunnen staan.
Mag wat schoner opgeleverd worden.
Voor herhaling vatbaar ,maar ons gezelschap breidt zich uit naar 15 pers.
4-3-2007
een prima huis, heerlijk ruim. Een 4 persoons slaapkamer en drie 2 persoons. Heerlijke vloerverwarming en een foeilelijke maar prima werkende houtkachel. Ruime woonkamer met wel kleine bank en 2 stoelen. Wat kleine gebreken (overstromende douchebak), maar dat mocht de pret niet drukken. Vanaf huisje 3 minuten met de auto naar de piste, waar het nooit overdreven druk was. Koekenpan niet aanwezig, wel magnetron, waterkoker, wasmachine en koffiezetapparaat